Pozdrav cure 🤗🌞
Buhtlice istina da se moze ostati u drugom stanju i sa visokim TSH, ali to je rijetkost. U svakom slučaju bi, kako sam citala, idealno bilo imati TSH ispod 2,5 ukoliko radimo na trudnoći. 🤷🏼♀️
Atina super, pa ćemo skupa vaditi progesteron, tj oko istog datuma 😅 mislim da smo tu negdje s ciklusom. 🤷🏼♀️🤗
Ameliee, lavica 🤗TSH je na papiru normalan do 4,2. Ali kako sam citala, ako zelis ostati trudna, onda je bolje da je ispod 2,5. Jer otezava zacece, i nazalost moze izazvati spontani. U svakom slučaju, trebalo bi otici kod specijaliste i pitati. 🤷🏼♀️
Luna u pravu si. Necu nista uzimati na svoju ruku. Jer sam imala hipertireozu i ne daj Boze nikome. Bila sam spala na 43 kg, tahikardija, tremor, opadanje kose...uzas. Tako da se nadam da mi nece dati nikakvu terapiju, da mi se ne vrati hiper. 🤷🏼♀️
Malina bas lijepo sto ste nabavili psica. Sigurno je sad veselije. ☺️ Ja se nosim tako da sam sebi rekla ako mi je sudjeno bit ce, ako nije, ima i gorih stvari u zivotu. Nek' smo mi zdravi i zivi. Naravno da i meni dodje tuga kad dodje M, mene muce i godine, ali ne dam da potonem. Sebi kazem tako treba biti, i idemo dalje. Ti si mlada, samo pozitivno. I super sto si odlucila pustiti. 👏🤗
Samoja6 🤗
Ina ja na tvom mjestu ne bi vise piskila trakice. Samo se mučiš. Ginekolog ce vidjeti sto je. Nadam se da je sve ok i sretno. 🤞🤗
---
Kod nas se ljeto vratilo, cvrčci se čuju, odoh malo na plazu. 🌞🏖️🌊 Zelim svima divnu nedjelju! 🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Bokic zenice,napravila sam test jucer 4 dana prije M
Jer se cudni vec danima osjecam,bas neki posebni filing
Prvo dok sam pogledala se jako slabo nadziralo i dok sam kasnije pogledala vec se jasnije vidlo ,sad nisam sigurna,dal i vi vidite sta??
https://ibb.co/LR3cb5s
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Samo ja 😘🤞
Malina heej. Drago mi je da si se javila. Super da ste nabavili psa. Mi imamo psa i macku i mogu ti reci da donesu nesto posebno u zivot, a i veliki je plus zbog kretanja 😉 a nosimo se svakako. Isto se trudim ne misliti previše, ali nije lako. Pomirila sam se s tim da će biti kad bude. Na koji god način ❤️
Ina niti ja ne bih vise piskila na tvom mjestu. Samo ti je još teže u ionako teškoj situaciji. Svakako se javi kad obaviš ginekologa. Želim ti da bude sve ok ❤️
Kamilice uživaj i za nas na kontinentu. Kako bih ja sad uletila u moree. Ajme 😘
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Bokic zenice,napravila sam test jucer 4 dana prije M
Jer se cudni vec danima osjecam,bas neki posebni fili
Vidi se, ali na tim testovima ja stalno imam evaporacijske linije. Pričekaj dan očekivane pa pišni. 🤞
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Ina, nadam se da će se ovo napokon raziješiti, nadam se da je ginekolog dovoljno razuman i savjestan pa da zna da nije normalno imati toliko biokemijskih, nego da će te poslati na obradu. Drži se 😘
Malina30, ja te u potpunosti razumijem, isto sam manje anksiozna nego ranije.. Uživam, radim na sebi, educiram se vezano za posao da u poslu budem što bolja. Bez ikakvih sam očekivanja, ali svaki ciklus i dalje marljivo radimo jer možda jednom uspije. 🥰
Nama se uskoro bliži 1 godina aktivnog rada, a prošlo je puno više "spontanog" rada na bebi pa zato i idem uskoro na HSG.
Kamilica uživaj na plaži, blago ti se 🥰
Da se nadovežem na gore napisan tekst: Pomirila sam se da sam onaj dio statistike kojima će trebati dulje vremena, vjerojatno i više godina da ostvari trudnoću. Oko mene su sve suprotni primjeri - svi parovi koje znamo ili čekaju bebu, ili imaju male bebe.
Jednostavno - netko mora biti i na lošijoj strani statistike, a eto to sam ja.
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Dan žene moje 😘😘😘
Malina bas mi je drago da te vidim opet tu,taman sam htijela pisat di si,vjerujem da ti je trebalo malo se povući,svima dođe neki period, i totalno te razumijem trudili ste se pokrili sve,bili na moru i nista,evo ja sam poludila zadnjih 3 mj koristim trakice jer kao ako ulovim pik bit će sigurno i sva tri puta ulovljen,uredni ciklusi,znam kad je ovulacija bila seksić prije pa dan pa poslije i nista tako da sam od sada rekla ne kupujem trake nista,sad su nam plodni dani i bit će kad nam se da,bez presinga. Imam jedno pitanje za sve vas cure, kakvi su vaši muzevi u svemu tome ? Ono u smislu jel su i oni nabrijani ko mi ili su chill,ovaj moj njega bas briga mislim i za prvo je isto bilo kao ako ne mozemo imat nista sta ćemo,a ja luda. Mislim da si mi isto taj neki presing stavimo i da to koči. Zato sam sad rekla ovaj mj pa ni ne nadam se eto,idem na neki izlet, dolaze nam frendovi u goste pa sta bude bude.
Kamilica i kod nas je jako toplo vrijeme i lijepo iako piše vjetrić prognozirali su cijeli tjedan sunčan ☺️☺️😎 da da mi se pratimo s mengom,sestre po mengi a ja 15.9 idem vadit progesteron haha pa da i to vidimo..
Amelie uzivajte na rostilju i druzenju 😘💃
Luna,Ex_Inna,Lavica,Samoja,Inna85 😘😘😘
Ps Inna85 mozda najbolje kod ginića ja nemam tih iskustva al vjerujem da mi ne bi bilo svejedno a on najbolje zna ovako je samo stres 🥴🥴🤞
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Kamiliceee utješila si mi dušu, naježila kožu 💌 Zoe, tako treba samo se prepustiti, pa i nama ce to doci, hoce🙏🏻
P.s. Meni se vidi nastanak prave plave crtice, prosla sam i ja evaporacijske na CB, ovo je daleko vise rezultat testa ne fejk crte (imam i bolji mob pa se bas vidi)
Lunamoon mi smo izgubili psa nedavno (bicikl koji je prilazio mu je strgao kraljeznicu) znaci meni je duša plakala i sve se s poslom nakupilo i jos sam imala reakciju na sve od cjepiva i zvala sam si hitnu na posao... i jednostavno tad smo rekli da idemo za novim psom jer sve je bilo duplo teze barem psihicki... sad je sve na svome, najbitnije živo i zdravi...
Ex Inna i ja bi tako na tvome mjestu, a budimo realni, kad bas bas prodemo sve opcije prirodnog koncepta, otici cemo i na to više, tako da razumijem, ali se svima nadam ovdje na forumu♥️
Atinicaaaaa s tobom dijelim i cikluse i sve u ovoj priči, hvala ti na poslanom komentaru ♥️ Mislila sam preskocit ovaj ciklus jer me bas lupi ono - daj dosta vise - i kaj sad mi se razvlači ta sluz i ono kako cu ignorirat te divne plodne dane 😂 neka je sve to tako ko švicarski sat sve je u redu s ciklusima također, a kad dodu ti dani, mi smo svjesni da radimo na tome ali on sad je toliko koncentriran da mu "nejde" iskreno/otvoreno, ja ne znam "pogađamo li u sridu" jesmo li "katapultirali" u svemir tu raketu i hoce li doci sretno do "marsa" ne znas jel ides duboko, ne znas gdje si... jel jesi... drugi dan primjetim da mi otiče neka tekucina (od njega mozda?) ali o tome se ne prica ne pise ne dijeli info.. mislim ajmo raspišimo se... da vidimo koje si dobitne kombinacije..
Ljudi moji - pa sve tu koje smo u tom procesu godinu dana, pa nema cega nismo prosle od knjiga do foruma... a Bogu hvala i dalje smo znatizeljne za tu srećicu...♥️
Pozdrav svima, javljam se u nadi da ce me netko utjesiti ili podijeliti slicno iskustvo. M trebam dobiti danas. Prije dva dana raden test mini gravignost duo. Radila sam ga prvim jutarnjim urinom i jedan je pokazao svijetlu crticu a drugi bas tamnu. Danas na dan M radena 3 testa ukljucujuci i gravignost svi negativni..
https://ibb.co/52qdqkB
👩🏽22👦🏻28
Ciklusi 28 dana
Atina ma moj je isto flegma, ali sad u zadnje vrijeme imamo dosta trudnoća oko nas i vidim da ni njemu nije svejedno. Danas me cak ispitivao kako funkcioniraju lj trakice 😂 Meni se cini da to njih isto muci, samo o tome ne govore. Muški mozak je drugaciji od našeg. Iako bih ja voljela malo tog muškog mozga pa da se nestresiram toliko oko toga. 😄
Malina žao mi je zbog 🐕 iskreno se nadam da ćemo sve mi koje pokusavamo godinu dana uspjeti što prije. Pa da nas sve malo oraspoložim.. negdje sam pročitala podatak da od 100% parova koji nisu začeli u prvoj godini, 50% posto ostvari trudnoću u drugoj. Tako da mantram da smo do kraja godine sve 🤰🤞
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Sortiraj odgovore
Najstariji