Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • A11
    15. Kolovoz 2021. 07:16

Niki777

Temperatura mi je trenutno 36,9 a doma sam pod klimom, ležim na kauči i visim na forumu 😂 je li temperatura ova može biti neki znak?

E ovo stvarno ne znam jer ja svoju uopce nisam mjerila..🧐

• 20.04.2022. 🌷

lunamoon
    15. Kolovoz 2021. 07:24

A11 Čestitam od srca ❤️ baci nam malo prašine 🌌

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

Ameliee
    15. Kolovoz 2021. 08:38

Trudnice🤰:
    💞 Beban 
    💞 A11 ➕
    💞 Katarina27098800 
    ⬇️🔜🤰
    🏖 ODBROJAVANJE - 8. MJESEC 🏖
    Nikki777 18.08. - 3 dana ❤️
    Ameliee 18.08. - 3 dana ❤️
    Lavica1234 20.08. - 5 dana ❤️
    Malina_30 26.08. - 11 dana ❤️
    Atina25 27.08. - 12 dana ❤️
    Kamilica 29.08. - 14 dana ❤️
    🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
    Mama_andjela 04.09 - 20 dana ❤️
    Zoeeuzoee 08.09. -  24 dana ❤️
    Buhtlica 18.09. - 34 dana ❤️

Dobro jutro svima!💕
    Niki ahahaha nisi izdržala. 🙈😂 Ma ja kontam da ću sutra pišnuti jednog kineza ako ne procurim danas. Inače znam da bazalna ostaje povišena, ali za tjelesnu ne znam ima li kakve veze. 🤷‍♀️
    Lunamoon vidjet ćemo, za prošli put je ljetni odmor bio dobitan. 🙈 Iako, iskreno, ako i ne bude ovaj dobitan, biti ću sretna da mi se barem produži lutealna. 🥰
    A11 prekrasno, čestitam još jednom i sretnooo!! ❤️
    Amy jel danas dan za nedobit? Kakvo je stanjr kod tebe?

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Lavica1234
    15. Kolovoz 2021. 14:30

Ženice moje.. ja stvarno ne znam kako da izdržim još 5 dana da vidim hoće M doći ili ne  
    Ja sam sva otekla.. jajnici me tu i tamo na prepad bole i probadaju i tako već sigurno 5 dana ako ne i više .. sise su mi isto tako otečene i bolne već isto 5 dana, noge mi otiču, sve mi je nešto teško, napuhana sam sva kao riba.. i Noooon stop mi je vruće (znam da je vani 100 stupnjeva ali meni je vruće i pod klimom)  šta da radim i kako da izdržim još 5 dana 

22 g 🙋🏼‍♀️
    23 g 🙋🏽‍♂️
    👩🏼‍❤️‍👨🏽 💍4 godine ljubavi 💗
    ☕️ Vrkuta
    🍬od 5/21 pokušavanje za 👶🏼 br. 1 🙏🏽

Lavica1234
    15. Kolovoz 2021. 14:33

I da ne zaboravim,, otkako me bole jajnici i sise iscjedak mi je koma,, bijelkast, gust i stalno ga imam moram dnevni uložak stavit koliko mi smeta .. već sam par puta pomislila da je M u pitanju .. eto sve vam je onda jasno 

22 g 🙋🏼‍♀️
    23 g 🙋🏽‍♂️
    ☕️ Vrkuta

Lavica1234
    15. Kolovoz 2021. 15:04

svenhanavid

Puno puta nam želja u glavi stvori simptome. Vjeruj…već viđeno ne samo kod jedne nego možda i kod svih nas. Svaki simptom pratiti,to je previše. Poludiš… Ne se točiko opterećivati. Ne može trudnoća doći baš kod svih odmah kad požele. Nadam se da će doći vrijeme za sve nas…
    Puno ih je iz tog foruma otišlo na bolje teme,a mi koje smo tu…puno nas samo čita,a ni ne javljamo se.
    Ali vjeruj da simptome sami stvorimo…

Vjeruj mi nisam si stvorila ove simptome u glavi.. naravno da, nemam šta lagati, želja u meni je jaka ali sam isto tako svjesna da ili je PMS ili trudnoća i svjesna sam da može biti i jedno i drugo. Znam da si nisam umislila simptome kad sam morala prijeći na veći broj grudnjaka i kad mi je (za razliku od inače) potreban dnevni uložak zbog pojačanog iscjedka. Ne nadam se previše samo sam nestrpljiva vidjeti jel me to danima već muci PMS ili trudnoća. Svjesna sam, kazem opet, da može biti i jedno i drugo zato sam i napisala da nemogu dočekati da vidim hoće menga doći ili ne, samo zato jer mi je preteško zadnjih već neznam koliko dana. Ja se stvarno trudim živjeti najnormalnije i ne razmišljati o tome. I dalje izađem na cugu, zapalim cigaretu, plešem skačem pjevam i vodim isti život kao i prije nego smo uopće počeli pokušavati, samo sam realna jer vidim da mi je teško. I normlano da će me M ako dođe razočarati, kao i svaku od nas ovdje kad nam dođe vještica, ali znam da i za mene postoje neke šanse, pogotovo ovaj mjesec jer smo bas pazili da pokrijemo dane prije ovulacije i dan ovulacije. Vidjet ćemo. Ja si držim fige 🤞🏽😂 pa kako bude bude. Sve smo mi se ovdje pridružile sa istom željom koju imamo i svaka vodi neku svoju bitku a ja sve i jednoj želim samo sreću na tom putu. Ljubim vas i javim 20.8 jel vještica došla ili ne ❤️

22 g 🙋🏼‍♀️
    23 g 🙋🏽‍♂️
    ☕️ Vrkuta

lunamoon
    15. Kolovoz 2021. 15:08

Amelie sviđa mi se kako razmisljaš 😊
    SvenHanaVid heej. Žao mi je zbog svega sto prolaziš, ali mi je drago da si se javila jer je lakše kad se negdje ispucaš. 😊 Super sto su pretrage dobre i  što krećeš na praćenje ovulacije i to je neki pomak. Barem ce ti neke stvari biti jasnije 😊

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

lunamoon
    15. Kolovoz 2021. 15:16

Lavice Nemoj se ljutiti, ali pokušaj se ne opterećivati toliko sa simptomima. Ne možeš imati simptome bas od ovulacije do sad 😄 Sto se vise budes opterećivala to će razočaranje biti vece, ako ovaj mjesec niste uspjeli. Realno em ti je još rano za nekakve simptome, em vi vrlo malo pokušavate. Želim ti svu sreću kako god bilo i da ugledaš plusić što prije 😊

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

lunamoon
    15. Kolovoz 2021. 15:31

svenhanavid

lunamoon

Amelie sviđa mi se kako razmisljaš 😊
    SvenHanaVid heej. Žao mi je zbog svega sto prolaziš, ali mi je drago da si se javila jer je lakše kad se negdje ispucaš. 😊 Super sto su pretrage dobre i što krećeš na praćenje ovulacije i to je neki pomak. Barem ce ti neke stvari biti jasnije 😊

Ti si otišla na neko vrijeme,al sad si se opet javila. Dobro se maknuti s vremena na vrijeme. I ja sam se maknula i onda opet vratila i sve pročitala…
    Puno toga se promijenilo. Nadam se da i nas čeka bolje vrijeme…

Naravno da nas čeka 💙 Ma definitivno se treba maknuti posebno kad pokušavaš vec neko vrijeme. Shvatila sam da mi je to sve u tom trenutku bilo previše. Za to vrijeme dok me nije bilo sam shvatila da trebam biti smirena i biti će kako bude. Preokupiranje samo simptomima mi nije nista promijenilo bilo mi je samo još gore, a tu zaista ima žena koje pokušavaju godinama i to mi je nekako otvorilo oči za dalje 😊 Samo smireno i hrabro 🤞

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

Atina25
    15. Kolovoz 2021. 15:46

Svenhanavid jesi probala sa Lh trakicama? Moja frendica pokusavala godinu i pol i otisla na sve pretrage sve ok na kraju se ispostavilo da ima anovulacijske cikluse i dr joj dala progesteron i tako potakla O ne znam vise al to je pomoglo.
    Cure nemojte si stvarati stres simptomima evo moj primjer u 6 mj bila na GO i imala sam simptome drugačije nego inače sise bolile jako sva bila napuhnuta bila sam uvjerena da je to to i menga dosla dan prije a bila sam sigurna da smo tad uspjeli i ne moram govoriti o razočaranju. Inače ja imam nakon ovulacije uvijek jako bijeli iscjedak tako da mi ni to nebi značio neki znak,a pred mengu me obavezno bole leđa par dana i trbuh 2-3 dana to je znak da dolazi sto posto,tako sam i prosli ciklus osjetila vec 27.7 i onda 30.07 dosla menga nazalost. Tako da ja se simptomima ne opterećujem i nista ne osluškujem već to ako zakasni,napravit test i ako je plus to je potvrda sve ostalo je razbijanje glave 🤯🤯🥴

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.