Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina85
    25. Srpanj 2021. 10:31

Lilo23

Ina85

Eh cao cure. Meni ovako po racunu kalendara. Menga kasni 6 dana. Nisam od jucer vise piskila hcg trakice jer ih nemam. Narucila sam i nisu stigle jos 🤷‍♀️.
    Uglavnom.tko me pratio zna da je vrlo vjerojatno, pa sigurno biokemijska u toku. Ali ni m od menge jos. Samo glava boli. I nista,popiskila ja sad lh trakicu kad ono pik. A mah 🙄 mozda je pred mengu lh visok.
    Cekamo sutra, bit.cemo pametniji 😅

Moja lh trakica je bila ko peak kad sam bila trudna tako da se nadam da je i kod tebe ista situacija. Što ne odeš u ljekarnu kupiti neki testdržim ti fige da je trudnoća u pitanju

Kod mene je biokemijska u toku. Imala sam pozitivan test. Sad mi 6 dana kasni. Zadnji test negativan. Narucila sam se kod ginekologa za srijedu. Ako do tada ne procurim. Danas lh pozitivan. Ma nista meni jasno nije 🙄🤷‍♀️🥴🥴🥴. Vidjecemo sta ginic kaze 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Gordana15
    25. Srpanj 2021. 10:58

Lilo23

Ina85

Lilo23

Ina85

Eh cao cure. Meni ovako po racunu kalendara. Menga kasni 6 dana. Nisam od jucer vise piskila hcg trakice jer ih nemam. Narucila sam i nisu stigle jos 🤷‍♀️.
    Uglavnom.tko me pratio zna da je vrlo vjerojatno, pa sigurno biokemijska u toku. Ali ni m od menge jos. Samo glava boli. I nista,popiskila ja sad lh trakicu kad ono pik. A mah 🙄 mozda je pred mengu lh visok.

Moja lh trakica je bila ko peak kad sam bila trudna tako da se nadam da je i kod tebe ista situacija. Što ne odeš u ljekarnu kupiti neki testdržim ti fige da je trudnoća u pitanju

Kod mene je biokemijska u toku. Imala sam pozitivan test. Sad mi 6 dana kasni. Zadnji test negativan. Narucila sam se kod ginekologa za srijedu. Ako do tada ne procurim. Danas lh pozitivan. Ma nista meni jasno nije 🙄🤷‍♀️🥴🥴🥴. Vidjecemo sta ginic kaze

Nisam u toku sa situacijom 😝 ali držim ti fige da ipak nije biokemijska i da si trudna 🤞🤞

Curke da li možete škicnuti na moj post tu u kometarima, svaka informacija dobro došla.. Molim Vas🤗🙏🙏

SAYURI
    25. Srpanj 2021. 17:35

Ina85

Lilo23

Ina85

Ako ti 6 dana kasni i zadnji test negativan, onda jeste nazalost biohemijska.😔 Ali ne maltretiraj vise svoje tijelo s tim silnim biohemijskim trudnocama, ocigledno nemas problem.ostati trudna, ima razlog zasto ne mozes odrzati trudnocu. Nadji taj razlog i rijesi, posjeti ako treba 50 doktora. Ovako samo patis i sebe i svoje tijelo. Jesi radila briseve? 4D maternice, pregrade ,septumi i slicno. Nece se samo od sebe rijesiti ...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• LaVi
    25. Srpanj 2021. 19:40

Curke moje,ja sam danas trebala piskiti ali nisam,odustala sam, a i od menge nista
    Nemam nikakvih posebnih simptoma ali jutros mi se vrtilo cudo jedno,pripisala sam to juzini ovoj sto puse vani🙈
    Razmisljam se kad da piskim jedan testic,uglavnom napravit cu pa sto bude bude 🙏

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
    2/25- Petrova,MPO
    6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije

Z-MARTA
    25. Srpanj 2021. 20:33

Ćaooos☀️
    Inaa, čuvam ti fige. Ako opet bude ista priča, možda ne bi bilo loše potražiti neko 3. , 4., 5. mišljenje.
    Amelie kad sastavi listu novih + bit će lista preko cijelog ekrana, gomila novih beba će bit odjednom.
    Još 6 dana kod mene ali neću da se testiram ranije, nema šanse. 🧘🏻‍♀️ Totalno sam smirena, inhaliram eterično ulje naranče svaku noć i fora je moram priznati sve to s tom drevnom indijskom medicinom. Ako ništa interesantnije mi je ovako, jer ovi moderni doktori, što su mogli oni su pomogli :) 
    Pomalo razmišljam i kako li je trudnicama koje moraju ići na stalne preglede tokom Korona-haosa. 

🧘🏻‍♀️35

(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)

👨🏻‍💻41

( oligoasthenozoospermia)
    IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta

• Malenileptirić
    25. Srpanj 2021. 22:29

Draga Ina85, baš mi je žao za biokemijsku, ne znam što da ti kažem 😞 mislim da je Sayuri dobro rekla, treba istražiti zašto se trudnoća ne održava, tražiti i druga mišljenja doktora itd. Stvarno želim da uskoro ugledaš čvrst i dugotrajni plus ❤️❤️❤️
    Gordana15 moraš uploadati sliku na ibb.co i onda tu staviti link. Nažalost drukčije ne može.
    Svima postojećima i novima šaljem puno pozdrava i zagrljaja ☺️ meni je menzis prošli tjedan završila danas je prvi plodni dan po aplikaciji, vidjet ćemo koliko ćemo toga pokriti, hoćemo li uopće s obzirom da nismo baš u nekim odnosima, ali dobro tako je kako je... Vašim plusevima se veselim kao da su moji 😍😍

Ja: 36
    On:38
    10.12.2022. ET, blastocista
    21.12.2022. beta 373,7
    05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
    08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗

Missy87
    25. Srpanj 2021. 22:38

Bok svima.. Evo kasni mi vec 4 dana i jos nista. Jucer sam radila test, negativan je bio... Grudi me bole, dolje me ponekad zaboli, nema iscjedka,. Pricekati cu jos par dana pa napraviti opet. 
    Dali se to dogodilo kome, da kasni a test je negativan.. Mozda je prerano jos da se pokaze plus? 

❤️🙏🏻

SAYURI
    25. Srpanj 2021. 22:53

Pa ne znam hoces li ostati tako fino smirena nakon sto ti kazem da je inhaliranje etericnih ulja zabranjeno u ranoj trudnoci, moze u drugom tromjesecju ali ne sva.....uglavnom ne smrkaj to...😉

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Gordana15
    25. Srpanj 2021. 23:01

Malenileptirić

Draga Ina85, baš mi je žao za biokemijsku, ne znam što da ti kažem 😞 mislim da je Sayuri dobro rekla, treba istražiti zašto se trudnoća ne održava, tražiti i druga mišljenja doktora itd. Stvarno želim da uskoro ugledaš čvrst i dugotrajni plus ❤️❤️❤️
    Gordana15 moraš uploadati sliku na ibb.co i onda tu staviti link. Nažalost drukčije ne može.
    Svima postojećima i novima šaljem puno pozdrava i zagrljaja ☺️ meni je menzis prošli tjedan završila danas je prvi plodni dan po aplikaciji, vidjet ćemo koliko ćemo toga pokriti, hoćemo li uopće s obzirom da nismo baš u nekim odnosima, ali dobro tako je kako je… Vašim plusevima se veselim kao da su moji 😍😍

https://ibb.co/SBTb5cX
    https://ibb.co/9w2VyrK
    https://ibb.co/qR4mBNw
    https://ibb.co/QJJyGhZ

Evo ga testovi Malenileptirić 😊

• Malenileptirić
    26. Srpanj 2021. 06:45

Gordana15

Malenileptirić

Svima postojećima i novima šaljem puno pozdrava i zagrljaja ☺️ meni je menzis prošli tjedan završila danas je prvi plodni dan po aplikaciji, vidjet ćemo koliko ćemo toga pokriti, hoćemo li uopće s obzirom da nismo baš u nekim odnosima, ali dobro tako je kako je… Vašim plusevima se veselim kao da su moji 😍😍

https://ibb.co/SBTb5cX
    https://ibb.co/9w2VyrK
    https://ibb.co/qR4mBNw
    https://ibb.co/QJJyGhZ

Evo ga testovi Malenileptirić 😊

Crtica je tu ☺️👏👏👏👏 ponovi test kroz dva dana da vidiš kako tamni, a još bolje izvadi betu. I čestitam ☺️❤️

Ja: 36
    On:38
    10.12.2022. ET, blastocista
    21.12.2022. beta 373,7
    05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
    08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.