Jutro curke..
Odlucila sam si zabraniti forum i otvaranje nilo kakvih clanaka i aplikacija vezano uz ciklus ili trudnocu…
Vec sam to odlucila puno puta i nisam se ni jednom toga drzala…
Shvatila sam da nam se zaista nikuda ne zuri, beba moze doci za 9mj, a moze i za par godina, zaista nam nije bitno… mladi smo tako da nam ova opterecenost i forsiranje nemaju smisla… mi cemo dalje opusteno, u glavi sam se poslozila i nije mi vise da to mora biti odmah sad… vjerojatno i taj stres nosi svoje pa ne dolazi do trudnoce…
Pozdravljam vas i sretno svima! 🤗
💞 💕 Sretno Vam od srca! I ja sam puno manje na forumu u zadnje vrijeme... Dođem tu i tamo kad mi je teško da se pojadam...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Trudnice🤰:
⬇️🔜🤰
🌴ODBROJAVANJE - 7 MJESEC🌴
LaVi 25.07. - 7 dana kasni❤️
Mama_andjela 31.07. -1 dan kasni❤️
🏖ODBROJAVANJE - 8 MJESEC🏖
Babe 05.08. - 4 dana❤️
Lilo23 06.08. - 5 dana❤️
Buhtlica 07.08. - 6 dana❤️
Zoeeuzoee 08.08. - 7 dana❤️
Kamilica 10.8. - 9 dana❤️
Malenileptirić 13.08. - 12 dana❤️
Ameliee 18.08. - 17 dana❤️
Lavica1234 20.08. - 19 dana❤️
Dobro jutro curke!💕
Novi mjesec, nova nada. Ajmo popuniti ovaj mjesec vrh liste, svrbe me prsti za upisivanjem trudnica, idemooooo!!!!💪💪
Pozdrav zenice :) Kod mene danas sve mislim da je krenulo, ali samo izlazi vodena sluz, a stomak me zaboli samo ako se saginjem i nesto brisem, sto sam imala danas slucaj. Tako da ne znam stvarno sta da mislim 😊 Kako bude, neka bude..
.
Nes, ako je to tvoja konacna odluka, neka ti je sretno. Bila sam ranije na forumu za trudnice i vidjela sam da sve te neke situacije znaju i zabrinuti i istresirati, tako da razumijem tvoju odluku😊 Nadam se da ces uskori naci svoj mir i zatrudniti kada dodje vrijeme. ❤
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Ameliee hvala na pitanju ja trebam (ne) dobiti 27.8
Koliko je stara curica? Drzim figice da čim prije bude brat ili Seka 😁 Nas malac nas stalno pita za to pa mi to još bude muka kad zaboravim pa me podsjeti 😥
Mama_andjela kad planiras napravit test? Mozda ima nesto 😍 Ja kad sam prvi put bila T iskreno mislila sam da ću svaki čas procuriti tako da tu ne brini po meni ja nisam imala nikakve drugacije simptome neg inače pred mengu. Zapravo tek neka prava slabina je krenula sa 7 tj al naravno da sam si ja svaki mj kao i sad umišljala neke simptome 😒
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Nes stres sigurno ima veliku ulogu u svakom djelu našeg života, zato ga je bitno svesti na minimum. Nadam se da će ti odmak od foruma i aplikacija biti uspješan i da će pridonijeti smanjenj pritiska, očekivanja i stresiranja. Želim ti svu sreću u daljnjm pokušavanjima, bebica će doći kada bude bilo vrijeme, a do tada ljubim te i pozdravljam. Sretno! 🤞😘❤️
Samoja aaa pa dobro, tebe sad i Kira okupira pa imaš opravdan razlog. 😊🥰
Mama_andjela sviđa mi se što čitam… 🤞🥰❤️ Meni je prošli puta jedini simptom bio izostanak M, sve ostalo je upućivalo da ću procuriti svaki tren, ali eto nisam. 🙈
Atina malena mi ima godinu i 4 mjeseca, pravi je živi neuhvatljivi tvrdoglavi lajavi zvrk i nekad se zapitam kako ću s dvoje djece izaći na kraj kada ima dana gdje jedva izađem s njom jednom. 😂 Ona ima jednu bebu koju voli nunati i pitam ju ja neki dan ako dobije bebu bracu ili seku hoće li tako i njega/nju nunati? Odgovor je bio da ju je zafitiljila u zid, odustala sam od daljnih pitanja. 🙈 Koliko je star tvoj sin? Nadam se da ćete mu uskoro ispuniti želju i da će postati veliki braco. 🤞❤️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Ameliee Ma bit će to sve super nadam se da će čim prije bebač a uostalom kad dođe baš beba i rodi se ona će već imati preko 2 godine sta je punoooo lakše po nekim stvarima nego kad su tako mali njima u toj dobi svaki mj znači tako da uopće ne brini ☺️ sad mi je žao da i mi nismo ranije tako krenuli na drugo ali htijela sam godinu bar odradit posao pa onda na drugo tako da smo tek s dve i par mj odlučili. Naš će za 2 mj imati 3 ☺️
11.11 miny anomaly ✅
Atina25, ne znam vjeruj, danas nisamradila test, prosli mjesec sam dobila 25ti ciklusa, a sanas mi je bio 29ti, aplikacija mi mjeri prosjecno dane ciklusa tako da je danas kasnilo jedan dan, pa cemo vidjeti sta ce se desavati narednih dan, dva. 😊 Ako do tada svw bude isto, sve u svemu, omam osjecaj da curi, a zapravo samo kao da sam se upiskila🤭🤭
.
Amelie, tu su negdje odprilike slicni simptomi, pdije 4 dana me boljelo i ocekivala sam da dodje, a sad me zaboli bas ako se nesto saginjem i sl, pa sad ne znam, ne smijem se radovati nit bilo sta. Vidjeti cemo sta i kako 😊
.
Usput, nadam se da ste se danas odmorile i da ste spremne za novu radnu sedmicu. ❤
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Trudnice🤰:
⬇️🔜🤰
🌴 ODBROJAVANJE - 7 MJESEC 🌴
LaVi 25.07. - 8 dana kasni ❤️
Mama_andjela 31.07. - 2 dana kasni ❤️
🏖 ODBROJAVANJE - 8 MJESEC 🏖
Babe 05.08. - 3 dana ❤️
Lilo23 06.08. - 4 dana ❤️
Buhtlica 07.08. - 5 dana ❤️
Zoeeuzoee 08.08. - 7 dana ❤️
Kamilica 10.8. - 8 dana ❤️
Malenileptirić 13.08. - 11 dana ❤️
Ameliee 18.08. - 16 dana ❤️
Lavica1234 20.08. - 18 dana ❤️
Atina25 27.08. - 25 dana ❤️
Dobro jutro svima! ☀️💛
Danas prvi dan godišnjeg, jeeeeeeej! 🥳 Jučer na 14 DC građanska dužnost obavljena, trakice polako tamne, vidjet ćemo hoće li što uskoro pokazati. 💪
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Jutro cure
Uzivajte na Go Ameliee Ja ne znam koristit te trakice evo prosli mj ulovila 3 crtice bile su svjetlije ipak nego kontrolna a onda dan nakon krenula ona sluz i bolovi u jajniku i mislila sam evo to je to i iskoristili dane i ništa 🤦
Mama_andjela Ja se stvarno nadam da je to to,mozda jos dan dva pa napravi 🙏🙏🙏 Molim da je.. 🤞🤞🤞
11.11 miny anomaly ✅
Jutro cure
Uzivajte na Go Ameliee Ja ne znam koristit te trakice evo prosli mj ulovila 3 crtice bile su svjetlije ipak nego kontrolna a onda dan nakon krenula ona sluz i bolovi u jajniku i mislila sam evo to je to i iskoristili dane i ništa 🤦
Mama_andjela Ja se stvarno nadam da je to to,mozda jos dan dva pa napravi 🙏🙏🙏 Molim da je.. 🤞🤞🤞
Vidjeti cemo, sinoc sam u stomaku osjecala onako samo neku kao tezinu, kao da mi nesto sjedi na njemu, nista posebno i prevelik bol, i jutros takodjer, dok nisam pjesacila na posao desetak minuta, ponovo su poceli bolovi, i svako malo odem na vc, jer osjetim da nesto curka pomalo. Ma izeza me ovo stvarno, do kraja dana ako se nista ne desi i ne pojavi krvarenje, uzimam test, jer se bojim da ako se kojim slucajem zakacio plod, da ne zafrkam sta svojim nekim radnjama, standardnom jutarnjom setnjom, ciscenjem, ribanjem i sl. U prvoj treudnoci sam tako bezbrizna bila, lagano sve, nisam bila svjesna sta se moze desiti, da moze biti i krvarenja i sl, ja sam to lagano, dok sad svaki detalj gledam. Ima da poludim
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Amelie, sretno na godisnjem I da i ovaj bude pun pogodak
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Sortiraj odgovore
Najstariji