Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina85
    23. Srpanj 2021. 10:00

_Buffy_

Ina85 - žao mi je što testić blijedi
    Molim te, nemoj ovo shvatit krivo, ali moraš mijenjat doktora.. i to hitno. Možda je problem u lutealnoj fazi i neka sasvim jednostavna terapija bi pomogla (malo progesterona).. a možda ti trenutačna terapija za trombofiliju ne odgovara.

Imam 2 doktora. Socijalnu i privatnog. Koji ce mi dat heparin al tek kad se bebica ulovi. Barem on kaze nakon sto beta bude 1000 da se nesto moze vidjeti. Jer prije nema smisla.da se bockam. Al eto progesteron stavljam i pijem terapiju. Kad tad ce bit kako treba 🤷‍♀️

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Kamilica ♡
    23. Srpanj 2021. 12:04

Pozdrav cure! 🤗🌞 Petaaak jeeee 🥳🍻🥂😀
    Vidim ima novih cura..👋🤗
    Zoe, Lilo 23 dobrodošle! 🥳🤗
    ---
    Vidim da ste pisale o cijepljenju. To je kao tabu tema, osobni izbor...bla bla...😅 Ja i muz se nismo cijepili,  i zasad ne planiramo. Pogotovo u ovoj fazi rada na bebi. Moji i njegovi roditelji su se naravno cijepili jer su stariji od 65 i loseg zdravlja. Posto sama ne spadam u rizicnu skupinu, i mladja sam od 65, radije bi prebolila koronu nego se cijepila. Iskreno mislim da bi manje posljedice imala od korone, nego od cjepiva. To je naravno samo moje mišljenje. Nisam zatucana, ni protiv cijepljenja, dapace. Pogotovo za starije od 65. Nikome ne bi govorila ni da se cijepi, ni da se ne cijepi. Nek' svatko sam odluci, i napravi ono sto misli da je za njega najbolje. ☺️
    Ina85 slazem se s Buffy. Ja bi potražila drugo, trece mišljenje...mozda te netko od njih posalje na neke nove pretrage. Zelim ti svu sreću da se mrvica uskoro primi. 🤞🤰🤗
    ---
    Svim curama zelim lijepi ljetni vikend. Odmorite se, i uzivajte! 🤗🌊🏖️🌞💗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

▪Marty
    23. Srpanj 2021. 13:38

Heej ženicee  da vas malo pozdravim..
    držim vam svima figice za plusiće 🤞🤞 a onima koje su ih ugledale čestitaaam 💗
    Ameliee pusamm te draga 
    Ex Inna 💗 drago mi je da si se javila, znači hsg imaš u 9. mjesecu? Kamo ste išli na humanu? Mi imamo up za Vuk Vrhovac ali su nas zasad odbili zbog moje loše pape, 4.8. imam kolposkopiju i biopsiju pa u 9. mj ponavljam papu. Znaš da je
    Zoee isto naša sugrađanka? Zoee drago mi je da si ponovno u igri i od srca ti želim da već ovaj ciklus ugledaš plusić, držim fige 🤞🤞
    Kaj se tiče cjepiva, i muž i ja samo se cjepili pfizerom. Konzultirali smo se u vezi cjepiva s 5 različitih doktora, pisali mailove na razne adrese i svi su imali isti odgovor, da nema kontraindikacija i da cjepivo ni u kom slučaju ne utječe na (ne)plodnost, nego da se preporuča cjepiti se prije trudnoće s mRNA cjepivom jer korona zapravo može imati ozbiljne posljedice kako na reproduktivni sustav, tako i u trudnoći (znam već za nekoliko takvih slučajeva iz moje okoline) tako da je to bila i naša odluka. Prvu biokem sam imala prije 1. doze, a mužev spermio nakon 2. doze isto je bio normo, a u 2. mjesecu je bio astheno.. 
    Eto samo da podjelim našu priču, a osobno poštujem svačiju odluku i ne raspravljam se s ljudima oko toga.. sve smo mi ovdje s istim ciljem i zbunjene oko svega s koronom i cjepivom. Pa tko kako odabere
    Uživajte za vikend curkee, mi smo na svadbi pa će bit veselo tko je na moru nek se bućne i za mene 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• LaVi
    23. Srpanj 2021. 14:40

Ameliee u nedjelju će mi biti 35 dc,tako da planiram čekati do tad bar,s obzirom na moje jajnike nezz što da mislim
    Nadam se ali mislim da će biti test negativan a menga vjerojatno neće doć kao i obično 😪
    Skupit ću hrabrosti pa ću napraviti ili u nedjelju ili ponedjeljak 

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
    2/25- Petrova,MPO
    6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije

*Buffy*
    23. Srpanj 2021. 19:22

Ja čekam vješticu, svi testovi negativni.. 

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

Babe
    24. Srpanj 2021. 00:07

Curke jedno pitanje, po kalendaru puse da su plodni dani sad i da je ovulacija danas, mada je moguce da je bila vec. Mene danas uzasno ziga na lijevoj strani pri dnu, da li je moguce da je jajnik desni. Znam da je prerano za ista ali raspadam se kad stanem na desnu nogu i kad hodam, moguce da imam cistu ali trebala je puci za vrijeme vjestice. Ili slijepocrijevo? Haha nemam nikakvih drugih simptoma za SC ni povracanje ni temp nista.. 
    Imate li neki lijek tipa neki caj, popila sam uvin.
    Mi smo pokrili svaki dan do sad, i danas popodne dosta haha 

• 👩22
    • 🧔23
    • Pokušavamo od 16.6. 👶 no1.
    • Plusić 8.11. ➕😇

Lavica1234
    24. Srpanj 2021. 00:16

Pozdrav curke, imam (možda i pomalo čudno) pitanje ali evo upravo razmišljam o tome pa me zanima vaše mišljenje .. dakle čaj od vrkute pijem cijelo vrijeme osim za vrijeme menge (tad radim pauzu dokle god menga ne prođe) .. pročitala sam da se vrkuta ne preporuča u trudnoći i tu dolazi do moje zbunjenosti (don’t judge me) pitanje je sljedeće .. što ako ostanem trudna, a nastavim piti vrkutu jer jednostavno ne znam da sam trudna .. evo mene to sad muči i toga me upravo strah.. u većini slučajeva mi žene saznamo za trudnoću tek pri izostanku menge, a to je isto tako u većini slučajeva već par tjedana trudnoće i kako onda “ne piti vrkutu za vrijeme trudnoće” a u isto vrijeme “piti ju kako bi lakše ostale trudne” 🙆🏼‍♀️  Možda sam ja samo krivo informirana pa ispravite me ako griješim pliz 🙇🏼‍♀️ Ali evo to je inf. koju sam maloprije saznala pa evo recite mi svoje mišljenje. Nadam se da vas nisam zbunila previše i da moje pitanje nije glupo (ponoć je pa možda i pišem gluposti jer mi se svakakva pitanja vrte po glavi u kasne sate hehe ) 

22 g 🙋🏼‍♀️
    23 g 🙋🏽‍♂️
    👩🏼‍❤️‍👨🏽 💍4 godine ljubavi 💗
    ☕️ Vrkuta
    🍬od 5/21 pokušavanje za 👶🏼 br. 1 🙏🏽

Lavica1234
    24. Srpanj 2021. 00:23

Babe

Curke jedno pitanje, po kalendaru puse da su plodni dani sad i da je ovulacija danas, mada je moguce da je bila vec. Mene danas uzasno ziga na lijevoj strani pri dnu, da li je moguce da je jajnik desni. Znam da je prerano za ista ali raspadam se kad stanem na desnu nogu i kad hodam, moguce da imam cistu ali trebala je puci za vrijeme vjestice. Ili slijepocrijevo? Haha nemam nikakvih drugih simptoma za SC ni povracanje ni temp nista..
    Mi smo pokrili svaki dan do sad, i danas popodne dosta hah

Bebe- to se dogodilo jednom i meni.. užasni bolovi, grčevi, probadanja .. ma ne znam kako da te bolove opišem.. užasno mi je bilo, isto kao i ti nisam na nogama mogla stajat.. odmah sam sutradan otišla giniću i rekao mi je da je sve uredu i da samo malo jače ovuliram.. ne znam zašto me taj put baš tako jako bolilo i šta je to bilo ali eto nadam se da sam ti pomogla i malo te smirila. Ja sam prije imala ciste pa sam pomislila da je možda i to ali rekao mi je da je također sve tu isto uredno i da su jajnici čisti i da je to jednostavno ovulacija. Ako ti baš ne prestane i ako se brineš odi si giniću da vidiš šta je. Nadam se da sam pomogla 

22 g 🙋🏼‍♀️
    23 g 🙋🏽‍♂️
    ☕️ Vrkuta

Babe
    24. Srpanj 2021. 00:37

Lavica1234

Babe

Mi smo pokrili svaki dan do sad, i danas popodne dosta hah
    Bebe- to se dogodilo jednom i meni.. užasni bolovi, grčevi, probadanja .. ma ne znam kako da te bolove opišem.. užasno mi je bilo, isto kao i ti nisam na nogama mogla stajat.. odmah sam sutradan otišla giniću i rekao mi je da je sve uredu i da samo malo jače ovuliram.. ne znam zašto me taj put baš tako jako bolilo i šta je to bilo ali eto nadam se da sam ti pomogla i malo te smirila. Ja sam prije imala ciste pa sam pomislila da je možda i to ali rekao mi je da je također sve tu isto uredno i da su jajnici čisti i da je to jednostavno ovulacija. Ako ti baš ne prestane i ako se brineš odi si giniću da vidiš šta je. Nadam se da sam pomogla

Mogucee jee, jer su plodni dani i ovulacija danas (valjda je)
    Mozda se nesto i uhvati onda..😊
    Hvalaaa punoooo🤍

• 👩22
    • 🧔23
    • Pokušavamo od 16.6. 👶 no1.
    • Plusić 8.11. ➕😇

Lavica1234
    24. Srpanj 2021. 01:50

Nista! ❤️ I sretno 😅☺️ 

22 g 🙋🏼‍♀️
    23 g 🙋🏽‍♂️
    ☕️ Vrkuta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.