Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gordana15
    26. Srpanj 2021. 17:06

LaVi

Gordana15čestitkeee😘😘😘

Hvalaa.. Nadam se da je pluus...🥰🤭

Z-MARTA
    26. Srpanj 2021. 19:32

Hvala ti na upozorenju Sayuri, ali izgleda da je ovo od narandže bezbijedno. U svakom slučaju ću dodatno pripaziti, iako se ne nadam mnogo plusu jer već imam PMS simptome pa... To mi je neki relaksant. Vi ste ovdje sve na moru kako se meni čini, a ja u kotlini. Uf koliko bi mi tek godilo more, ali ga nažalost 2 godine nisam vidjela, a mislim da bi nam baš na moru uspjelo. 

🧘🏻‍♀️35

(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)

👨🏻‍💻41

( oligoasthenozoospermia)
    IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta

Ameliee
    26. Srpanj 2021. 20:17

Loriiiiii… 🥰🥰 Ma nikakvih dogodovština nemam, živa dosada, poso-kuća, kuća-poso, baš se osjećam kako da me vrijeme gazi i baš sam neka bljak. 🙈😂 Ali dobro, proći će me… Tebi želim svu sreću sutra na pregledu, biti će sve supika i u najboljem redu pa ćeš se zasluženo opustiti. 😘❤️
    XOXO nije mi drago što te posao toliko iscrpi, ali drago mi je da ti barem odvraća misli i da si ok. 🥰 Ma razveselit ću ja tebe prije ili kasnije, i prošli put mi je 8. mjesec bio dobitan, možda bude i ovaj 🤞
    Malenileptirić nadam se da ćete uspjeti izgladiti nesuglasnice i da ćete lijepo sve pokriti ovaj ciklus. ❤️
    Missy nažalost bojim se da nije T u pitanju i da bi test morao nešto pokazati nakon 4 dana kašnjenja ukoliko su ti ciklusi uredni.
    Gordana crtica je tuu! 🥳🥳 Držim fige da tamni i da je to-to, sretnoooo! 🤞❤️
    LaVi sretno s piškenjem! 🤞
    MartaBuhtliceIna85KamilicaEx_innaSamoJa 😘😘😘😘😘

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Z-MARTA
    26. Srpanj 2021. 22:28

Ništa Amelie, ti mene makni sa liste, stigla je vjestica i to opet 4 dana ranije. 

🧘🏻‍♀️35

👨🏻‍💻41

IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta

Z-MARTA
    27. Srpanj 2021. 01:01

Malo sam ljuta. MM je prekrasan, stvarno je jedna divna osoba i super nam je zajedno. Baš zato sam očekivala da će vidjeti moju patnju i da će otići sam završiti svije nalaze. Ja sam to uradila odmah čim smo počeli. Baš mi je to bed da sam shvatila da ću ipak ja morati natjerati ga da to uradi. Njemu je naime normalno da pokušavamo ovako dugo. Nema nikakve brige. 

🧘🏻‍♀️35

👨🏻‍💻41

Ameliee
    27. Srpanj 2021. 06:07

Trudnice🤰:
     💞 TeaBj94 ➕
     💞 Ninica6➕
    ⬇️🔜🤰
    🌴 ODBROJAVANJE - 7 MJESEC 🌴
    LaVi 25.07. - 2 dana kasni ❤️
    Mama_andjela 31.07. -  4 dana ❤️
    🏖 ODBROJAVANJE - 8 MJESEC 🏖
    Babe 05.08. - 9 dana ❤️
    Lilo23 06.08. - 10 dana ❤️
    Buhtlica 07.08. - 11 dana ❤️
    Zoeeuzoee 08.08. - 12 dana ❤️
    Kamilica 10.8. - 14 dana ❤️
    Malenileptirić 13.08. - 17 dana ❤️
    Ameliee 18.08. - 22 dana ❤️
    Lavica1234 20.08. - 24 dana ❤️

Dobro jutro svima. 💕
    Marta žao mi je zbog M i što si ljuta. 😢 Mislim da je godina dana neki ok okvirni rok za pokušavanje, ja se osobno ne bi previše sekirala, nisam se ni prvi put, neću ni sada, ali bi pripremala teren za pretrage, što si ti obavila, a vjerujem da će ti i MM nadoći. Moj je dobio šlog kada sam mu prvi puta spomenula spermio, sada već manje gunđa, a kada dođe vrijeme da ga mora napraviti već će se pomiriti sa sudbinom. 🤷‍♀️ 

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Samoja6
    27. Srpanj 2021. 11:00

Moram vam se izjadati... Oko mene svi trudni ili rodili! Sinoć mi je bila jedna prijateljica i rekla da je trudna... Neka mi Bog oprosti ali ja sam mislila da ću u zemlju propasti! Kad su otišli tako sam se rasplakala, evo i sad dok pišem... To je prvo na što sam pomislila kad sam se probudila i shvatila da sam ja možda i jedina koja nema!
    Stvarno, ovaj put me pogodilo strašno! Prošlo mi kroz glavu dali se ono moralo dogoditi, zbog čega, da se nije dogodilo beba bi sad već bila s nama... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Ina85
    27. Srpanj 2021. 11:30

Samoja6

Moram vam se izjadati… Oko mene svi trudni ili rodili! Sinoć mi je bila jedna prijateljica i rekla da je trudna… Neka mi Bog oprosti ali ja sam mislila da ću u zemlju propasti! Kad su otišli tako sam se rasplakala, evo i sad dok pišem… To je prvo na što sam pomislila kad sam se probudila i shvatila da sam ja možda i jedina koja nema!
    Stvarno, ovaj put me pogodilo strašno! Prošlo mi kroz glavu dali se ono moralo dogoditi, zbog čega, da se nije dogodilo beba bi sad već bila s nama…

Ma i oko mene evo sve rodile. Ja crna ovca. Upravo danas procurila. 7 dana kasnila i poz test. 🤷‍♀️ opet biokemijska. Neznam vise ni sta me drzi jos ovako."normalnu" ovaj put nisam ni plakala. Bas sam.postala.bezosjecajna na te spontane 🙄🥴 ginekologica mi napisala dođi na pregled.31.8. Reko dobroje da me nije narucila u 12 mj kako smo krenuli. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• LaVi
    27. Srpanj 2021. 13:48

Samoja6 suosjećam😥
    Oko mene isto svi trudni ili rodili,ista stvar.
    Još me svi pitaju kad će beba kao godinu dana ste u braku skoro i tako,a to me još više pogodi kad pitaju što čekamo
    Meni sad kasni ali smo pričali muž i ja da ćemo još pričekati koji dan za test jer je do sad uvijek bilo negativno,svaki put iznova razočarenje i suze naravno
    Točno ti se unaprijed plače.
    Tako da točno znam kako je to,kakav je to osjećaj ružan 

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
    2/25- Petrova,MPO
    6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije

• Gordana15
    27. Srpanj 2021. 15:08

Žene drage... Evo danas treći test napravila na dan očekivane M... I treći test je pluus! 🤭❤️❤️❤️❤️❤️
    Evo i slikica

https://ibb.co/L0Hssz5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.