Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    06. Kolovoz 2021. 16:56

Luna93

Samoja6

Nije ti nista, samo si preopterecena. Ja drugacije izrazavam taj stres oko zaceca, npr. citam sve moguce forume, tekstove o trudnoci i zacecu, potencijalnim simptomima i ne mogu se tome oduprijeti. 😂
    Tako je svaki put 5 dana pred neocekivanu menstruaciju.

Vjv to i ima veze s vješticom! Jutros sam je i dobila!
    Neka, ovaj mjesec u nove pobjede! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• A11
    06. Kolovoz 2021. 18:39

Niki777

Cure, meni je ovulacija kalendarski bila 3.8. S tim da smo pokrili i 1.8 i 2.8. I 3.8. I 4.8. I 5.8 znaci stvarno smo pokrili Hahaha međutim mene jučer i danas probada u desnom jajnici ili nečemu takvome sa desne strane dole. Sumnjam da je kasnija ovulacija jer su mi stvarno redovite. Znate li bi li to moglo biti povezano sa dobrim vijestima u smislu da se dole nešto kuha (začeće) ili sto bi to moglo bit? Ajme jedva čekam 18.8. da pišnem jer ću poludit do tad. Ovo nam je prvi mjesec da radimo na bebi.

Evo meni je ovulacija bila 2.8. s time da smo također iskoristili uglavnom sve 😂 31.7.,1.8.,2.8.,3.8.,4.8.,5.8.
    Jucer i danas me isto tako probada u jajnicima kao kad cu dobiti M ali blaze i imam bijeli iscjedak. Ja planiram napraviti test par dana prije ocekivane M koja je 16.8.paa sta bude..previse sam nestrpljiva hahaha
    Isto tako prvi put radimo na bebi 🤗 
    Drzim vam fige!! 🤞

• 20.04.2022. 🌷

Babe
    06. Kolovoz 2021. 19:09

Došla vještica nad vješticama, tačna kao sat. Baš mi je tesko palo ovo iako tek 2 mjesec pokušavamo. Valjda jer toliki to želim a oko sebe u bliskom i svakodnevnom okruzenju imam 4 trudnice koje samo o tome pričaju. Ne do Bog, nisam ljubomorna, presretna sam zbog njih samo želim i ja jedno malo čudo... preplakala sam sat vr. Valjda i PMS, ne znam ali mi je bas krivo sto mi se ovo desava. Odlucila sam ostaviti sve, i forume i aplikacije i sve, poslije M idemo na godisnji, pa na more, dođu plodni dani taman na moru. Ništa necu paziti ni gledati, pokusati se maksimalno opustiti i sljedeci put i svaki naredni cekam 3 dana da kasni pa cu se testirat ovako osjecam da padam psihicki. 
    Izvinite na dugom postu, zelim vam svima plusice, bebice i sretan ostatak ljeta. Cuvajte se i uzivajte pa se cujemo na nekim sezonskim temama u buducnosti..🤍

• 👩22
    • 🧔23
    • Pokušavamo od 16.6. 👶 no1.
    • Plusić 8.11. ➕😇

Inna_92
    06. Kolovoz 2021. 19:44

Sanja čestitam na plusiću. 🥳
    Drago mi je da si pronašla svoju dobitnu formulu za plus💪

Babe znam koliko ti je teško što je stigla menga, ali probaj si dati vremena, tek vam je drugi ciklus pokušavanja. 🙂 Mladi ste i ti i muž, koliko vidim za sada su ti ginekološki nalazi uredni, velika je šansa da ćete ugledati uskoro plusić 🥰

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Lori🍀
    07. Kolovoz 2021. 14:21

Amelie, Ex Inna, SamoJa hvala vam cure od srca. Zasad sve ide kako treba i imam super trudnocu, nadam se da ce tako i ostati🤗
    Amelie drzi se, zelim ti da ti uskoro jedan plusic uljepsa trenutnu situaciju😘
    SamoJa zao mi je sto se tako osjecas😢 ne znam kako bi te utjesila jer vjerujem da bi se isto tako osjecala da nije brzo dosla nova trudnoca. Mozda da si probas oko dana kad ti treba stici M nekako skrenuti misli, otici na neki izlet, okupirati se poslom i sl. Vjerujem da ti je taj dio najgori, iscekivanje hoce li doci i razocaranje kad stigne. Doci ce tvoje vrijeme, prije ili kasnije, probaj pozitivno razmisljati😘
    Ex Inna kad piskis?😁

Cure sto se tice alkohola, mislim da casa vina ili  koktel sigurno nece omesti implantaciju, neke zene cak i u trudnoci popiju malo vina ili pive. Sretno svima❤

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

zoeeuzoee
    07. Kolovoz 2021. 14:24

Bokic cure,ja sam jucer radila test popodne i bio je negativan,sutra bi trebala dobiti,osjecam se bas razocarano,danas mi je inace neki glupi dan samo placem na svaku sitnicu sve mi smeta,bas osjecam dole grceve kao da cu dobiti,ali za sad joa nista...

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

zoeeuzoee
    07. Kolovoz 2021. 14:25

Lori drago mi je zbog tebe,uzivaj u trudnoci🥰🥰🥰

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

Atina25
    07. Kolovoz 2021. 14:33

Dan žene da vam mahnem i pročitam na brzinu mi imamo kod kuće neke radove pa sam umorna i strgana.
    Babe,Niki ja sam pisala prije da je najbolje radit test mozda najranije na dan očekivane ili čekat da dođe pa onda napravit jer inače je sve nekako extra razočaranje ,ako je negativan onda se misliš možda ipak je,Samo neki extra stres.
    Šta se tiče alkohola meni je u prosloj T pokazao na dan očekivane M negativan ko kuća i ja sam se isto isplakala ko luda s obzirom da je bio 15.12 imali smo domjenak od firme,ja ,isla s mužem na njegovu plus božićna večera s prijateljima da li moram reć da sam se nalila brdo tamo i to se sve izdesavalo taj vikend prije nego sam opet isla radit test jer mi je kasnila tad već 6 dana,bilo mi je tesko bas i na kraju sve super s bebom tako da ne brinite a i u kakvim slucajevima žene ostaju trudne sta sam sve čula 🤦 ne brinite baš toliko ako treba doć do implantacije doći će💙😘

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• babyM
    07. Kolovoz 2021. 18:32

Pozdrav svima! 🙋‍♀️ 
    Pratim vas neko vrijeme i sad je došlo do toga da se priključim 😁 
    Ciklusi su mi uredni, trudimo se za baby br. 1.👶 
    I sad imamo jednu divnu prigodu gdje bih voljela pokloniti mu + na testu 😁🙈 
    Trebam mišljenje, je li prerano napraviti test u ponedjeljak, na 28. dan ciklusa, s tim da bi u srijedu (11.8.) trebala ne/doći menstruacija. 
    Jos sam sva zbunjena otišla u dm, i umjesto da uzmem onaj što očitava 6 dana ranije, ja sam zgrabila neke trakice, 2 komada, First Sign. 🥲 
    Dakle, je li prerano ili da cekam srijedu, je li netko koristio ove trakice? Svako mišljenje je dobrodošlo 🥰🥰 

👩 27 g
    🧔 30 g
    👶🤰prva beba 🤰👶

Inna_92
    07. Kolovoz 2021. 18:59

Lori ne piškim, nego čekam dan da (ne) dođe M... Lakše mi je podnijeti kad dođe M, nego vidjeti negativni test. Ako slučajno zakasni (a neće jer nikad u životu mi nije), e onda ću pišnut 3 odjednom 😄😄

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.