Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_andjela
    04. Kolovoz 2021. 11:32

Kamilica 🌞

Mama_andjela

Zdravo zenice, nadam se da ste sve dobro.Ja sam nazalost procurila, jucer pred kraj dana mi se javilo smedje krvarenje i vec poslije ponoci je pocelo pravo krvarenje, uhh uzasno me boli, valjda kako je okasnilo pa me sada uhvatilo jos vise, no sta je tu je, potajno sam se nadala ipak, iako znam da nismo bili aktivni bas kako treba, ali nada je bila tu cijelo vrijeme.
    Pustila sam poneku suzicu i idem dalje, sta mozemo :) Sad bar znam na cemu sam, planiram odlazak na more, pa mozda tada budemo imali vise srece, kada budemo vise skupa i samim tim opusteniji.
    .
    Ne vrijedi se sekirati, malo se opustiti, dati sebi oduska.

Zao mi je zbog M. Ali kako kazes, od tugovanja nema nista. Glavu gore, bebica ce doci. Ti si mlada, imaš cijeli život pred sobom. Samo pozitivno.🤗

Ma da, najbitnije u svojoj glavi posložiti neke stvari, kako mi je lakše bilo prošle godine kad nisam znala ni da li kasni, nisam se opterećivala, a sada je to drugačije nakon svog ovog mog iskustva, al ne dam se. Normalno je i da otplačemo i tugujemo, ali se bitno vratiti u normalu. Mlada sam, kao što kažeš,ali i zbog muža bih voljela da bebica dođe u narednih godinu makar, jer je trenutno u 36oj, i vidim kolika mu je to želja. I često se zezamo da bi moglo biti da prilikom odlaska na roditeljski svi pomisle kako je njegovom djetetu u školu došao djed u svemu nađemo i smiješne situacije. 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    04. Kolovoz 2021. 11:35

Atina25

A bemu mišaNekako sam se i ja nadala, kako ja kazem sebi u tim situacijama, bitno nek dođe čim prije da brže krenemo opet

Vjeruj da sam i ja, jer mi se u zadnih 20 dana javio nekakav umor, da zaspim sjedeći, pričajući na telefon i sl, to mi je tako bilo i prošle godine i sada me navuklo. Izgleda da sam samo umorna i da moj organizam treba godišnji odmor, a kako i ne bi 
    Baš tako, kad je već došla da ode čim prije i da krenemo iznova, u nove pobjede. 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Kamilica ♡
    04. Kolovoz 2021. 11:43

Vec sam tu pisala da me mama rodila u 42-oj. Tata je imao skoro 50. Nisu planirali imati djecu, desila sam im se. 😄 Nitko ne kaze sa 20: imat cu dijete sa 40-45. To se tako poslozi. I mene su djeca u skoli zezala da su mi dosli baka i djed na roditeljski. To tada meni nije bilo smiješno jer su mi se rugali. Danas mi je simpatično. Ali eto, moji roditelji su jos Bogu hvala zivi, a meni je skoro 40. Dozivjeli su i unuke. Neki izgube roditelje i ranije, a dobili su ih "na vrijeme". Tako da, nema pravog vremena. Svatko od nas ima svoj put. Naravno da bi svi voljeli da smo sto duze na ovom svijetu sa svojom djecom i svojim roditeljima. Ali, tako se poslozilo. I trebamo biti zahvalni, pa makar i u 40-ima postali roditelji. Nikad nije kasno. 🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Kamilica ♡
    04. Kolovoz 2021. 11:44

Ovo gore sam odgovorila na post od mama Andjela . Izbrisao mi se quote 🙈

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Lavica1234
    04. Kolovoz 2021. 11:54

Atina25

Bok cure
    Lavica vidim da bi ti M trebala doć 20.8? Ili je to krivo šta piše sorry

Da, tako mi kaže kalendar. Zato sam i napisala da znam da mi je prerano za test ali nešto me vuklo da ga napravim. Valjda toliko to jako želim da si umišljam sve i svašta 

22 g 🙋🏼‍♀️
    23 g 🙋🏽‍♂️
    👩🏼‍❤️‍👨🏽 💍4 godine ljubavi 💗
    ☕️ Vrkuta
    🍬od 5/21 pokušavanje za 👶🏼 br. 1 🙏🏽

• LaVi
    04. Kolovoz 2021. 11:57

Cure moje,evo da se i ja javim,nisam baš aktivna tu bila😁
    Moja sućut Ameliee drži se 😪😪
    Ja sam radila test danas i negativan je 😏
    Razočarala sam se naravno,baš sam tužna i ne znam,imam osjećaj da nikad nećemo bebača dočekati 

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
    2/25- Petrova,MPO
    6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije

Kamilica ♡
    04. Kolovoz 2021. 11:58

Atina25

Kamilicaja sad počela tek pit vrkutu, baš me zanima šta će biti, meni su M normalne al mi je kao endometrij tanak pa zbog toga možda pomogne, nadam se da neće odmoćA čitam nas i mislila sam da sam ja jedina frikuša s tim kalkuiranjem i glupostima,al vidim ima nas jos, meni je život doslovno normalan do ovulacije,onda nakon O se mislim joj ako se sta ulovilo možda neću ovo, neću ono i čekamdebilanaanazad

Ne moze odmoci, samo moj savjet ne pije vrkutu dok imas M. 😀 Nisi jedina "frikusa". 😄 Sve se mi pretvorimo u takve. Pogotovo iza ovulacije. I ja tako kazem: necu se seksati iza ovulacije, mozda sam trudna, pa neću popiti čašicu alkohola,  mozda sam trudna.....na kraju dobijem M, i shvatim dzaba sam se suzdrzavala. Zato od sada necu kalkulirati nista pa da vidimo. Ako ne bude nista, bar cu do tada zivjeti normalno.😄☺️

Kamilica ♡
    04. Kolovoz 2021. 12:01

LaVi

Cure moje,evo da se i ja javim,nisam baš aktivna tu bila😁
    Moja sućut Ameliee drži se 😪😪
    Ja sam radila test danas i negativan je 😏
    Razočarala sam se naravno,baš sam tužna i ne znam,imam osjećaj da nikad nećemo bebača dočekati

Cuj nikad, a tek si pocela zivjeti, tek ti je 25. 😀😀
    Zao mi je zbog negativnog testa, ali nemoj zato i ti biti negativna. ☺️ Doci ce bebica, samo ceka pravi trenutak. 🤗 

Atina25
    04. Kolovoz 2021. 12:02

Lavica1234

Atina25

Bok cure
    Lavica vidim da bi ti M trebala doć 20.8? Ili je to krivo šta piše sorry

Da, tako mi kaže kalendar. Zato sam i napisala da znam da mi je prerano za test ali nešto me vuklo da ga napravim. Valjda toliko to jako želim da si umišljam sve i svašta

Ma prerano je za test definitivno, 3 dana prije bi najranije isla ovo ostalo nema smisla, po najboljoj računici hcg se počne lučiti 7 dana nakon Ovulacije pa dok dostigne neku granicu za test dođe već na 10 dana tako da pomalo bit će 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Ameliee
    04. Kolovoz 2021. 13:19

Trudnice🤰:
    ⬇️🔜🤰
    🏖 ODBROJAVANJE - 8 MJESEC 🏖
    Babe 06.08. - 2 dana ❤️
    Lilo23 06.08. - 2 dana ❤️
    Buhtlica 07.08. - 3 dana ❤️
    Zoeeuzoee 08.08. - 5 dana ❤️
    Ameliee 18.08. - 14 dana ❤️
    Lavica1234 20.08. - 16 dana ❤️
    Atina25 27.08. - 23 dana ❤️
    Kamilica 29.08. - 25 dana ❤️

Drage moje curke hvala vam od srca na riječima utjehe. ❤️ Nažalost, sve je to život i moramo ići dalje.
    Mama_andjela žao mi je zbog M, moram priznati da sam se stvarno ponadala, znam da si i ti. Vjerujem da ti nije lako, ali doći će i tvoj plus.
    LaVi žao mi je zbog negativnog testića, odtuguj, skupi snagu i idemo dalje! Dočekat ćete vi bebača, naravno da hoćete, u to nemoj nikada sumnjati! 💪❤️
    Lavice vjerojatno je prerano, strpi se još malo pa piški ponovno. Držim fige! 🤞❤️
    Ex_inna drago mi je što se dobro osjećaš, baš mi zračiš pozitivom! 🥰❤️ Uvjerena sam da ćete imati svoju krunu i to uskoro! 🤞😘
    Babe držim fige za petak i jedan lijepi plus! 🤞💕
    Atina možda ti je to ostatak od M, vjerojatno će posvijetliti pa opet tamniti, no sikiriki! 😘
    Buhtlice draga samo da znaš koliko se nadam da te osjećaj vara… 🤞🤞🤞🤞
    Kamilice 🥰❤️

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.