Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina85
    09. Kolovoz 2021. 10:27

beban

Drage devojke i zene, procitala sam sve vase price na ovoj temi, ukratko, rodila sam devojcicu pre 12 godina, u 2021. god. sam usla trudna iz prvog pokusaja, u 13-oj nedelji mi je data dijagnoza mised ab., radjena je kiretaza i cervikalni bris koji je bio uredan, od tad pokusavamo ponovo i ne ide, sad me vec hvata panika posto imam 37 god., pokrijemo sve dane ali eto, dr. ne zeli da mi uradi nikakve analize pre 11-og meseca, ne znam ni zasto ovo pisem ali eto lakse je kad znas da nisi jedini ni sam, puno pozdrava za sve trudilice

Imala sam i ja missed u 15 tt al.su rekli da u 12 tt je vec bilo stalo srce. Nifty uredan, bila curica 🤷‍♀️ i jos xxxx ranijih spontanih.
    Nalazi svi uredni. Osim stitne i mutacije pai 1. Al to drzimo pod kontrolom i kazu da to nije bio uzrok. 
    Svaki mj skoro imam biokemijsku i samo se nadam da ce jednom bit u redu. Na jesen idemo za zg vrlo vjerojatno po trece misljenje. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Samoja6
    09. Kolovoz 2021. 11:34

Pokušavam pozitivno razmišljati, ali u zadnje vrijeme mi baš teško ide... Pretužna sam i stalno mi se plače...
    Zadnja 2-3 dana osjećam da me steže u prsima, javlja se neka trenutna bol... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Beban
    09. Kolovoz 2021. 11:47

Ina85 procitala sam sve u nazad, upucena sam i svaki tvoj pozitivan test sam ocekivala da ce imati dobar ishod ali eto, a imam osecaj samo da ponovo bude trudnoca sad shvatam da ni u tom slucaju nije nista sigurno, a bojim se i da idem na hormonske terapije u moji godinama, mada bih morala u Prag, nasi doktori me ne smatraju slucajem... nadacu se jos neko vreme skupa sa vama pa cu videti kako ce nam ici

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

zoeeuzoee
    09. Kolovoz 2021. 12:15

Pozdrav zenice,stigla je vjesticaa,malo sam razocarana ovo je sad drugi pokusaj nakon spontanog pobacaja...ali nadam se da bude ovaj ciklus dobitan..
    Draga Amaliee  mozes me staviti na listu sljedeca M 8.9 hvala😘
    I saljem puno pozitive svim zenicama da sto prije ugledamo svoje plusice,a trudnicama zelim skolsku trudnocu🤞🤞❤❤

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

Kamilica ♡
    09. Kolovoz 2021. 15:35

Pozdrav cure drage 🤗🌞
    Nadam se da ste se odmorile za vikend.☺️ Zao mi je zbog M, i negativnih testova....ali cure, tako je ocito trebalo biti. Glavu gore, i u nove pobjede! 🤗
    Samoja6 zao mi je kad čitam koliko se mučiš.😔 To nije dobro ni za tijelo ni za psihu. Kod tebe je zelja ocito prejaka, ali moras je otpustiti da bi se oslobodila tog pritiska. Pokusaj usmjeriti paznju na neke druge lijepe stvari. Nemoj sebi to raditi. 🤗
    ----
    Evo ja idem na plazu prvi put nakon 10 dana. Juhuuu.🌊🏖️☺️
    Ameliee nadam se da uzivas na godišnjem. 🤗
    Zelim svima lijep pocetak tjedna!
    Budite mi zdrave, vesele i pozitivne! 🤗🌞🌊🏖️💓

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Inna_92
    09. Kolovoz 2021. 21:48

Evo da se samo nadovežen na prethodne postove, stigla vještica ko švicarski sat 😄😅 U iščekivanju sam onog idućeg ciklusa jer idući ciklus je HSG 🥳

Prošle godine u ovo ljetno vrijeme je 5 parova od mojih poznanika i prijatelja imalo svadbe (uključujući i nas dva, uskoro nam 1. godišnjica)... i pogodite koji je jedini par koji ne čeka bebu... ✌😑

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Atina25
    10. Kolovoz 2021. 09:22

Jutro curke
    Žao mi je za vještice, baš grozan osjećaj kad procuriš,al onda nove pobjede i nema druge samo hrabro. 
    Samoja6 Koliko ti je godina, jel idete na neke pretrage? Doktori? Vidim za spontani bas mi je zao :( 
    Niki777 samo opušteno, bas sam pisala na onoj temi ovako samo se stresiras bezveze bit ce sta bude, vi tek 1 put pokusavate ako sam dobro zapamtila? Bit ce to sve super;) Nemoj si previse razbijat glavu s tim
    Kamilica lijepo se okupaj na moruuuu 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• A11
    10. Kolovoz 2021. 09:39

Niki777

Ajme meni tek sam na 8 dana do piskenja.. imam osjećaj da ću se pojest do kraja.. mislite li da je onaj test za 6 dana unaprijed pouzdan? Je li imala neka iskustva s njim?

Ja imam jos 6 dana ii umrit cu cekajuci hahah a nekako se suzdrzavam da ne napravim test da se ne razocaram rano.. Racunam,ako napravim na dan dolaska M,trebao bi pokazati baar blijedu crtu ako jesam pa cu nekako pricekati jos 6 dana.
    Stvarno te razumin,cekanje je ocajno 🤦 Al eto probaj se strpit nekako da ne kalkuliras previse ako taj raniji test bude negativan☺️

• 20.04.2022. 🌷

Beban
    10. Kolovoz 2021. 09:55

Meni je juce izasla bubuljica koja uvek najavljuje ciklus, nadala sam se da necu dobiti u petak, jutros je i test pokazao da nista od zaceca ni ovaj put, juce sam plakala danas sam vec bolje, nadam se da ce biti u nekom od sledecih ciklusa, kuma koja je imala dva spontana a izmedju njih i uspesnu trudnocu je pricala sa mnom sat vremena i hvala joj, a i vama

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Ameliee
    10. Kolovoz 2021. 10:12

Trudnice🤰:
    ⬇️🔜🤰
    🏖 ODBROJAVANJE - 8. MJESEC 🏖
    Nikki777 18.08. - 8 dana ❤️
    Ameliee 18.08. - 8 dana ❤️
    Lavica1234 20.08. - 10 dana ❤️
    Malina_30 26.08. - 16 dana ❤️
    Atina25 27.08. - 17 dana ❤️
    Kamilica 29.08. - 19 dana ❤️
    🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
    Mama_andjela 04.09 - 25 dana ❤️
    Zoeeuzoee 08.09. -  29 dana ❤️
    Buhtlica 18.09. - 39 dana ❤️

Dobro jutro! ☀️
    Malina mi pokrivamo koliko i kada nam malena dopusti, s tim da se baš potrudimo oko pika kada vidim da trakica počinje tamniti. 
    Beban pozdrav i dobrodošla. 🥰 Jako mi je žao zbog spontanog, iskreno se nadam da će ubrzo ugledati svoj plusić, a do tada slobodno piši jer stvarno je lakše možeš podijeliti stvari koje te more s nekim tko isto prolazi što i ti. ❤️
    Samoja žao mi kada čitam kako te iznova obuzima tuga. 😢 Kako Kamilica kaže, to jako utječe i na psihu i na tijelo, ti doslovno izgaraš od želje, a to nije dobro. Voljela bih da imam magičnu formulu kojom mogu odnijeti svu tvoju tugu i zamijeniti ju nadom i pozitivom, ali nažalost nemam. Jedino što mogu je nadati se da je tvoj plusić iza ugla. ❤️
    Zoee i Ex_inna žao mi je zbog M. 😢 Neka sljedeći ciklus bude dobitan i da gadura ode na podulji godišnji, stvarno joj je već vrijeme… 😡🤨
    Kamilice draga nadam se da si se iskupala i nadoknadila ovih 10 dana što nisi. 😘 Bome meni je ovo sve samo ne odmor, ali i priremila sam se na to. 😂😂 
    Niki ovisi kada je ti bila ovulacija i kada ti je bila implantacija. Piški ako ti se piški, no ako bude minus ne očajavaj, ima još vremena postati plus. 🤞
    A11 nadam se ti će vrijeme čekanja brzo proći i da će ti se strpljenje isplatiti. 🤞

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.