Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Babe
    04. Kolovoz 2021. 00:49

Babe

Amelie primi moje saučešće🖤 znam da je teško ali čuvaj se i budi dobro, i ti i tvoji svi, i također želim brz oporavak aBd.
    Meni je po kalendaru vjestica u petak, 06.05. još 3 dana, nisam do sad ni vidjela da me brojis po 5.8. mora da sam pogrešno napisala prije mjesec. Ali eto dan ništa ne znači, vidjet ćemo da li će doći. Sike me ne bole ko inače, sluzi imam dosta, tjera me u wc što može značiti oboje, ništa više se ne dešava. Piškim u petak ujutro aBd, ako ne dođe vjestica pa javim sta pokaže.
    Puno pozdrava za ostale curke, neću da nabrajam zaboraviti cu nekoga, i pozdrav curama koje su tek stigle, dobrodošle i što prije da ugledamo te plusiće🖤

06.08.* greška🤪

• 👩22
    • 🧔23
    • Pokušavamo od 16.6. 👶 no1.
    • Plusić 8.11. ➕😇

Lavica1234
    04. Kolovoz 2021. 10:12

Pozdrav curke, evo da javim jutros sam radila test i negativan je. Znam da mi je još rano ali vukao me neki osjećaj da ga napravim.. očito me osjećaj prevario. Nisam trebala ni raditi test jer me uvijek negativan test baci u depru  No dobro..nedam se .. vidjet ćemo šta će biti još do kraja mjeseca- ima vremena.  
    Kako ste vi danas? 

22 g 🙋🏼‍♀️
    23 g 🙋🏽‍♂️
    👩🏼‍❤️‍👨🏽 💍4 godine ljubavi 💗
    ☕️ Vrkuta
    🍬od 5/21 pokušavanje za 👶🏼 br. 1 🙏🏽

Atina25
    04. Kolovoz 2021. 10:52

Bok cure
    Lavica vidim da bi ti M trebala doć 20.8? Ili je to krivo šta piše sorry
    Ja jučer bezveze isla pišnut na traku LH i poludila kad sam vidjela da mi je druga crtica došla,nije bila tamnija od kontrolne al nemoguće da je već  kreće ovulacija pa tek je 6 dana prošlo od menge prečudno. 
    Nadam se da će nekom testić pokazat + ubrzo
    Amellie Tako mi je žao, primi moje saučešće, nama je isto u obitelji pred 2 mj dosla jako ruzna dijagnoza gdje sam doslovno mj dana bila ko duh, možda i to sve utječe na začeće, stres itd tko zna. Tako da te totalno razumijem

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

buhtlica23
    04. Kolovoz 2021. 11:14

Amelie drzi se draga, saljem ti biig bigg 🤗🤗🤗🤗

Jaa mislim da cu danas procurit, bol u stomaku je tu 😶

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mama_andjela
    04. Kolovoz 2021. 11:20

Zdravo zenice, nadam se da ste sve dobro.  Ja sam nazalost procurila, jucer pred kraj dana mi se javilo smedje krvarenje i vec poslije ponoci je pocelo pravo krvarenje, uhh uzasno me boli, valjda kako je okasnilo pa me sada uhvatilo jos vise, no sta je tu je, potajno sam se nadala ipak, iako znam da nismo bili aktivni bas kako treba, ali nada je bila tu cijelo vrijeme.
    Pustila sam poneku suzicu i idem dalje, sta mozemo :) Sad bar znam na cemu sam, planiram odlazak na more, pa mozda tada budemo imali vise srece, kada budemo vise skupa i samim tim opusteniji. 
    .
    Ne vrijedi se sekirati, malo se opustiti, dati sebi oduska. 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Kamilica ♡
    04. Kolovoz 2021. 11:24

Jutro cure 🤗🌞
    Nadam ste da ste super. ☺️ 
    Marijana vrkutu pijem dva mjeseca, nakon prvog ciklusa pijenja mi nije skratila ciklus, ali nakon drugog M mi je dosla umjesto nakon 35 dana nakon 26. Bolovi i odljevi su nazalost isti😄 s tim da sam prosli ciklus pila vrkutu prvi dan M, i imala sam jos gore odljeve nego inače pa sam prestala. Sad ju pijem nakon M i do ovulacije. Nekih 7 dana. 
    Ameliee moja sucut 😔drzi se, bit ce bolje 💗
    Atina, ex Inna, buhtlica, mama andjela, Lilo, lavica….😘😘
    I svima ostalima saljem puse i zelim lijep dan! 🤗🌞🏖️🌊💗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Kamilica ♡
    04. Kolovoz 2021. 11:25

Mama_andjela

Zdravo zenice, nadam se da ste sve dobro.Ja sam nazalost procurila, jucer pred kraj dana mi se javilo smedje krvarenje i vec poslije ponoci je pocelo pravo krvarenje, uhh uzasno me boli, valjda kako je okasnilo pa me sada uhvatilo jos vise, no sta je tu je, potajno sam se nadala ipak, iako znam da nismo bili aktivni bas kako treba, ali nada je bila tu cijelo vrijeme.
    Pustila sam poneku suzicu i idem dalje, sta mozemo :) Sad bar znam na cemu sam, planiram odlazak na more, pa mozda tada budemo imali vise srece, kada budemo vise skupa i samim tim opusteniji.
    .
    Ne vrijedi se sekirati, malo se opustiti, dati sebi oduska.

Zao mi je zbog M. Ali kako kazes, od tugovanja nema nista. Glavu gore, bebica ce doci. Ti si mlada, imaš cijeli život pred sobom. Samo pozitivno.🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Atina25
    04. Kolovoz 2021. 11:30

Kamilica ja sad počela tek pit vrkutu, baš me zanima šta će biti, meni su M normalne al mi je kao endometrij tanak pa zbog toga možda pomogne, nadam se da neće odmoć  A čitam nas i mislila sam da sam ja jedina frikuša s tim kalkuiranjem i glupostima,al vidim ima nas jos, meni je život doslovno normalan do ovulacije,onda nakon O se mislim joj ako se sta ulovilo možda neću ovo, neću ono i čekam  debilanaa  nazad

11.11 miny anomaly ✅

Atina25
    04. Kolovoz 2021. 11:31

A bemu miša  Nekako sam se i ja nadala, kako ja kazem sebi u tim situacijama, bitno nek dođe čim prije da brže krenemo opet 

11.11 miny anomaly ✅

Atina25
    04. Kolovoz 2021. 11:32

Mama_andjela zadnji post se odnosio na tvoj koment 

11.11 miny anomaly ✅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.