Bok cure.. Danas mi je 3 dan kako mi kasni, imali smo odnose na dan O, 7.7 i onda poslije smo imali 16.7 i 23.7, M je trebala poceti 21.7, danas je vec 24.7 i nemam nikakve osjecaje da bude.. Moze vas savjet i misljenje molim vas.. Pokusavamo vec duze vrijeme.
Hvala i želim nam svima sretno! ❤️
❤️🙏🏻
Trudnice🤰:
💞 TeaBj94 ➕
💞 Ninica6➕
⬇️🔜🤰
🌴 ODBROJAVANJE - 7 MJESEC 🌴
LaVi 25.07. - 1 dan ❤️
MartaZ. 30.07. - 6 dana ❤️
Mama_andjela 31.07. - 7 dana ❤️
🏖 ODBROJAVANJE - 8 MJESEC 🏖
Babe 05.08. - 12 dana ❤️
Buhtlica 07.08. - 14 dana ❤️
Zoeeuzoee 08.08. - 15 dana ❤️
Kamilica 10.8. - 17 dana ❤️
Malenileptirić 13.08. - 20 dan ❤️
Ameliee 18.08. - 25 dana ❤️
Lavica1234 20.08. - 27 dana ❤️
Dobro jutro moje dame!
Buhtlice sretno s cjepljenjem, biti će sve ok! 🥰❤️
Mama_andjela, Babe držim fige da ćete ovaj mjesec imati ➕!! 🤞
Marta ma jesi ti više odčepila tu sakralnu čakru?! 🙈😂 Mislim da ćemo saznati za koji dan hihihihihi…
Zoee žao mi je zbog spontanog, iskreno se nadam da se uspjeli dobro prokriti plodne i da M neće stići. 🤞❤️
Ex_Inna super za dobre preglede, brzo će doći i 9. mjesec pa ćeš i sonoHSG riješiti. Grlim i ljubim 😘🥰🤗
Buffy znači umirem dok čitam tvoje postove - nadjajašca… 😂😂😂 I žao mi je draga zbog negativnih testova, ja stvarno kao da sam na onom vidjela naznake sjenica i baš sam se ponadala. 😔
Lilo pozdrav, dobrodošla. 👋 Samo ti nastavi piškiti, možda O mrvicu kasni, nadam se da ćeš ju uloviti i da će ovaj ciklus biti dobitan! 🤞Ako hoćeš s nama na listu samo javi kojeg datuma (ne)trebaš dobiti pa te stavim.
Una pozdrav, simptomi su, barem meni, uvijek vrlo varljivi pa ti je najsigurnije napraviti test. Držim fige da je pozitivan! Sretno🤞
Ina85 a baš mi je žao što ti se ponovno sve događa. 😢 Mislim da cure imaju pravo i da bi trebala tražiti treće, četvrto, ma i peto mišljenje. Možda neka bezazlena glupost koju su tvoja dva doktora predvidjela dovodi do ovakvih situacija.
Marty heeeej, baš sam neki dan mislila o tebi… 😘❤️ Biti će draga sve ok, ubrzo će doći i 9. mjesec i svi će nalazi biti uredni! 🤞🤞Šaljem ti hrpu pusa i zagrljaja… 🥰🥰
LaVi držim fige onda za kada god se odlučiš piškiti. 🤞❤️
Lavice to je i mene isto zbunjuje, možda biti do O? 🤷♀️ Nisam pametna. 🤦♀️😬
Missy87 pozdrav, najsigurnije ti je napraviti test, sada bi sigurno trebao nešto pokazati ako je T u pitanju. Držim ti fige i sretno! 🤞
Loziceeee i ti si mi u mislila, nadam se da se odmaraš i uživaš…. Grlim i ljubim ❤️❤️
Lori, XOXO ako škicnete ikada, i vama i vašim bebicama hrpetina pusa!! ❤️❤️❤️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Bok cure.. Danas mi je 3 dan kako mi kasni, imali smo odnose na dan O, 7.7 i onda poslije smo imali 16.7 i 23.7, M je trebala poceti 21.7, danas je vec 24.7 i nemam nikakve osjecaje da bude.. Moze vas savjet i misljenje molim vas.. Pokusavamo vec duze vrijeme.
Hvala i želim nam svima sretno! ❤️
Ne znam kakvo misljenje tacno bi pomoglo...ili savjet...ili da radis test ili da mi imamo magicnu kuglu pa da vidimo jesi li trudna ili ne? A nemamo magicnu kuglu...🤨
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Trudnice🤰:
💞 TeaBj94 ➕
💞 Ninica6➕
⬇️🔜🤰
🌴 ODBROJAVANJE - 7 MJESEC 🌴
LaVi 25.07. - ❤️❤️❤️
MartaZ. 30.07. - 5 dana ❤️
Mama_andjela 31.07. - 6 dana ❤️
🏖 ODBROJAVANJE - 8 MJESEC 🏖
Babe 05.08. - 11 dana ❤️
Lilo23 06.08. - 12 dana ❤️
Buhtlica 07.08. - 13 dana ❤️
Zoeeuzoee 08.08. - 14 dana ❤️
Kamilica 10.8. - 16 dana ❤️
Malenileptirić 13.08. - 19 dana ❤️
Ameliee 18.08. - 24 dana ❤️
Lavica1234 20.08. - 26 dana ❤️
Dobro jutro svima… 🥰
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Hello zene drage😊
Amelie skicam ja vas tu i tamo iz pozadine. Znas koliko bi mi bilo drago da sve do jedne uskoro ugledate svoj plusic! Bit ce to kad tad, uopce ne sumnjam🤰
Kako si ti? Vidim da ti je na poslu i dalje ludnica, nadam se da ides uskoro na neki godisnji da se malo dobijes☺ Sta ovih dana nema nikakvih zanimljivosti kod tebe? Ocekivala sam neku pricu barem na razini one s malom u ducanu kad je baba mislila da si ti prdnula a ne dijete😂
Kod mene sve ok, cekam pregled u uto i vadim krv za NIPT. Jos da to prodje dobro pa se mogu malo opusiti😊
Ina85 zao mi je za biokemijsku😕😕😕
Loza, Marty, Ex Inna, Wonderer, Buhtlica, Zoeee, Marinci, NanaJ, Buffy, SamoJa, Marta i sve koje sam slucajno izostavila saljem vam svima zagrljaj i tonu trudnicke prasine!
Sve nove cure dobro dosle i sto prije otisle na trudnicke teme😊
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Jutro curke ❤️ skicnem vas cesto al me posao uzeo u masinu i dok procitam sve zaspem pa se ne javljam. Vidim malo ste se pokrenule i krecu plusici. Samo hrabro dalje sa sto vise plusica i novih trudnoca.
Ja sam mislila da cu bit u totalnom stresu sad nakon prosle T al izgleda da me posao toliko iscrpi da se ne stignem vise nervirat. Lete dani a ja cool.
Marty sta kaze cakra jel jos u narancastom?
Missy slozila bi se sa sayuri bolje od pisnut testic niko ne moze dat savijet.
Amellie saljem 🥰 i razveseli me ubrzo lijepim vijestima
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Eh cao cure. Meni ovako po racunu kalendara. Menga kasni 6 dana. Nisam od jucer vise piskila hcg trakice jer ih nemam. Narucila sam i nisu stigle jos 🤷♀️.
Uglavnom.tko me pratio zna da je vrlo vjerojatno, pa sigurno biokemijska u toku. Ali ni m od menge jos. Samo glava boli. I nista,popiskila ja sad lh trakicu kad ono pik. A mah 🙄 mozda je pred mengu lh visok.
Cekamo sutra, bit.cemo pametniji 😅
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
zaboravila vam zaljepit trakicu heheh .
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Draga ina nisam dobro popratila al nadam se da ipak nije biokemijska. Meni su lh trakice pokazivale pik non stop kad mi je beta bila visoka. Pred M mi nikad nisu pokazale pik. Pa eto vjerujem ipak u jedan lijepi plusic.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Drage žene, ovaj mjesec smo imali odnose za vrijeme ovulacije i prije same ovulacije... Pratili smo... Međutim kako sam bila kod gin. prošli mjesec rečeno mi je da je sve ok, jedino je tanak endometrij bio i kao teže je ostati trudna... Međutim ja trebam dobiti M za tri dana, napravila test jučer popodne jer imam neke čudne osjećaje, nisam bila sigurna da li je test pozitivan, pa sam stavila sliku ovdje na stranicu, gdje žene vide kao i ja da je pozitivan, jutros ponovila opez ista stvar.. Zanima me da li se koja od Vas žena susrela s tankim endometrijem i da li je tako moguće brzo zatrudniti? Ispričavam se na dugom postu. Hvala😊
Sortiraj odgovore
Najstariji