Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    30. Srpanj 2021. 11:01

Wonderer nadam se da se sada bebuška već ugnjezdila i da maziš svoj trbušćić :)
    Amelie sretno u plodnim danima, a pogotovo što sada ide godišnji :D :D
    Buhtlice nadam se da ćete ovaj ciklus ipak iznenaditi :)
    hvala na pitanju, dobro sam. Da, Amelie, i dalje sam ugodno iznenađena s poslom :D 
    i dalje je u tijeku neaktivan rad na bebi (čitaj: seksamo se bez ikakve zaštite, bez ikakvog opterećenja s t) i mogu vam reći da se osjećam "slobodno" :) baš uživamo.
    Škicnem ja vas povremeno, vidim da vas je malo i da dnevno natipkate 3-4 posta i to je to.
    Oprošteno jer je ljeto i tko ima volje tipkat! :D
    budite pozdravljene do sljedećeg puta <3

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Kamilica ♡
    30. Srpanj 2021. 11:11

Jutro cure! 🌞🤗
    Hvala ti Boze, opet petak....😄🥳🥂🍻
    Kako ste?😀 Meni je uzasno vruce, svaki dan sve gore, i svaki dan je sve veća guzva u trgovinama, na cesti, o plazi da ne pričam... i jos PMS rastura.. stvarno ne mogu dočekati jesen...😣
    Lavi drzim fige da si 🤞🤰🤗
    Buhtlice hahah 3 X je super, mi smo samo jednom u zadnjih mjesec dana 😅 znam kako je 🙈🤗
    Atina dobrodošla 🤗
    Mama anđela, Ameliee, Loza…🤗🤗🤗
    Pozdrav naravno i svim ostalim curama, zelim vam divan vikend! 🤗🏖️🌊🌞🥂💗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

buhtlica23
    30. Srpanj 2021. 11:20

Kamilica 🌞

Jutro cure! 🌞🤗
    Hvala ti Boze, opet petak….😄🥳🥂🍻
    Kako ste?😀 Meni je uzasno vruce, svaki dan sve gore, i svaki dan je sve veća guzva u trgovinama, na cesti, o plazi da ne pričam… i jos PMS rastura.. stvarno ne mogu dočekati jesen…😣
    Lavidrzim fige da si 🤞🤰🤗
    Buhtlicehahah 3 X je super, mi smo samo jednom u zadnjih mjesec dana 😅 znam kako je 🙈🤗
    Atina dobrodošla 🤗
    Mama anđela, Ameliee, Loza…🤗🤗🤗
    Pozdrav naravno i svim ostalim curama, zelim vam divan vikend! 🤗🏖️🌊🌞🥂💗

A ja imala osjecaj da sam podbacila 🤣🤣 ali dobro mozda me i iznenadi 🤣 iako cisto sumnjam🤔🙄
    Atina dobrodosla 😀
    Loza 💜

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• LaVi
    30. Srpanj 2021. 11:21

Hvala curee 😘😘❤ 
    Ajme toplo se nadam da će biti pozitivan ishod🙏 toliko to želimo i čekamo,još kad vidim muža koji se topi na sam spomen trudnoće i bebe srce mi se slomi
    Vidit ćemo,nadamo se dobrome🙏🙏❤

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
    2/25- Petrova,MPO
    6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije

Kamilica ♡
    30. Srpanj 2021. 11:50

Buhtlice, Lavi….i ostale cure, ne zelim vam(nam) stvarati dodatni presing, ali krajnje je vrijeme da se ukrcamo na vlak za proljece 2022. Mozemo mi to.
    😄🤞🤰🤗💗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Mama_andjela
    30. Srpanj 2021. 12:18

I ja se slazem da je 3x top, i ja sam slabo tokom mjeseca jula bila aktivna, muz radi previse, rijetko smo skupa i kad dodje il on zaspi il ja :( Zato se i ne nadam nekom pozitivnom ishodu, aktivnost nula bodova cekamo godisnji da se opustimo 
    .
    Vrijeme nam je, stvarno je, idemo ka tom cilju 
    .
    Nove cure, zelim dobrodoslicu i vama, i da ne cekate dugo do vasih plusica. :)

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Loza 💙😇
    30. Srpanj 2021. 12:20

Nes ta opuštenost jednostavno dođe sama od sebe. Nama se sad natovarilo brdo obaveza i često se ili ne vidimo ili smo preumorni da bi se još grizla ako propustimo pokriti o. Aktivan rad smo imali od 10/2020 do 02/2021 i nije mi se svidjelo u kakvu me to osobu pretvorilo. Inače sam sklona biti control freak, a pogotovo tada. Nakon toga je uslijedilo par mjeseci pauze zbog naših nalaza koje nismo stigli riješiti kako treba i tu se prelomilo u meni da ne forsiram više i da ću kad tad ugledat plusić, al ništa ne ide na silu. Tako da sad nisam sigurna pokrivamo li dobro ili ne, ali trenutno ni ne razmišljam o tome. U tome sam svemu samo podrška ovim curama koje se baš trude :)

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Atina25
    30. Srpanj 2021. 12:23

Hvala na dobrodošlici 
    Vidim da pišete većinom za opuštenost,ali i vidim da sve prolazimo iste brobe, od računanja plodnih dana, kalkuiranja kada je najbolje i slično. I ja sebi kažem da neću više, neka bude šta bude kad bude. Mi već imamo sina i onda kad čujem komentare ljudi, a uostalom i od muža: Imate(imamo) već jedno dijete kao pa sta sad vjerujte da vam onda bude još gore nego npr. kad smo krenuli isto na prvo pa sve ovo prolazili. 
    Mi isto gađamo te plodne dane, i umišljam svaki dan simptome 
    Ali jutros evo procurila i u bedu tako da sam rekla ajde bit će drugi put - pa se i bilježim ako može za proljetnice 2022 
    Ja sam se naučila iz iskustava prošlih da test više ne radim dok ne kasni barem 3-4 dana, lakše mi je psihički da ne vidim prazno i mislim se onda u glavi možda ipak je al je prerano pa onda procurim i opet bed i tako u krug 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Z-MARTA
    30. Srpanj 2021. 15:35

Nažalost, dg MM je oligospermija. Mali broj spermija koji pritom nisu ni bas naročito pokretljivi. Je li ima neko, nečiji muž iskustvo? Može li se to popraviti ili je umjetna jedina opcija? Tek sam saznala i nisam istražila. Tužna sam ali animiram ga dosta, sad bar znamo šta treba tretirati. 

🧘🏻‍♀️35

(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)

👨🏻‍💻41

( oligoasthenozoospermia)
    IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta

Z-MARTA
    30. Srpanj 2021. 16:13

Pogriješila sam, oligoasthenosermia je u pitanju. Koliko vidim... rješenje je možda samo umjetna :/

🧘🏻‍♀️35

(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)

👨🏻‍💻41

( oligoasthenozoospermia)
    IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.