Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    04. Kolovoz 2021. 13:45

Bok svima Svratila sam malo pozdraviti Amelie, žao mi je draga za smrtni slučaj, drži se Nadam se da si ok
    Ex Inna hej, drago mi je vidjeti te ovdje Jako lijepo napisano, beba će biti kruna vaše ljubavi, želim ti od sveg srca da što prije dođe
    Vidim neke negativne testiće i M koje su stigle, žao mi je cure i želim svima od srca da što prije ugledate plusić!

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Lori🍀
    04. Kolovoz 2021. 13:46

Niki777

Još jedno pitanje..
    kad se događa insemenacija? I da li bi bilo dobro da jedem ciklu ili ananas kako bi mi se podebljao endometrij da se sto bolje zakači?

Misliš implantacija? 6 do 12 dana nakon ovulacije
    A što se tiče prvog pitanja, uvijek malo iscuri, sve je to normalno, što je trebalo ostati unutra ostalo je

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Atina25
    04. Kolovoz 2021. 14:49

Niki777 meni je endometrij tanak,pijem vrkutu u nadi da će pomoć 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Lavica1234
    04. Kolovoz 2021. 15:08

Hvala vam curke ❤️  vaše rijeci su mi ulile dodatnu nadu da je možda stvarno i negativan jer je prerano  
    Obecajem da neću vise biti ovoliko ne strpljiva, čekati ću da menga (ne)dođe pa ćemo vidjeti. 🙏🏽

22 g 🙋🏼‍♀️
    23 g 🙋🏽‍♂️
    👩🏼‍❤️‍👨🏽 💍4 godine ljubavi 💗
    ☕️ Vrkuta
    🍬od 5/21 pokušavanje za 👶🏼 br. 1 🙏🏽

Lavica1234
    04. Kolovoz 2021. 17:50

Ma baš sam požurila da. A šta ću kad sam bila nestrpljiva 

Joj ne koristim ovulacijske trakice pa ne znam za sigurno, ali mislim da mi je ovulacija već bila. Sudeći po “bolovima” i iscjedku.. (nadam se da nikom nisam zgadila život sa ovom riječi
    Sve u svemu, ne znam za sto posto ali predpostavljam da sam već prošla ovulaciju.. ne znam stvarno ali čak i da nisam nema veze. Ja i dragi ne odrađujemo “posao” samo par dana prije i tokom ovulacije nego- kak nam dođe - vodimo se za osjećajem. Naravno pazimo da smo najaktivniji kad mislim da ovuliram ali ne želim si još stvarati od toga stres da odrađujemo to samo na određene dane  

22 g 🙋🏼‍♀️
    23 g 🙋🏽‍♂️
    👩🏼‍❤️‍👨🏽 💍4 godine ljubavi 💗
    ☕️ Vrkuta
    🍬od 5/21 pokušavanje za 👶🏼 br. 1 🙏🏽

buhtlica23
    04. Kolovoz 2021. 17:51

Ameliee

Trudnice🤰:
    ⬇️🔜🤰
    🏖ODBROJAVANJE - 8 MJESEC🏖
    Babe 06.08. - 2 dana❤️
    Lilo23 06.08. - 2 dana❤️
    Buhtlica 07.08. - 3 dana❤️
    Zoeeuzoee 08.08. - 5 dana❤️
    Ameliee 18.08. - 14 dana❤️
    Lavica1234 20.08. - 16 dana❤️
    Atina25 27.08. - 23 dana❤️
    Kamilica 29.08. - 25 dana❤️

Drage moje curke hvala vam od srca na riječima utjehe.❤️Nažalost, sve je to život i moramo ići dalje.
    Mama_andjelažao mi je zbog M, moram priznati da sam se stvarno ponadala, znam da si i ti. Vjerujem da ti nije lako, ali doći će i tvoj plus.
    LaVižao mi je zbog negativnog testića, odtuguj, skupi snagu i idemo dalje! Dočekat ćete vi bebača, naravno da hoćete, u to nemoj nikada sumnjati!💪❤️
    Lavicevjerojatno je prerano, strpi se još malo pa piški ponovno. Držim fige!🤞❤️
    Ex_innadrago mi je što se dobro osjećaš, baš mi zračiš pozitivom!🥰❤️Uvjerena sam da ćete imati svoju krunu i to uskoro!🤞😘
    Babedržim fige za petak i jedan lijepi plus!🤞💕
    Atinamožda ti je to ostatak od M, vjerojatno će posvijetliti pa opet tamniti, no sikiriki!😘
    Buhtlicedraga samo da znaš koliko se nadam da te osjećaj vara…🤞🤞🤞🤞
    Kamilice🥰❤️

Draga nije me osjecaj varao,pocelo smedarenje 🤔
    Nisam se ni nadala, rekla sam vam u prijasnjim postovima da bas nismo bili aktivni. Pa se stv ni nisam nadala. Valjda ce ovaj ciklus biti bolji i opusteniji posto je GO😁😁

Kako si ti?

Niki777, moralo je izaci to je normalno. Ono sto je trebalo ostat je ostalo bez brige😁.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• sa_nja
    04. Kolovoz 2021. 18:16

Drage djevojke, pratim vas već neko vrijeme no nisam se uključivala u razgovore. Voljela bih s vama podijeliti svoje iskustvo, koje se jučer pokazalo i pozitivno (pojavio se +) 😊 vjerujem da će barem netko vidjeti ovo i da će isprobati isto 🙂
    S dijagnozom PCOS, nakon godina tableta, krenuli smo pokušavati prošlu jesen. Bilo je svega, od izostanka O i M 3 mj, do biokemijske prije 3 mj. Pocela sam piti konopljiku i njome riješila PCOS te bar uredovila cikluse na 33-35 dana i redovite ovulacije (LH trakice). Nizak estrogen i nizak progesteron na vađenju hormona te krenula s fitoterapijom. Iskreno bih vam preporučila dr. Kseniju iz Botana fitocentra. Početkom 3.mj krenula s terapijom, nakon mjeseci pokusavanja primilo nam se odmah prvi mjesec kako sam krenula s njezinom terapijom, no nazalost biokemijska, uz laznu M i konstanto krvarenje od pocetka Od tad je proslo 3mj, stanje mi se super poboljšalo, i eto, ovaj mj M je skroz izostala, testić je pokazao +. Svima zelim srecu i što brze plusiće. ❤️

Samoja6
    04. Kolovoz 2021. 18:17

LORI tako mi je drago kad vidim da sve lijepo napreduje! 💞
    Ja se još nadam da ću Vam se uskoro pridružiti... Sve mi nekako djeluje da ovo predugo traje... Imam osjećaj da ste sve uspjele brzo nakon spontanog, a kod mene kao da je vrijeme stalo... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Ameliee
    04. Kolovoz 2021. 18:30

Lori draga hvala ti, ok sam sada kada se šok slegao. 💕 I da znaš, baš sam si razmišljala neki dan jesu li ti stigli rezultati i je li sve ok, a sada kada sam vidjela tvoj potpis sam se malo racmoljila, samo mrvicu, od sreće naravno. 🙈🥰 Čestitke na curici, bit će ona prava mala lavica kao i njezina mama! 💗💗 
    Buhtlice ma vidjet ćeš GO će donijeti svoje, točnije tebi jedan krasni plusić!! 💪❤️ Sada sam dobro, nakon prvotnog šoka posložili smo si neke stvari u glavi i idemo dan po dan, nema druge.
    Sa_nja hvala ti na podjeljenom iskustvu i čestitke na plusiću. Neka bude uredna i školska! 🤞❤️

Ja prijavljujem pik, odnosno vidjet ćemo sutra je li pravi ili će sutra biti još tamniji, ne znam koliko ćemo danas stići pokriti, ali ćemo sutra svakako pa kako bude bit će. 🥰❤️

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

• XOXO
    04. Kolovoz 2021. 19:50

Svratih da posaljem jedno veliko ❤️Amelie. I naravno zagrljaji svim curkama na temi. Popratim vas cesto al nemam sta pametno za rec pa eto bar da saljem pozitivne vibrice. 🤩

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.