Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malina_30
    28. Srpanj 2021. 06:59

Ei ei.. evo mene nakon par mjeseci pauze od foruma, ali ne i skakutanja ;) mi smo si dali mini pauzu zbog dvije doze pfizera, a sad smo opet bili u akciji... primjetila sam da po prvi put imam bolne ovulacije bas kako sam se cijepila, stoga ima netko iskustava slicnih? 

Trenutno mi je pet dana pred M, ne usudim se jos uzimati test iako me bradavice peckaju, jajnici se u malim bolovima izmjenjuju, spava mi se preko dana ono za poludit (zaspim iako popijem kavu popodne) i tako.. necu se nadati jer pokusavamo godinu dana... pa sve ovo zadnje vase napisano razumijem i šaljem ogroman zagrljaj ♥️ 

Kamilica ♡
    28. Srpanj 2021. 11:21

Jutro cure, nadam ste da ste dobro! 🤗🌞
    Lavi kad radis test? Drzim fige...🤞🤰🤗
    Gordana cestitam! 🥳
    Malina sretno, drzim fige 🤞🤰☺️
    Marta zao mi je zbog M. Slazem se s Amelie, 8 mjeseci nije (pre)dugo. Super sto je muz pristao na testiranje. Onda cete bolje znati na cemu ste. 👍☺️
    Ako te tjesi, ja zivim na moru, i tu ima svega osim mira 😄 ja bi rado pobjegla negdje u planine. Da ne zivim na moru, dosla bi na more ili krajem kolovoza ili pocetkom rujna, kad je more jos pretoplo, vrijeme divno, a guzve su za 2/3 manje nego sada. ☺️
    Ljubomora zbog tudjih trudnoca ja to nisam nikad osjetila do prije pola godine, kad su oko mene cak i cure 10-15 godina mladje, ostale trudne. Onda je mene uhvatila panika da i ja moram krenuti. Sto se tice pritiska okoline, kad sam bila u dvadesetima cesto bi cula pitanje kad cu se udati, meni je to bilo tada na kraju pameti, a djeca pogotovo. Nakon 30-e su odustali s pitanjima 😂  ja sam bila uvjerena da se nikad necu udati i imati djecu. Do prije par godina. Otkad sam u braku nikad me ni rodbina ni okolina ne pitaju kad cu, ni sta cekam. Znaju da sam u godinama.🤷🏼‍♀️ Tako da okolinu ne treba slusati, slusajte sebe. Sto se ljubomore tice, ona je prirodna i ljudska. Pogotovo ako "svi" oko nas imaju nešto sto mi zelimo, a nemamo. Ali ona nam steti, jer nam je fokus na onome sto nemamo. Tako da se trebamo okrenuti prema onome sto zelimo, ali biti sto je moguće opusteniji u procesu. Jer je dokazano koliko stres i grč utjecu na nade hormone i nas organizam opcenito. Trebamo se okupirati drugim stvarima u zivotu. Kad ove malo "zaboravimo", stavimo u drugi plan, obicno zene kazu da se tada najcesce i dogodi. Zelim svima srecu da vam se dogodi sto prije! 🤞🤰🤗
    ---
    Kod mene nista nova, na plazu mi se ne ide. Em vruce, em guzve za poludit 😅 stvarno jedva čekam deveti mjesec i mir. 🤫
    Svima vam želim divnu srijedu, uzivajte! 🌞🌊🏖️🥂🤗💗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Ameliee
    28. Srpanj 2021. 11:51

Trudnice🤰:
     💞 Gordana15 ➕
     💞 TeaBj94 ➕
     💞 Ninica6➕
    ⬇️🔜🤰
    🌴 ODBROJAVANJE - 7 MJESEC 🌴
    LaVi 25.07. - 3 dana kasni ❤️
    Mama_andjela 31.07. -  3 dana ❤️
    🏖 ODBROJAVANJE - 8 MJESEC 🏖
    Babe 05.08. - 8 dana ❤️
    Lilo23 06.08. - 9 dana ❤️
    Buhtlica 07.08. - 10 dana ❤️
    Zoeeuzoee 08.08. - 11 dana ❤️
    Kamilica 10.8. - 13 dana ❤️
    Malenileptirić 13.08. - 16 dana ❤️
    Ameliee 18.08. - 21 dan ❤️
    Lavica1234 20.08. - 23 dana ❤️

Hello svima! 💕
    Gordana čestitam od srca! ❤️ Želim ti urednu i školsku trudnoću… 🥰😘
    Malina dobrodošla i sretno! 🤞
    Marta drago mi je što se muž predomislio, idite dan po dan, pretragu po pretragu, nemoj paničariti, vidjet ćete kako će sve proći i na čemu ste. Grlim i ljubim ❤️❤️
    Kamilice da, nekad je ono što se čini najlakšim i najjednostavnijim (ma samo se opusti), zapravo najteže postići. Naša psiha je čudo, koliko nam u nekim stvarima može pomoći, a koliko u drugima odmoći. 
    Što se pak tiče ljubomore i tuge zbog tuđih trudnoća, iskreno nisam ju još osjetila, što ne znači da možda uskoro neću. Kao i u prvoj, tako i pri planiranju ove, postavila sam si neke okvirne rokove, otvoreno razgovarala sa mužem i o možebitnim drugim solucijama i ne dam se izbaciti iz takta jer znam da ću imati svoju bebicu na ovaj ili onaj način i to je ono što me gura naprijed i što mi ne dopušta da me obuzmu tuga i strah. 💪

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Kamilica ♡
    28. Srpanj 2021. 12:08

Ameliee svaka čast 👏 to je zdrav, i rekla bi zreo pristup. ☺️🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• malina_30
    28. Srpanj 2021. 18:13

Ameliee, Kamilica, divne ste 💌

Da teško je, ali treba skrenuti fokus... prosle godine na plazi sam ridala ispod sunčanih naočala jer zakaj se meni ne događa, danas nikad sretnija u išćekivanju iako jos nisam trudna nakon godine dana... zašto? Jer svaki dan zahvaljujem i to me čini poniznijom, a time i prizemljenijom.. ne kazem da ne dođe tesko u cijelom mjesecu, ali bude trajalo daleko kraće... samo se cure ne zatvarajte, družite se i uživajte u trenutku... ako dodete do ruba, ne ustručavajte se uzeti pomoć stručne osobe jer to olakšava proces čekanja, umanjuje stres i time ne gubite nadu...i korona je svoje napravila nasem organizmu... sve se dogada s razlogom... lavice nedajte se! 

Mama_andjela
    28. Srpanj 2021. 18:14

Lilo23

Mama_andjela

Lilo23tebe kao da znam s nekog foruma od prosle godine, da li sa zimskih beba 2021 ili proljetnica 2021, ali mi je tvoj nick i slika poznat 😊

Bila sam na lh trakicama pa onda na zimskim bebama 2020/2021 😄

E vidis da se dobro sjecam, i ja sam bila na zimskim bebama 2020/2021, ali s nickom Miki94 😊 Ali sam se iskljucila dva mjeseca pred planirani porodjaj. Drago mi je da je bebica stigla i da je sve uredno zavrsilo😘

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    28. Srpanj 2021. 18:15

Kamilica 🌞

Amelieesvaka čast 👏 to je zdrav, i rekla bi zreo pristup. ☺️🤗

Kamilica 🌞

Amelieesvaka čast 👏 to je zdrav, i rekla bi zreo pristup. ☺️🤗

Dijelimo misljenje po pitanju Amelie, svaka cast. Ona ima zacrtan cilj i ide ka njemu pa na koji god nacin, ali ce doci. Tako svi trebamo razmisljati definitivno. 😊😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Mama_andjela
    28. Srpanj 2021. 22:51

Lilo23

Mama_andjela

Lilo23

Mama_andjela

Lilo23tebe kao da znam s nekog foruma od prosle godine, da li sa zimskih beba 2021 ili proljetnica 2021, ali mi je tvoj nick i slika poznat 😊

Bila sam na lh trakicama pa onda na zimskim bebama 2020/2021 😄

E vidis da se dobro sjecam, i ja sam bila na zimskim bebama 2020/2021, ali s nickom Miki94 😊 Ali sam se iskljucila dva mjeseca pred planirani porodjaj. Drago mi je da je bebica stigla i da je sve uredno zavrsilo😘

Imaš dobro pamćenje 😄
    Jako mi je žao što ti se dogodilo to što ti se dogodilo i držim ti fige da dobiješ svoje malo anđeosko dijete ❤️ divim se ženama kao ti koliku snagu imate u sebi to je čudo
    Bila mi je napeta trudnoća u 27 tjednu trudnoće sam završila u bolnici kao prijeteći prijevremeni porod na kraju su mi napravili serklažu i rodila sam dva tjedna prije termina. Hvala bogu sve se dobro završilo i sad se nadam još jednom malom anđelu 🥰
    A tebi želim svu sreću ovoga svijeta 💪❤️

Hvala ti na lijepim rijecima, iskreno se nadam da ce sve biti tako❣ 
    Sreca pa se kod tebe sve dobro zavrsilo na kraju :) Sad takodjer da ti se ostvari zdrava nova trudnoca ubrzo😘

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

Ameliee
    29. Srpanj 2021. 06:29

Trudnice🤰:
     💞 Gordana15 ➕
     💞 TeaBj94 ➕
     💞 Ninica6➕
    ⬇️🔜🤰
    🌴 ODBROJAVANJE - 7 MJESEC 🌴
    LaVi 25.07. - 4 dana kasni ❤️
    Mama_andjela 31.07. -  2 dana ❤️
    🏖 ODBROJAVANJE - 8 MJESEC 🏖
    Babe 05.08. - 7 dana ❤️
    Lilo23 06.08. - 8 dana ❤️
    Buhtlica 07.08. - 9 dana ❤️
    Zoeeuzoee 08.08. - 10 dana ❤️
    Kamilica 10.8. - 12 dana ❤️
    Malenileptirić 13.08. - 15 dana ❤️
    Ameliee 18.08. - 20 dana ❤️
    Lavica1234 20.08. - 22 dana ❤️

Dobro jutro curke! 💕
    LaVi ima kakvih novosti? 🤞❤️🤰

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

zoeeuzoee
    29. Srpanj 2021. 08:35

Dobro jutro cure☺
    Znaci od ovolucije mi je proslo 5 dana od onda stalno osjecam ko lagano probadanje dolje i grudi me obicnu bole par dana prije M a sad me od ovolucije bole i ne prestaju
    Je moguce to koji moguci simtom??ili samo umisljam?😆

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.