Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ameliee
    08. Kolovoz 2021. 07:38

Trudnice🤰:
    ⬇️🔜🤰
    🏖 ODBROJAVANJE - 8. MJESEC 🏖
    Zoeeuzoee 08.08. -  ❤️❤️❤️
    Nikki777 18.08. - 10 dana ❤️
    Ameliee 18.08. - 10 dana ❤️
    Lavica1234 20.08. - 12 dana ❤️
    Atina25 27.08. - 19 dana ❤️
    Kamilica 29.08. - 21 dan ❤️
    🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
    Mama_andjela 04.09 - 27 dana ❤️
    Buhtlica 18.09. - 41 dan ❤️

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Ameliee
    08. Kolovoz 2021. 07:38

Dobro jutro svima! 💕
    Nisam se jučer objavila listu jer smo pravili svojevrsni “detox” od mobitela i mogu vam reći da mi je super bilo. Moram priznati da me iznenadilo u koliko sam zapravo puno navrata posegnula za mobitelom, a trudim se svesti na minimum jer ga branim malenoj i nisam joj nikakav primjer. 🙈🤨

LiloMama_andjela meni je pretprošlo more bilo dobitno pa držim fige da ovo bude vama!! 🤞 Reče mi mama kako mi je tata jaaako bio sretan što ove godine idemo na more, nije joj uopće bilo jasno čemu baš tolika sreća, kaže kralj: “Pretprošli put su mi se vratili s unukom, možda mi se opet vrate, samo neka idu…” 😂😂
    Luna93 sretno! 🤞❤️
    Kamilica u Dalmaciji smo, zasada nam je vrijeme predobro, more je malo toplo za moj ukus, ali je za malu milina. 🥰 
    Samoja žao mi je zbog M. 😢 Drži se i sretno u novom ciklusu! 💪
    Niki mislim da možeš biti bez brige, mislim da puno žena popije nešto alkoholno dok su T, ali ne znaju da su T. Eto ja sam u prošloj, popila malo više koktela pa je na kraju sve, hvala Bogu, bilo ok. Naravno, kada sam saznala da sam T, sam izbacila alkohol. 
    Babe žao mi je zbog M. 😢 Nadam se da će ti odmor od svega dobro doći i da ćeš nam se doći pohvaliti kada budeš imala lijepe vijesti. Velika pusa… ❤️❤️
    Lori ma naravno da ćeš imati super trudnoću, sve će biti tip-top! 💪 Šaljem ti hrpetinu zagrljaja i pusa… ❤️❤️❤️
    Zoee možda je bila kasnija ovulacija. 🤞
    BabyM pozdrav. 👋 Mislim da ti to ovisi do ovulacija i implantacije, nekima se i par dana ranije pojavi svijetla crtica, a nekima tek nakon par dana kašnjenja. U svakom slučaju, kako god odlučila, držim ti fige da ugledaš plus. 🤞
    Ex_inna za sve postoji prvi put i nadam se da će ovaj biti tvoj kada će kasniti. 🤞❤️

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    🫖 Vrkuta od 5/2021.

• sa_nja
    08. Kolovoz 2021. 08:48

buhtlica23

sa_nja

Drage djevojke, pratim vas već neko vrijeme no nisam se uključivala u razgovore. Voljela bih s vama podijeliti svoje iskustvo, koje se jučer pokazalo i pozitivno (pojavio se +) 😊 vjerujem da će barem netko vidjeti ovo i da će isprobati isto 🙂
    S dijagnozom PCOS, nakon godina tableta, krenuli smo pokušavati prošlu jesen. Bilo je svega, od izostanka O i M 3 mj, do biokemijske prije 3 mj. Pocela sam piti konopljiku i njome riješila PCOS te bar uredovila cikluse na 33-35 dana i redovite ovulacije (LH trakice). Nizak estrogen i nizak progesteron na vađenju hormona te krenula s fitoterapijom. Iskreno bih vam preporučila dr. Kseniju iz Botana fitocentra. Početkom 3.mj krenula s terapijom, nakon mjeseci pokusavanja primilo nam se odmah prvi mjesec kako sam krenula s njezinom terapijom, no nazalost biokemijska, uz laznu M i konstanto krvarenje od pocetka Od tad je proslo 3mj, stanje mi se super poboljšalo, i eto, ovaj mj M je skroz izostala, testić je pokazao +. Svima zelim srecu i što brze plusiće. ❤️

Hej, o kakvoj se terapiji radi? Ako bi mi mogla reci malo vise o tome😁

Pijem 1l čaja dnevno u koji kapam kapi (2 vrste, jedne fo 14.og dana ciklusa, druge do kraja ciklusa). 

• malina_30
    08. Kolovoz 2021. 13:29

Ameliee Pridruži me listi 😎 za 26.8.

Curke, kako bih potakla pozitivu na brojne # na tik toku na temu trudnoće koja je odlična i za malo se nasmijati, ali i naučiti nešto više, otkrila sam: 

👉🏻 Koristiti progesteron kremu (za podršku hormnonima u fazi planiranja trudnoće) 
    👉🏻Jesti ananas (zbog xy svega što podupire fetus) 
    👉🏻 Uživati u životu i partnerstvu (za uklanjanje stresa) 
    👉🏻 Maknuti se od ljudi koji nabijaju vam grižnju savjesti
    👉🏻 Kretati se i/ili plivati za gipkost zdjelice i vitalnog zdravlja jajnika i maternice 

Ovo sam počela primjenjivati prije mjesec dana, ide sad 2.ciklus ovulacije i mislim da ima efekta sada pogotovo jer mi je O tako izražajna i sluzava, vjerojatno imam tako očitu O svega par puta godišnje (obicno bude jedva primjetna iako je pozitivan LH onako na najjače) 

Pridružite se Tik Toku, toliko je dobrih profila, nekad budu bas srcedrapajuce ali vecinom bas hajp pozitive... i super je sveukupno za podizanje energije i poticaj za ne predat se 💌

zoeeuzoee
    08. Kolovoz 2021. 18:56

Bokic cure,nisam radila test danas..
    Ni ne planiram ako mi nebude kasnila barem 2 dana jer vise od tog nikad nije..
    Jedino mi se pojavio ujutro svijetlo  smedi iscjedak par kapi i to je sve za sad kasnije vise nista..

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

Inna_92
    08. Kolovoz 2021. 20:34

Kod mene isto svjetlosmeđi iscjedak, znači sutra navečer/prekosutra ujutro stiže vještica prema rasporedu. 😑

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Ameliee
    09. Kolovoz 2021. 08:00

Trudnice🤰:
    ⬇️🔜🤰
    🏖 ODBROJAVANJE - 8. MJESEC 🏖
    Zoeeuzoee 08.08. -  1 dan kasni ❤️
    Nikki777 18.08. - 9 dana ❤️
    Ameliee 18.08. - 9 dana ❤️
    Lavica1234 20.08. - 11 dana ❤️
    Malina_30 26.08. - 17 dana ❤️
    Atina25 27.08. - 18 dana ❤️
    Kamilica 29.08. - 20 dana ❤️
    🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
    Mama_andjela 04.09 - 26 dana ❤️
    Buhtlica 18.09. - 40 dana ❤️

Dobro jutro svima!💕
    Malina pozdrav, upisana. 😘
    Zoee i Ex_inna nadam se da ipak nije nagovještaj M u pitanju. 🤞❤️

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    🫖 Vrkuta od 5/2021.

• malina_30
    09. Kolovoz 2021. 09:29

Ameliee hvala💌

Cure, osim LH trakica, ali i datuma O, idete li odmah u akciju kad vidite 🍳 😂 ili cekate jos koji dan? 

Neki forumi pišu da se odmah krene u akciju, neki da ce bit spremno sve za 2-3 kao idealan trenutak keksanja... okei mozemo mi pokrit sve dane, ali voljela bih malo cuti vasa iskustva😇 nije da sam stroj i da se moramo forsati... 

Beban
    09. Kolovoz 2021. 10:02

Drage devojke i zene, procitala sam sve vase price na ovoj temi, ukratko, rodila sam devojcicu pre 12 godina, u 2021. god. sam usla trudna iz prvog pokusaja, u 13-oj nedelji mi je data dijagnoza mised ab., radjena je kiretaza i cervikalni bris koji je bio uredan, od tad pokusavamo ponovo i ne ide, sad me vec hvata panika posto imam 37 god., pokrijemo sve dane ali eto, dr. ne zeli da mi uradi nikakve analize pre 11-og meseca, ne znam ni zasto ovo pisem ali eto lakse je kad znas da nisi jedini ni sam, puno pozdrava za sve trudilice

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Beban
    09. Kolovoz 2021. 10:06

U petak sam se nadala da necu dobiti, isla sam kuci u Dalmaciju u vreme plodnih dana ne bi li mi pomoglo more, ali jutros sam ugledala bubuljicu koja najavljuje da nista ni ovaj put

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.