Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malenileptirić
    02. Kolovoz 2021. 09:35

Ameliee

Trudnice🤰:
    ⬇️🔜🤰
    🌴ODBROJAVANJE - 7 MJESEC🌴
    LaVi 25.07. - 8 dana kasni❤️
    Mama_andjela 31.07. -2 dana kasni❤️
    🏖ODBROJAVANJE - 8 MJESEC🏖
    Babe 05.08. - 3 dana❤️
    Lilo23 06.08. - 4 dana❤️
    Buhtlica 07.08. - 5 dana❤️
    Zoeeuzoee 08.08. - 7 dana❤️
    Kamilica 10.8. - 8 dana❤️
    Malenileptirić 13.08. - 11 dana❤️
    Ameliee 18.08. - 16 dana❤️
    Lavica1234 20.08. - 18 dana❤️
    Atina25 27.08. - 25 dana❤️

Dobro jutro svima!☀️💛
    Danas prvi dan godišnjeg, jeeeeeeej!🥳Jučer na 14 DC građanska dužnost obavljena, trakice polako tamne, vidjet ćemo hoće li što uskoro pokazati.💪

Ameliee, mene makni s liste, nista nije bilo pa nemam sto ni cekati ni odbrojavati. Ovulacija bye bye. 

Ja: 36
    On:38
    10.12.2022. ET, blastocista
    21.12.2022. beta 373,7
    05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
    08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗

Atina25
    02. Kolovoz 2021. 10:57

Malenileptiric Kako mislis? Jel je bio anovulacijski ciklus?
    Mama_andjela Vidim u potpisu nazalost sto se dogodilo neizmjerno mi je žao  Iako mislim da baš u početku tako prvih par dana i tjedan dva je možda onako kako viša sila i priroda odluči bit će, kad čujem one priče žena da su bile 3 mj trudne, skakale, pile,cugale, radile svasta pa nisu znale do 3-4 mj trudnoće jednostavno ne povjerujem i eto bebe normalno žive zdrave, tako da mislim da bude sve ok  Samo ti napravi testić možda za neki mir.

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Kamilica ♡
    02. Kolovoz 2021. 11:22

Pozdrav cure! 🤗🌞
    Nadam se da ste se odmorile za vikend. ☺️Ja sam se skuhala doslovno, i ove vrucine kod nas su ajme. Ni preko noci se ne spusta ispod 30 C, zavidim svima koji zive u unutrašnjosti. 🥵
    Nes uzmi pauzu koliko trebas. Ja skroz razumijem zasićenost i opterećenost. Odmori. 🤗
    Ameliee uzivaj na godišnjem! 🥳🍻🥂I please sutra me stavi za ne dobiti 29.08.☺️
    ----
    Ja sam jucer procurila. Tocno 14 dana od ovulacije. Vrkuta mi je skratila cikluse sa 35 na 26. Bar nešto pozitivno. 😄 Iako smo prosli ciklus pokrili samo jednom, par sati prije ovulacije, ja sam se potajno nadala čudu. Pa sam bila malo tuzna. Ali, znam da ce nada bebica odabrati kad je najbolje vrijeme da dodje. A ne kad ja sve isplaniram i isforsiram. Nema vise forsiranja seksa, niti izbjegavanja seksa nakon ovulacije radi potencijalnog remećenja implantacije. Bit ce sto bude, a mi ćemo se ponašati i zivjeti normalno, kao da se ništa ne događa. ☺️
    Buhtlica, mama andjela….😘😘
    I svim ostalim curama zelim lijepi i sretni pocetak tjedna! 🤗🌞🌊🏖️💗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• Malenileptirić
    02. Kolovoz 2021. 12:18

Atina25

Malenileptiric Kako mislis? Jel je bio anovulacijski ciklus?
    Mama_andjela Vidim u potpisu nazalost sto se dogodilo neizmjerno mi je žaoIako mislim da baš u početku tako prvih par dana i tjedan dva je možda onako kako viša sila i priroda odluči bit će, kad čujem one priče žena da su bile 3 mj trudne, skakale, pile,cugale, radile svasta pa nisu znale do 3-4 mj trudnoće jednostavno ne povjerujem i eto bebe normalno žive zdrave, tako da mislim da bude sve okSamo ti napravi testić možda za neki mir.

Mislim da je ovulacija definitivno bila, cak me i boljelo oko jajnika, samo što nije bilo akcije, nije nam bas bajno stanje u vezi...zato i pozdravljam ovulaciju za ovaj mjesec... Valjda ce biti bolje. 

Ja: 36
    On:38
    10.12.2022. ET, blastocista
    21.12.2022. beta 373,7
    05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
    08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗

Atina25
    02. Kolovoz 2021. 12:55

Malenileptirić kužim, već sam mislila da nije je bilo pa reko da pitam kako to skuziti ako izostane, jer meni kazu da mozda imam anov. cikluse radi povećanog prolatina jer mi još mlijeko curi. Samo polako smireno, sveće biti OK

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Lavica1234
    02. Kolovoz 2021. 14:53

Pozdrav curke, nadam se da ste sve dobro i da će nam ovaj mjesec biti puno plusića 
    Ja i dragi smo od zadnje menge bili poprilično aktivni (aktivniji nego inače pa se baš nadam da je ovaj put to to!🤞🏽). 
    Iskreno ne mogu dočekati da vidim jesmo li uspjeli i prvo testiranje .. doslovno bi se testirala sad odmah!  Baš sam ne strpljiva ne znam ni sama kako ću izdržati još 17 dana do datuma kad bi vještica trebala doći.  toliko želim vjerovati da smo ovaj mjesec uspjeli da sam čak prestala piti vrkutu hehe držite mi fige. Pozdrav svima i sretno nam ❤️

22 g 🙋🏼‍♀️
    23 g 🙋🏽‍♂️
    👩🏼‍❤️‍👨🏽 💍4 godine ljubavi 💗
    ☕️ Vrkuta
    🍬od 5/21 pokušavanje za 👶🏼 br. 1 🙏🏽

Kamilica ♡
    02. Kolovoz 2021. 15:15

Lilo I lavica jeste vas dvije ista osoba? 🤔😅
    Imate slicne nickove, istih ste godina, u istom ste djelu ciklusa,i uvijek pišete u isto vrijeme na forumu.... 🤷🏼‍♀️😄 
    Mozda je sve slucajnost, ali eto primjetih. 😄 
    Kako bilo, zelim vam srecu s piškenjem! ☺️

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Lavica1234
    02. Kolovoz 2021. 15:47

Hahaha nismo ista osoba  
    Kamilica  Baš si me nasmijala Haha ali evo kako Lilo kaže, ima puno razlike i u godinama i u svemu ostalom. Možda je bas slučajno ispalo tako da smo pisale slične stvari u isto vrijeme. Bilo kako bilo za jedno sam sigurna da nam želim da nam bude isto a to su plusići 

22 g 🙋🏼‍♀️
    23 g 🙋🏽‍♂️
    👩🏼‍❤️‍👨🏽 💍4 godine ljubavi 💗
    ☕️ Vrkuta
    🍬od 5/21 pokušavanje za 👶🏼 br. 1 🙏🏽

Kamilica ♡
    02. Kolovoz 2021. 15:51

Nemojte se ljutiti cure. 😁 Na internetu ima svega, pa nas ništa ne smije iznenaditi. 😅
    Eto meni ste slicne pa vas brkam, ali skuzit cu valjda s vremenom koja je koja. 🤷🏼‍♀️😄🤗

Mama_andjela
    02. Kolovoz 2021. 15:58

Kamilica, vjeeujes da sam i ja skoro gledala to Lilo i Lavica, takodjer me zbunilo🤣🤣 Lude smo😋
    .
    Zenice, ja sam uradila sad test nakon dolaska kuci i negativan je. Nista cekam dalje, ne mogu reci da sam se prehladila jer nisam isla na kupanje i sl. Inace u wc idem na poslu jedanput ili nikako, a danas pet puta, trenutno nikakvog ni bola nemam tako da ne znam. U prosloj trudnoci sam test uradila nakon kansnjenja 4 dana u jedva je bila vidljiva crta i ovulacija mi je tada kasnije bila, a sad fakat ne znam. Moguce da je opet cista, jer sam ju imala dok sam pila pilile, mada ne shvatam bas dobro kako i zasto nastaju. Ostajem u neizvjesnosti i dalje. Veliki pozic svima 🥰😘

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.