Drage djevojke, pratim vas već neko vrijeme no nisam se uključivala u razgovore. Voljela bih s vama podijeliti svoje iskustvo, koje se jučer pokazalo i pozitivno (pojavio se +) 😊 vjerujem da će barem netko vidjeti ovo i da će isprobati isto 🙂
S dijagnozom PCOS, nakon godina tableta, krenuli smo pokušavati prošlu jesen. Bilo je svega, od izostanka O i M 3 mj, do biokemijske prije 3 mj. Pocela sam piti konopljiku i njome riješila PCOS te bar uredovila cikluse na 33-35 dana i redovite ovulacije (LH trakice). Nizak estrogen i nizak progesteron na vađenju hormona te krenula s fitoterapijom. Iskreno bih vam preporučila dr. Kseniju iz Botana fitocentra. Početkom 3.mj krenula s terapijom, nakon mjeseci pokusavanja primilo nam se odmah prvi mjesec kako sam krenula s njezinom terapijom, no nazalost biokemijska, uz laznu M i konstanto krvarenje od pocetka Od tad je proslo 3mj, stanje mi se super poboljšalo, i eto, ovaj mj M je skroz izostala, testić je pokazao +. Svima zelim srecu i što brze plusiće. ❤️
Hej, o kakvoj se terapiji radi? Ako bi mi mogla reci malo vise o tome😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Draga Lori, sad vidim potpis🥰 Baš me razveselilo kad sam vidjela da su uredni rezulrati testa. 🥳 Čestitke na djevojčici! 😍❤
Kamilica ❤ Vezano za ovo o alkoholu... I ja sam isto stalno kalkulirala, nisam htjela piti ni kap nakon ovulacije. I odlučila ovaj put ne se suzdržavati. Budući da smo dio srpnja proveli na godišnjem (od 10. do 20. dc, nemam pojma kad je bila ovulacija), svaki dan u tom periodu smo barem 1 ili 2 koktela mrknuli. 🤣
LaVi žao mi je jako zbog negativnog testića. 😓 Baš sam u jednom videu čula dobar izraz za faze ciklusa kad radiš na bebi - emocionalni "rollercoaster". Od velike sreće kad ulovimo pik do onog osjećaja kad dođe menga...
Amelie pik je dobra vijest, sada samo u napad 💪😘
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Trudnice🤰:
⬇️🔜🤰
🏖 ODBROJAVANJE - 8 MJESEC 🏖
Babe 06.08. - 1 dan ❤️
Lilo23 06.08. - 1 dan ❤️
Buhtlica 07.08. - 2 dana ❤️
Zoeeuzoee 08.08. - 4 dana ❤️
Ameliee 18.08. - 13 dana ❤️
Lavica1234 20.08. - 15 dana ❤️
Atina25 27.08. - 22 dana ❤️
Kamilica 29.08. - 24 dana ❤️
Dobro jutro curke! 💕
Pik pokriven, stvari natovarene u auto, malena zaspala, polovica puta odvaljena, more evo nas… 🏖☀️ Neće meni valjda samo Kamilica bučkat u moru, nenene. 🙈😂
XOXO joooooj draga moja, evo i tvoj me potpis raspekmezio! 🥺 Toliko mi je drago da ti ne mogu opisati, čestitke na prekrasnoj curici!! 💗💗
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Vec sam tu pisala da me mama rodila u 42-oj. Tata je imao skoro 50. Nisu planirali imati djecu, desila sam im se. 😄 Nitko ne kaze sa 20: imat cu dijete sa 40-45. To se tako poslozi. I mene su djeca u skoli zezala da su mi dosli baka i djed na roditeljski. To tada meni nije bilo smiješno jer su mi se rugali. Danas mi je simpatično. Ali eto, moji roditelji su jos Bogu hvala zivi, a meni je skoro 40. Dozivjeli su i unuke. Neki izgube roditelje i ranije, a dobili su ih "na vrijeme". Tako da, nema pravog vremena. Svatko od nas ima svoj put. Naravno da bi svi voljeli da smo sto duze na ovom svijetu sa svojom djecom i svojim roditeljima. Ali, tako se poslozilo. I trebamo biti zahvalni, pa makar i u 40-ima postali roditelji. Nikad nije kasno. 🤗
Da, znam, tačno si u pravu. :) POnekad žurimo na neke stvari, a sve je to negdje zapisano, kada će nekome ponešto stići. Ponekada je i slađe kad se dugo čeka, naučiš više da cijeniš te trenutke i da uživaš u njima.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
LoVi i Buhtlica, čekamo narednu ovulaciju i biti će sljedeći mjesec uz Božiju pomoć naš pogodak.
.
Obzirom da su sada većinom GO, nadam se da će nam donijeti pozitivne vijesti.
.
Amelie sretan put, uživajte, odmarajte, i aktivirajte se po pitanju odnosa I ja sam već preumorna nekako, tako da vama trenutno damama na moru zavidim
.
Ja sam za sljedeći ciklus stavila da će trajati kao i ovaj zadnji 31 dan, da se ne nadam džaba ranije ako opet okasni, iako je prosjek 29 dana, tako da ja na listi za sljedeću M mogu biti na datum 04.09. za (ne)dobiti
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Sa_nja, čestitke na plusiću. Želim ti da sve prođe u najboljem redu.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Ja nisam izdrzala, testirala sam se jutros. Na prvom testu kontrolna crtica stoji poluvidljiva a na drugom nista nema, ni kontrolne ni one druge. Pokusavam sliku učitati ali nece.. je li moguce da su neispravni? Danas cu kupiti clearblue, koliko god ispravniji je od ovih trakica, pa ako Mne dođe, sutra ujutro cu ss testirati.
• 👩22
• 🧔23
• Pokušavamo od 16.6. 👶 no1.
• Plusić 8.11. ➕😇
Sada sam na jednoj fb stranici za mame i trudnice vidjela kako je jedna ubacila sliku pozitivnog testica, i kaze ne moze da vjeruje da se desila trudnoca, jer je nosila spiralu Cak je i stavila jer njen partner nije bio za jos jedno (trece) dijete.
Dakle, samo se opustis i desi se cudo Oni su uzivali u nadi da se ne trudnoca ni u kojem slucaju ne moze desiti, ali eto desilo se da je spirala vjerovatno ispala, kao uinat. Bas ni sa jednom zastitom nisi 100% siguran.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Mama_andjela hvala ti, evo sretno smo stigli i nestrpljivo čekamo prvo brčkanje u moru. 🙈😊 A ovo za spiralu i trudnoću, pa stvarno na kraju ispadne što ju manje želiš i što se manje trudiš prije se ostvari… 🤷♀️😂
Babe sliku možeš učitati preko ovog linka - https://imgbb.com/ . Ako nema kontrolne crte ili je čudna moguće je da su neispravni testovi. Držim fige za sutra ujutro i veselim se rezultatima! 🤞❤️
Niki naravno da možeš, kako ne bi mogla kada i isti datum imamo za nedobit hihihihi 🥰🥰
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Kupila sam jos jednu trakicu i clearblue(ako se tako zove haha)
Mada danas sam isla milion puta u wc, stomak me boli pri dnu i zigaju me jajnici kao da cu svaki cas procuriti.
Obaviti cu ujutro to aBd pa javljam, drzite mi fige..🤞😊
• 👩22
• 🧔23
• Pokušavamo od 16.6. 👶 no1.
• Plusić 8.11. ➕😇
Sortiraj odgovore
Najstariji