Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beban
    15. Kolovoz 2021. 16:41

Dan kad je menga trebala doci curnuo mi je sekret i jezila sam se, to mi je vratilo nadu u dve crtice i ujutro su se pojavile, sad ni ne vidim iscedak niti imam ikakve simptome, u prethodnoj trudnoci sam imala jasne znake pa se nije dobro zavrsilo, sutra cu ponoviti test da vidim da li je crtica jaca, a sto se simptoma tice definitivno nema pravila

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

• malina_30
    15. Kolovoz 2021. 17:23

Curke, samo jako, i mi smo u procesu godinu dana... u pocetku pokusavanja bude euforija, i ono jedvačekanje, koliko sam se samo natrošila testova svaki puta 200-300kn.. odustala sam od toga, ali ne i od išćekivanja svakog mjeseca... samo se nastojim sada zaokupiti hobijima i ostalim lijepim događajima... to smo otpustili jer smo se sto puta razočarali... kad bude biti će, jer i nerviranje oko iscekivanja rezultata moze biti svojevrsni stres... a to nam ne treba... evo kolegica ima sestru blizanku - jedna je vec 3 rodila, a druga nikako i nikako...evo prirodno uspjela nako 4 godine bez potpomognutosti i "kako je Bog dao trenutak" sve normalno, sve u redu... papajte ciklu :) tako joj je doktor za prirodnk zacece sugerirao (ali ne naš/ne ovdje u hr)

Lavica1234
    15. Kolovoz 2021. 19:03

Nisam mogla čekati 20.8 i napravila sam test! Plus ko kuca!! Ne mogu još vjerovati!! Za sutra ujutro imam još jedan test pa javim! 
    Ne da mi učitati sliku 

22 g 🙋🏼‍♀️
    23 g 🙋🏽‍♂️
    👩🏼‍❤️‍👨🏽 💍4 godine ljubavi 💗
    ☕️ Vrkuta
    🍬od 5/21 pokušavanje za 👶🏼 br. 1 🙏🏽

Lavica1234
    15. Kolovoz 2021. 19:08

https://ibb.co/fMHJ9Sb

https://ibb.co/9ndjnsH

22 g 🙋🏼‍♀️
    23 g 🙋🏽‍♂️
    ☕️ Vrkuta

• A11
    15. Kolovoz 2021. 19:10

Lavica1234

https://ibb.co/fMHJ9Sb

https://ibb.co/9ndjnsH

Ajmeeee stvarno plus ko kuca! 😍 Cestitam ti od ♥️!

• 20.04.2022. 🌷

Kamilica ♡
    15. Kolovoz 2021. 19:11

Lavica1234

Nisam mogla čekati 20.8 i napravila sam test! Plus ko kuca!! Ne mogu još vjerovati!! Za sutra ujutro imam još jedan test pa javim!
    Ne da mi učitati sliku

Itekakav plus, plusčina 😍 a sta sam ja rekla za vas mladje od 25 😅 cure su do 25-e najplodnije, i ako su zdrave, ne treba im puno. Eto i tvoja vrsnjakinja a11 isto imala plus nekidan. ☺️
    Čestitam draga, i sretno! 🥳🍻🎉🎈🤰🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Lavica1234
    15. Kolovoz 2021. 19:31

Hvala vam cureeee !!! ❤️ Nek malo ove moje sreće pređe na vas i da uskoro i vi ugledate ovako veliki i debeli plus!! Puno vam hvala na svemu kroz ovaj kratki period što se družimo i tipkamo. A ja još ne vjerujem… Uh zar je moguće. Hvala ti Bože🙏🏽

22 g 🙋🏼‍♀️
    23 g 🙋🏽‍♂️
    ☕️ Vrkuta

Inna_92
    15. Kolovoz 2021. 19:43

Taman kad sam vidjela plusiće, htjela sam napisati ovo što je i Kamilica, ali me pretekla. 😊

ČESTITAM Lavica, Beban, A11!! 😍❤

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Inna_92
    15. Kolovoz 2021. 20:08

Amelie mislim da su ti super simptomi za 10 dpo, moglo bi to biti to 🙏🥰 

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Ameliee
    15. Kolovoz 2021. 20:57

Lavice čestitke na plusu, želim ti urednu i školsku trudnoću. ❤️
    Svanhanavid pozdrav i dobrodošla natrag. 🥰Žao mi je zbog biokemijske i što još nije naišao dobitan ciklus. 😢Mislim da je stvarno super što si krenula s pretragama i sama razmišljam u tom smjeru, dajem si još koji mjesec fore. Bitno je imati neki plan, a možda se usput dogodi i neko ugodno iznenađenje. 🤞

Što se tiče simptoma, želje, isčekivanja i razočaranja, nekad mi se učini kako neke cure jednostavno izgore od prevelike želje. Osobno ne priznajem niti jedan simptom izuzev izostanka M i pozitivnog testa. 😂 Previše je tu sličnosti između PMS-a i trudnoće, a različistosti među ženama. Također mislim da se vrlo lako prepustiti vrtlogu emocija i fiksaciji, a koje u konačnici utječe i na psihu. Svaka se od nas ovdje drugačije nosi s time što ne znači da je nečija želja veća/manja od želje drugoga. Sve nas ovdje povezuje ista želja, isti cilj i znam, kako za sebe tako i za svaku od vas, da će nam se, prije ili kasnije, na jedan ili drugi način, želja ostvariti i cilj ispuniti. Ono što nam je također zajedničko - odustajanja nema! 💪 Moja želja se za danas ispunila, nisam procurila na 10 dpo i to me čini sretnom. ❤️ U to ime, nadam se da ću sutra pišnut nešto, ako me gadura ne odluči posjetiti preko noći pa ćemo vidjeti tko je majstor, a tko mješa malter… 🙈
    Ex_inna, Kamilice, Buhtlice, Atina, Niki, Beban, A11, Lunamoon, Malina, Marty i Marinci 😘❤️😘❤️😘❤️😘
    Lozice znam da je ovo tvoje maslo, proradilo ti mađijanjeeeee! 😂😂😂 Nadam se da si dobro i da se odmaraš, pusaa! ❤️❤️

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.