Prije 3-4 mj sam radila test i kako sam kupovala svaki mjesec i gledala ima li crtica samo sam se zbedirala kad bi menga dosla... tako da ne radim testove prije datuma menge... da mi kasni tek bi onda... ciklusi su mi 26-28 dana...
Da isto sve kod mene 26-28 dana , ne radim testove bit će sta bude iako ovaj period mi je najstresniji najrađe bih da odmah procurim ako vec moram jer mi dani prolaze ko vječnost 🤣
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Trudnice🤰:
💞 Lavica1234 ➕
💞 A11 ➕
💞 Katarina27098800 ➕
⬇️🔜🤰
🏖 ODBROJAVANJE - 8. MJESEC 🏖
Malina_30 26.08. - 3 dana ❤️
Atina25 27.08. - 4 dana ❤️
Kamilica 29.08. - 6 dana ❤️
Nanaj 31.08. - 8 dana ❤️
🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
Mama_andjela 04.09 - 12 dana ❤️
Zoeeuzoee 08.09. - 16 dana ❤️
Beban 10.09. - 18 dana ❤️
Ameliee 15.09. - 23 dana ❤️
Buhtlica 18.09. - 26 dana ❤️
Dobro jutro svima! 🤗
Samo sam vas na brzinu pohvatala jer smo preko vikenda išli po rođendanima i druženjima, a danas me čeka povratak na posao. 😩 Čitam vas na miru popodne, a dotada svima želim ugodan početak tjedna, pusaa! 🥰🥰
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Jutro cure i od mene :)
I ja kao Amelie, od danas na poslu, kao da nisam dolazila dva mjeseca, strasno kako sam se udaljila. i ja i muz, ne zna se ko je gori Mada, ne osjecam se odmorno nikako. Nisam nekako zadovoljna, a pogotovo jer me sinoc opet probadalo u donjem dijelu stomaka i glavobolja me rasturala,, pa nisam ni spavala kako treba, i onda kad takva trebam na posao nikako mi nije ugodno, vjerujem da nikome ne bi bilo.
Al se nadam da ce danas biti bolje, bar glavobolje nema, inace bi mi koncentracija bila nula poena.
.
Nadam se da ste vi sve okej, i da ce kraj avgusta i pocetak septembra u ovoj grupi donijeti radosti
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Jutro cure 😊 Ne javljam se baš jer sam sva u poslu. Još uvijek traju godišnji pa su nam smjene katastrofa. 😳 No barem ne stignem previše razmišljati. Kod mene je onaj dosadni dio ciklusa i u subotu bi trebala ne doći vještica. 🤞😂
Atina i malina vidim da je i vama uskoro termin za NE doći i držim fige 🤞
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Atina25 suosjecam... probada me mah od ovulacije... i sad u subotu na poslu isto... pa povremeno u toku dana... ujutro sam nadobudno kao piškila u casicu reko ajde da digitalac iskoristim, i odjednom sam samo izlila bez testiranja.. reko necu forsat ni sebe ni buduću dušu, pa kak bude bude...
Lunamoon suosjecamo sa smjenama... moja šigta ti je u subotu bila od 11:00 ujutro do 06:00 ujutro (da da nisam nist krivo napisala) jos danas me lovilo, al takav je posao...
Svenhanavid ajde držim dige, neka ti pregleda, pa tko zna.. na forumima smo se vec sto puta čudili svi koliko razlicitih priča ima tako da... meni O nije svaki put ista... ta čuvena sluz bude jednom u 3 mjeseca fuuuul 10-15 cm... tak da, sad ga ti znaj, a pokrivas svaki mj ciklus...
Malina mene jutros toliko bolilo da sam mislila pisat na posao na doći neću koliko je peklo 🥴 kad je tebi bila ovulacija? Mozda za par dana testić da se iskoristi digitalac kako treba 😍🤞🤞🤞
Svenhanavid bolje odi da ništa ne Škodi može samo pomoć tko zna sta se sve može poremetiti s vremenom. Kad si rodila zadnje dijete?mozda si već pisala al nisam skuzila 🥴🤦
Lunamoon joj kad bi bio plus i kod mene i Maline 🤣🤞
11.11 miny anomaly ✅
Atina - one tamo riječi s plusekom neka ti se pozlatile 😍 hmhm, a gle, mnoge kažu da zna biti "ekstra pms simptomi" onda kada je doslo do trudnoce, a kod drugih opet ništa, a kod trećih onako školski bijeli gusti iscjedak i bol u prsima...
Mene su u petak toliko zapalile grudi da sam htjela vrištati u centru grada, a taman srela frendicu... inace ono mozda koji put da me nekaj ulovi da pomislim oh jel to simptom, ali se onda spustim na zemlju jer nekad sam si too much, jedino me umor pere vec danima... inace me ziga na lijevu stranu gdje imam cisticu (mozda vise nemam) al sad me bas pecka na desnu stranu zadnjih dva tri dana :/
Malina pisala sam ja prošli ciklus bila uvjerena da je upalilo pa nista procurila, ma po meni te simptome treba ignorirati zato sta moze bit i Ne mora svatko je individualan,i trudnice koje vide plusić npr da nije bio plusić sve moze bit kao Pms. Mene samo strah da nisam navukla kakvu beštiju pa da moram na antibiotike i produzit agoniju.
Svenhanavid činjenica je da je s godinama teže al ne mora značit, ako je sve ok 6 mj je neki kao rok za trudnoću da se dogodi, ako ne onda već se mogu zatražiti pretrage ako su partneri stariji od 35. Vjerujem da je to malo teze kad su muževi na terenu pa treba još i to gađati i da se poklopi al bit će 🙏
11.11 miny anomaly ✅
Atina, slazem se, no volim malo pročačkati i nadati se ;) ali ne uzimam k srcu ili da mi se vrti svijet oko toga ili da mi je svega dosta i slicno... mindset treba spremiti na duze staze, jer ako je antistres faza kratkorocna, kako ce tek biti kad pocnu oni pravi simptomi za ljubiti mozda i toalet 😂 tek tad cemo cijeniti one trenutke prije toga 😂
Svenhanavid moja ti je kolegica rodila sada u 38.godini, i planiraju jos barem jedno dijete, prvorotkinja je i imala je i spontani tik prije ove prve trudnoce, mozda razlika dva tri mjeseca i vidim po njoj - apsolutno je prihvatila to kao prirodnu situaciju selektivnog karaktera i sve je stvarno primila ravnodušno... utjehu nalazi i u vjeri, ali ne treba pasti, mozda je sreća baš iza ugla kad "mislimo odustati"...
Sortiraj odgovore
Najstariji