Pozdrav, imam jedno pitanje. jeste li vi cure koje ste bile trudne osjetile da jeste.. ja nisam nikad bila trudna i danas san 9dpo i imam n samo osjećaj da nista od ovog cikkusa.
31.g
Žene drage… Evo danas treći test napravila na dan očekivane M… I treći test je pluus! 🤭❤️❤️❤️❤️❤️
Evo i slikica
https://ibb.co/L0Hssz5
Iskrene cestitke. Zelim tu zdravu i lijepu trudnocu i da sve na kraju ispadne u najboljem redu 😊😊 Tvoja ovulaciha je ocito bila ranije cin se i na onim testovina vidjela poprilicno dobro. Kod mene je recimo tek 4 dana nakon izostanka M bila bas bas blijeda crta. Sve u svemu, neka ti je sretno🥰
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Pozdrav, imam jedno pitanje. jeste li vi cure koje ste bile trudne osjetile da jeste.. ja nisam nikad bila trudna i danas san 9dpo i imam n samo osjećaj da nista od ovog cikkusa.
Ja nisam mogla prepoznati po tijelu, samo nakon 4 dana kasnjenja M, sto mi se i ranije desavalo, ali u tom momentu, kao da mi je neko saputao, otidji uzeti test. I ja odem navecer kupim ga, i pokaze se trudnoca. To je bio neki osjecaj wow😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Pozdrav curice, evo i mene nakon nekog vremena.. citam vas, ali ne tipkam..
Nema novosti kod mene, jos 5 dana do M, nemam osjecaj da sam trudna, nekako sam sva potonula i ne nadam se nicem… isto oko mene same trudnice, savjetujem ih, kupujem s njima, veselim se, ali opet u sebi tugujem.. neki dan kad sam cula za jednu frisku, toliko mi je tesko palo da sam dva dana plakala.. jucer od muke radila test 6 dana prije, u nadi da se desilo neko cudo, ali naravno da nista
Predugo mi to traje, vec 8 mj neuspjesno, a sve dobro odradimo..
Jos sam nam dala 8.mjesec fore, a onda muza saljem na spermio.. jucer sam mu to priopcila, nije bio odusevljen, ali vjerujem da ce ti odraditi..
Zbilja mi je tesko, znate kako je, ne moram vam uopce govoriti..
Nemam s kim to podijeliti jer nitko ne zna da radimo na bebi, pojest cu samu sebe od muke.. uhh..
Sad sam si malo olaksala dusu, valjda i pms radi svoje… bit ce to sve dobro na kraju samo moramo biti hrabre i snazne
Drage moje, izgleda da nam je svima isto. Ja sam prva zatrudnila, i ocekivala bebu ubrzo i desilo se to sto se desilo, da bi se prethodnih mjesec dana 4 poznanice porodile, medju kojima je i moja sestra. I plakala sam i ja sama, drzala to u sebi, ponekad sam se hvatala kao da sam ljubomorna, ali, kazem sebi to nikako ne smijes, pogotovo biti ljubomorna na sestru. I stvarno otad sam sretna, trazim slike od bebaca, pozelim ga kao da je moj. 😊
.
I nakon svega se sada u meni javila ogromna zelja da ugledam taj plusic i da ponovo osjetim sve cari trudnoce. I nadam se da ce biti tako za koji mjesec. 😊 A i kod vas svih isto, to bi mi stvorilo osjecaj da lebdim, a ne da hodam zemljom, fakat. 🥲💖
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Ja nisam mogla prepoznati po tijelu, samo nakon 4 dana kasnjenja M, sto mi se i ranije desavalo, ali u tom momentu, kao da mi je neko saputao, otidji uzeti test. I ja odem navecer kupim ga, i pokaze se trudnoca. To je bio neki osjecaj wow😊
Da.. a bore mi se glava i srce. u glavi sam već odustala, nemam neki osjecaj d je ovo dobitan ciklus iako smo pokrili dosta dobro.. ali svejedno ne mora to nista znacit.. a onda druga ja si govorim mozda se i dogada nesto... žensko... e zelim ti da ponovno osjetis taj wow osjecaj a i sebi da ga osjetim 😊😊
31.g
Da.. a bore mi se glava i srce. u glavi sam već odustala, nemam neki osjecaj d je ovo dobitan ciklus iako smo pokrili dosta dobro.. ali svejedno ne mora to nista znacit.. a onda druga ja si govorim mozda se i dogada nesto… žensko… e zelim ti da ponovno osjetis taj wow osjecaj a i sebi da ga osjetim 😊😊
Obicno kad se najmanje nadas, to se i desi, kao i moja prva trudnoca. :) I ja vjeruj pratim sad tijelo, ostalo mi 4 dana do M, i znam da smo imali jedan odnos za vrijeme plodnih dana i to je sve, tako da stvarno ne ocekujem plusic, jer kad bi se desilo to bi bilo ono da smo bas bas sretni da samo s jednim odnosom potrefimo momenat. 😊 No, sta je tu je, ti opet mozes imati nade jer ste bili aktivni, a s druge strane se i desi to najmanje nadano. Ja sam prvih mjeseci pratila kao plodne dane, ovulaciju, i kad sam prestala zatrudnila sam. Talo da, moramo nauciti biti opustene, sto je tesko, znam po sebi. Ja sam pila kontracepc pilule 6 mjeseci jer nisam smjela zatrudniti i dolazila sam u situacije kad mi okasni 1 dan, da dva puta dnevno uzmem testic, i kad vidim negativan, rekoh mozda je jos rano da pokaze, al bas sam isfrustrirana bila.
.
Zato ne volim ni da ss nadam ni da trcim do apoteke, jer se plasim tog negativnog testa. Ti ides u dobrom smijeru, i drzim fige 🥰
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Lilo23 tebe kao da znam s nekog foruma od prosle godine, da li sa zimskih beba 2021 ili proljetnica 2021, ali mi je tvoj nick i slika poznat 😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Da.. a bore mi se glava i srce. u glavi sam već odustala, nemam neki osjecaj d je ovo dobitan ciklus iako smo pokrili dosta dobro.. ali svejedno ne mora to nista znacit.. a onda druga ja si govorim mozda se i dogada nesto… žensko… e zelim ti da ponovno osjetis taj wow osjecaj a i sebi da ga osjetim 😊😊
E vidiš ja sam se tako osjećala kad sam bila trudna..od ovulacije sam otpisala taj ciklus i čekala mengu no ona nije došla nego me dočekao veliki debeli plus i evo više od godinu dana poslje moja mala je tu i sad radim na drugom djetetu. Tako da se nadam da ćeš imati isto iskustvo kao i ja i makar nemaš vjere u ovaj ciklus da će te dočekati veliki plus 🤞🥰
Svaka cast Lilo, brzo si se odlucila na novu trudnocu. Neka ti je sretno😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Lilo23 hvala, da vidjet ćemo za par dana..
nes mi smo par mjeseci prestali pazit i nisam znala kad je ovulacija al isto sam na sredini cikkusa uvijek u glavi bila u kaosu, napeta je li to to.. i nista.. onda sam sad pocela sa trakicama i opet imam osjećaj da neće nista biti.. svi oko mene su trudni imam osjećaj da jedino mene neće.. ja ti zelim da se iznenadis ovaj ciklus i da bude plus😊
Mama_andjela dovoljno je jednom, mozda ti bas taj jedan donese plus 💪💪...
31.g
Amelie, jucer nije ništa govorio skoro cijeli dan i onda je samo odjednom rekao da će on to obaviti. Termin je u petak, kad bi trebali biti ilgorovi i nalazi. Sad me je tek uhvatila panika, kakav će biti taj rezultat. Kod mene je TSH pala čak na 1,2, štitna radi napokon, ja ne znam vise koji bih ja nalaz mogla uraditi.
🧘🏻♀️35
(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)
👨🏻💻41
( oligoasthenozoospermia)
IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta
Sortiraj odgovore
Najstariji