Jutro i od mene zenice :) U BiH je od ranog jutra pretoplo, tako da zavidim vama koje ste na moru i na godisnjem :) Ja svoj planiram za dvije sedmice, i dobro ce nam doci :)
.
Sad razmisljam, kamo srece kad bih zatrudnila sada, taman po cijenu da ne idemo ni na more, al bojim se da nista od toga. M je za dva dana a stomak me vec boli, teko da vjesticu ocekujemm
.
LaVi 'si tu? Kakva je situacija?
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
I ono sto je fascinantno kad se bavimo ovime, da svaki moguci osjecaj pocinjes povezivati sa trudnocom. Ja sam zadnjih dana preumorna, stalno spavam, zaspim sjedeci sasvim slucajno, dok pricam na telefon, zaspim takodjer, sto mi se desavalo i u prvoj trudnoci, to nije bilo humano koliko sam umorna bila. Kao da nisam bila ista osoba. I sad to kad mi se javlja, nekako se opet ponadam, mada moji bolovi u stomaku trenutno ukazuju da M stize. Tako da ta opterecenost zaista nije zdrava. :S
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
pozdrav ekipa :)
nadam se da ste dobro i da će biti plusića uskoro <3
došla sam proviriti javlja li se Wonderer možda?
Amelie ja mađijam ali ove vrućine i kamen otope, čini mi se da ovo vrijeme negativno djeluje na moju magiju :(
jesi mi dobro? <3
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
pozdrav ekipa :)
nadam se da ste dobro i da će biti plusića uskoro <3
došla sam proviriti javlja li se Wonderer možda?
Amelie ja mađijam ali ove vrućine i kamen otope, čini mi se da ovo vrijeme negativno djeluje na moju magiju :(
jesi mi dobro? <3
Lozaa pozdrav, nisam primjetila da se Wonderer javila. Jedino ako mi bas promaklo,ali tesko citam svaki dan 😁 kako si ti?
Amelie,Kamilice saljem jedan 🤗🤗
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Trudnice🤰:
💞 Gordana15 ➕
💞 TeaBj94 ➕
💞 Ninica6➕
⬇️🔜🤰
🌴 ODBROJAVANJE - 7 MJESEC 🌴
LaVi 25.07. - 5 dana kasni ❤️
Mama_andjela 31.07. - 1 dan ❤️
🏖 ODBROJAVANJE - 8 MJESEC 🏖
Babe 05.08. - 6 dana ❤️
Lilo23 06.08. - 7 dana ❤️
Buhtlica 07.08. - 8 dana ❤️
Zoeeuzoee 08.08. - 9 dana ❤️
Kamilica 10.8. - 11 dana ❤️
Malenileptirić 13.08. - 14 dana ❤️
Ameliee 18.08. - 19 dana ❤️
Lavica1234 20.08. - 21 dan ❤️
Dobro jutro! 🌞🥰
Petak jeeeeee, wuhuuuuuu…. 🥳🥳🥳
Zoee meni su osobno u prošloj T bili kao da ću svaki tren dobiti, tako da se ja iskreno baš ne uzdam u nikakve simptome nego samo pozitivan test. 😅
Mama_andjela iskreno se nadam da te feeling vara i da će ovaj ciklus imati plus velik kao kuća. 🤞❤️
Loziceeee 🥰🥰🥰🥰 Nije nam se Wonderer jaako dugo javila. 😔 Kako si ti? Kako na poslu, jesi još uvijek ugodno iznenađena? 😘 Ma na ovim vrućinama ništa ne može šljakati pa ni tvoja magija, proraditi će već… 🤞 Ja sam dobro, kreću polako plodni dani, počinjem piškiti LH (znaš koliko me to uvijek veseli 😂), a uz to sam od ponedjeljka na godišnjem, di ćeš bolje od toga. 🙈
Buhtlice ima šta novog kod tebe? Šaljem ti ogroman zagrljaj i hrpu pusa… 😘❤️🥰
LaViii ne drži nas u neizvijesnosti… 😭😭😭
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Trudnice🤰:
💞Gordana15➕
💞TeaBj94➕
💞Ninica6➕
⬇️🔜🤰
🌴ODBROJAVANJE - 7 MJESEC🌴
LaVi 25.07. - 5 dana kasni❤️
Mama_andjela 31.07. -1 dan❤️
🏖ODBROJAVANJE - 8 MJESEC🏖
Babe 05.08. - 6 dana❤️
Lilo23 06.08. - 7 dana❤️
Buhtlica 07.08. - 8 dana❤️
Zoeeuzoee 08.08. - 9 dana❤️
Kamilica 10.8. - 11 dana❤️
Malenileptirić 13.08. - 14 dana❤️
Ameliee 18.08. - 19 dana❤️
Lavica1234 20.08. - 21 dan❤️
Dobro jutro!🌞🥰
Petak jeeeeee, wuhuuuuuu….🥳🥳🥳
Zoeemeni su osobno u prošloj T bili kao da ću svaki tren dobiti, tako da se ja iskreno baš ne uzdam u nikakve simptome nego samo pozitivan test.😅
Mama_andjelaiskreno se nadam da te feeling vara i da će ovaj ciklus imati plus velik kao kuća.🤞❤️
Loziceeee🥰🥰🥰🥰Nije nam se Wonderer jaako dugo javila.😔Kako si ti? Kako na poslu, jesi još uvijek ugodno iznenađena?😘Ma na ovim vrućinama ništa ne može šljakati pa ni tvoja magija, proraditi će već…🤞Ja sam dobro, kreću polako plodni dani, počinjem piškiti LH (znaš koliko me to uvijek veseli😂), a uz to sam od ponedjeljka na godišnjem, di ćeš bolje od toga.🙈
Buhtliceima šta novog kod tebe? Šaljem ti ogroman zagrljaj i hrpu pusa…😘❤️🥰
LaViii ne drži nas u neizvijesnosti… 😭😭😭
Ma nema, pocela sam piti tablete i tako iscekujem prijateljicu ahaha. Ovaj mj bas i nismo bili aktivni svega 3 x hahah. Malo smo se svadili sto bi se reklo. 😂
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Amelie, vjeruj da vec dva dana nosim ulozak, jer sve imam osjecaj da mi je vec krenula M, medjutim odlaskom u wc vidim da nema nista, tako da ne znam. Feeling je da ce doci, obzirom i na bolove, koji su mi ovaj ciklus bas mnogo uzasni :/
.
Tebi puno srece zelim ovaj mjesec i da u aktivnost tijekom plodnih dana donese nove vijesti I moram priznati da ti zavidim na godisnjem, avgust kada dodje, tad sam bas na izmaku snage, kao i svi, tako da ugodan odmor ti zelim, sve se poklopilo i odmor i plodni dani
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Jutro curee!!
Vidim da me tražite,nisam bila aktivna tu,nisam baš pratila sve sad preletila malo😁
Uglavnom test imam ali nisam piškila,nemam nikakav simptom neki tako da sumnjam da je išta
Nekako znam da će biti negativan,u jednu ruku ga želim napravit a u drugu ne i sad ne znam,taj minus me ubije
Muž isto kaže da pričekamo.još malo još koji dan pa da onda napravimo
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
2/25- Petrova,MPO
6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije
Bok cure, evo javljam se kao nova članica na dio podrške u pokušajima i NEisčekivanju M
Pratim već sa strane neko vrijeme, al možda je lakše kad sudjeluješ i imaš se kome pojadati - ispričati i dobiti koji savjet
<3 svima za početak dok malo ne pohvatam tko je u kakvom stanju ;)
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Jutro curee!!
Vidim da me tražite,nisam bila aktivna tu,nisam baš pratila sve sad preletila malo😁
Uglavnom test imam ali nisam piškila,nemam nikakav simptom neki tako da sumnjam da je išta
Nekako znam da će biti negativan,u jednu ruku ga želim napravit a u drugu ne i sad ne znam,taj minus me ubije
Muž isto kaže da pričekamo.još malo još koji dan pa da onda napravimo
Imaš izuzetno mnogo strpljenja, svaka čast, ja iako se bojim negativnog testa, nekako bi me tjeralo da ga uradim, pa da znam na čemu sam. Sve u svemu, ja se nadam onom najpozitivnijem kad si ti u pitanju, i da ćeš nam nakon par dana javiti najljepše vijesti. :) Simptomi su priča za sebe, tako da vjeruj da ih ja nisam imala prošle godine, samo je M kasnila, sve normalno bilo i test je pokazao dvie crtice. Nikad se ne zna
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Sortiraj odgovore
Najstariji