Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    03. Rujan 2021. 18:31

Eeeee i ja bi napravila i hormone, ali ne virujem da će me sad poslati i na to...
    Mirnija sam jer su brisevi svi u redu, tako da se nadam da će i papa biti... Zadnji put sam ga radila prije manje od godinu dana i bio je u redu.
    Ameliee mislim da sam poprilično strpljiva! 😂
    Nadam se da će uskoro to biti to... Ovulaciju smo donekle pokrili, treći dan oboje nismo imali snage, koliko god smo htjeli, ali tijelo je bilo jače od nas! Posao nas je iscrpio oboje, navečer kad sam došla kući jedino za što sam bila spremna je bilo spavanje... Tako da, eto... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Lara19
    03. Rujan 2021. 18:38

Cure da li je koja od vas radila sono HSG tj provjeru prohodnosti jajovoda, mene to slijedece ceka. E sad moj gin je rekao da se ne brinem da ne boli jer ima vise metoda provjere da se u bolnicama kateterom nekakav balon stavlja u maternicu i tako provjerava, a da on u svojoj klinici ima nekakvu drugu bolju metodu kojom se ne ulazi u maternicu nego se dolazi do maternice samo.

Pa me zanima da li ste vi radile, 
    kojom metodom, da li je bezbolno bilo, ili je bolilo, te kakve ste rezultate imali, nekako me toga najvise strah. I da li znate da li se radi bilo koji dan ciklusa ili ima odredeno vrijeme kada se provjerava. Trebam li jos sto drugo znati nekakve pripreme prije, poslijedice poslije.... 

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅
    Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)

Brisevi-izolirana ureaplasma✅

-tablete bromergon

-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)

Inna_92
    03. Rujan 2021. 20:00

Lara19, nisam još, ali idem sad u 9. mjesecu, samo čekam da stigne menga da mogu dobiti termin. Ako slučajno obavim prije tebe, napisat ću iskustva

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Lara19
    03. Rujan 2021. 20:31

Ex_inna_ 😄

Lara19, nisam još, ali idem sad u 9. mjesecu, samo čekam da stigne menga da mogu dobiti termin. Ako slučajno obavim prije tebe, napisat ću iskustva

Moze 😅 a sto su ti rekli, koji dan ciklusa se radi pregled? 

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅
    Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)

Brisevi-izolirana ureaplasma✅

-tablete bromergon

-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)

Ameliee
    03. Rujan 2021. 20:54

Buhtlice a jesam odvalila na “on je savršeno zdrav, isto tako i njegov piton je zdrav”. 😂😂😂 Ma ja se psihički pripremam za baš baš povratak na posao (uz to što volim početi raditi četvrtkom, jako volim i cjepkat godišnji) i sad više nema trte mrte, a tako mi se nedaaa… 🙈 Što se tiče ciklusa, ovaj je bio nehotično opušten pa čekam da vidim razvoj situacije. 🤷‍♀️
    SamoJa ma biti će i papa tip top. 👌
    Lara i Ex_inna sretno sa sono HSG-om, javljajte iskustva. Ja sam si dala “rok” cca. do kraja godine pa se i ja bacam na pretrage. 

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Inna_92
    03. Rujan 2021. 22:02

Lara19

Ex_inna_ 😄

Moze 😅 a sto su ti rekli, koji dan ciklusa se radi pregled?

Čim završi krvarenje (uključujući i smeđe) pa do početka plodnih dana. U mojem slučaju će biti između 7. i 12. dc.

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

buhtlica23
    04. Rujan 2021. 00:08

Ameliee

Buhtlicea jesam odvalila na “on je savršeno zdrav, isto tako i njegov piton je zdrav”.😂😂😂Ma ja se psihički pripremam za baš baš povratak na posao (uz to što volim početi raditi četvrtkom, jako volim i cjepkat godišnji) i sad više nema trte mrte, a tako mi se nedaaa…🙈Što se tiče ciklusa, ovaj je bio nehotično opušten pa čekam da vidim razvoj situacije.🤷‍♀️
    SamoJama biti će i papa tip top.👌
    Lara i Ex_innasretno sa sono HSG-om, javljajte iskustva. Ja sam si dala “rok” cca. do kraja godine pa se i ja bacam na pretrage.

Pa da lik je bas mentol u glavi 🤣
    Ovo volim ga al brate kad izjavi glupost onda izjavi 🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mama_andjela
    04. Rujan 2021. 00:19

Sretno sa pretragama cure drage, da samo na kraju sve urodi plodom😊😊
    .
    A, muski su svi slicni, kao nemoguce da je u njima problem, to im je toliko tesko prihvatiti, i ako ce mi jedna pilula pomoci sa se ostvarim u ulozi roditelja, zasto je ne bih uzela, bila musko il zensko. Nekad se moramo za neke stvari vise potruditi, i vise ih odmah cijenis, a kad sve dobijes olasko i sve sto zamislis, onda se ufuras da je cijeli svijet tvoj, da mozes sve sto zamislis. Sve za sto sam se dobro potrudila, dosla sam do cilja ali zato sada i cijenim, a da ne pricam o tome kako bih o trudnoci i dobitku bebe. Navecer kad ne mogu da zaspim, dodjem do trenutka kad zamisljam bebu u narucju, izlazak iz bolnice, onoo sta sve moja masta moze, nemoguce je 😁😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    04. Rujan 2021. 00:22

Inace, ja pijem Inofolic HP prasak, ne znam da li je to neka od vas koristila, dva puta dnevno i vidim na netu da ima veliku primjenu, pa se nadam da ce i to pripomoci, jer imaju i jaku cijenu, ali nije problem ni to kad znam da mi nesto ne moze odmoci. 😊 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Ameliee
    04. Rujan 2021. 05:30

Trudnice🤰:
    🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
    Mama_andjela 04.09 - ❤️❤️❤️
    Zoeeuzoee 08.09. -  4 dana ❤️
    Beban 10.09. - 6 dana ❤️
    Ameliee 15.09. - 11 dana ❤️
    Buhtlica 18.09. - 14 dana ❤️
    Allie 20.09. - 16 dana ❤️
    Atina25 23.09. - 19 dana ❤️
    Nanaj 28.09. - 24 dana ❤️
    Lunamoon
    Kamilica 
    Malina_30
    Niki777

Dobro jutro cure! 💕
    I moj je katastrofičan po pitanju tableta i lijekova općenito, osim kad je bolestan ili kada je mamuran, onda mislim da bi i govno pojeo. 🙈 On je jednostavno jedno veliko tvrdoglavo dijete i znam da bi bila ogromna borba natjerati ga da pije nešto, ali uvijek na kraju shvati i pristane. 🥰

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.