Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NanaJ
    05. Srpanj 2021. 08:56

Ameliee

XOXO😘❤️

NanaJsretnoooo s pregledima!❤️❤️Bit će sve ok!🤞

❤️

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Malenileptirić
    05. Srpanj 2021. 09:24

Pozdrav svima i sretno na pregledima 🥰🥰

Ja: 36
    On:38
    10.12.2022. ET, blastocista
    21.12.2022. beta 373,7
    05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
    08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗

Jelenko93
    05. Srpanj 2021. 11:24

Došla sam svratit do vas da vidim što ima novog a kad ono i plusića ali i puuuno novih cura🙈 Lijepo se i dalje družite nadam se ne predugo na ovoj temi nego da ćete jedna po jedna se prebacivat k nama na zimske, ljetne i sve druge bebe🤗🤗 

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Kamilica ♡
    05. Srpanj 2021. 11:58

Di ste cure? 🌞🤗 Nadam se da ste napunile baterije za vikend, za nove radne pobjede. 🏖️🌊🌞😀
    Vidim ima nekoliko novih cura, dobrodošle! 🤗🥳🥳
    Ninice cestitam! 🤰🥳🤗
    Buhtlica, Buffy, lavi, samoja6, Jelenko….😘😘😘
    Ameliee draga, hvala na dobrim zeljama! 🤗 Nisam za vikend isla na plazu da ne privucem morske pse, ali ocito da sam trebala. Jer jos nisam procurila.😤 Ocito mi je ovulacija bila 48 h nakon peaka 🤷🏼‍♀️ nemam pojma, nervira me iščekivanje kad će 😤😆
    Nadam se da si mi ti dobro, i da si se uspjela negdje bučnuti 🌊🤗💕
    Veliki pozdrav svim curama! I sretan novi tjedan!😘💕🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Z-MARTA
    05. Srpanj 2021. 15:49

Buhtlice, ne smiješ plakati, pogotovo ne kao kišna godina jer ode TSH u vraga, pa još i prolaktin, a bezveze ;) 
    Neko je još pitao za TSH oko 3.5. Meni je endokrinologinja rekla da začeće teoretski ne koči ni TSH 100, ali da bi u tokom trudnoće trebao biti izbalansiran ispod 2.
    Kod mene ništa, ugostila sam vješticu jučer i nadam se da vise neće dolaziti :) Moram pojačati sakralnu čakru, a i ova Amelie mora pojačat te vradžbine :) ;) pozzzzz

🧘🏻‍♀️35

(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)

👨🏻‍💻41

( oligoasthenozoospermia)
    IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta

buhtlica23
    05. Srpanj 2021. 16:01

MartaZ12

Buhtlice, ne smiješ plakati, pogotovo ne kao kišna godina jer ode TSH u vraga, pa još i prolaktin, a bezveze ;)
    Neko je još pitao za TSH oko 3.5. Meni je endokrinologinja rekla da začeće teoretski ne koči ni TSH 100, ali da bi u tokom trudnoće trebao biti izbalansiran ispod 2.
    Kod mene ništa, ugostila sam vješticu jučer i nadam se da vise neće dolaziti :) Moram pojačati sakralnu čakru, a i ova Ameliemora pojačat te vradžbine :) ;) pozzzzz

Uf nazalost imala sam bas dobar razlog. Tj nije dobar,nista nebi trebalo bit dobro ako je plakanje u pitanju.
    No meni vrlo bliska osoba je ostala trudna i to onak preek klinca. Sam je dosla i rekla ja trudna haha 18 tjedana. Znaci ne moram vam pricat kako sam se osjecala.
    Doduse niko ne zna za nas problem jer ne volim pricati o tome nikom. Osim tu,tu nekako imam slobodu...
    I kao iz prve ... maah
    Tako da ono kontam da mi je TSH oso di nije trebo hahHH
    Nadam se da ti je zadnja vjestica 😊

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Malenileptirić
    05. Srpanj 2021. 17:26

buhtlica23

MartaZ12

Kod mene ništa, ugostila sam vješticu jučer i nadam se da vise neće dolaziti :) Moram pojačati sakralnu čakru, a i ova Ameliemora pojačat te vradžbine :) ;) pozzzzz

Uf nazalost imala sam bas dobar razlog. Tj nije dobar,nista nebi trebalo bit dobro ako je plakanje u pitanju.
    No meni vrlo bliska osoba je ostala trudna i to onak preek klinca. Sam je dosla i rekla ja trudna haha 18 tjedana. Znaci ne moram vam pricat kako sam se osjecala.
    Doduse niko ne zna za nas problem jer ne volim pricati o tome nikom. Osim tu,tu nekako imam slobodu…
    I kao iz prve … maah
    Tako da ono kontam da mi je TSH oso di nije trebo hahHH
    Nadam se da ti je zadnja vjestica 😊

Buhtlice, pratim već dugo ovaj forum, i tvoje postove i iako sam se tek sad uključila, totalno te kužim 😆 Najbolje bi bilo odputovati negdje na mjesec dana, gdje se nikoga ne zna, i odmoriti od svih tih poznatih trudnica... Ja samo čekam koja će biti sljedeća od ovih cura/žena koje znam, ali sad kad si razmislim, samo je još jedna ženska ostala, ne bi me iznenadilo da i ona prije mene ostane... Ja sam se nakon 10 godina maknula s FBa... Samo su krenule iskakati slike, trbusi, čestitke.. Evo već mjesec dana mu nisam ni primirisala, i baš mi je dobro ☺️
    Da se razumijemo, sve je to u redu, neka beba hvala Bogu. Ljudski je da to sve analiziramo, da želimo, da nam je žao kad ne ide, ali... Ona stara i dosadna: sve u svoje vrijeme i nema odustajanja 💪💪

21.12.2022. beta 373,7

Z-MARTA
    05. Srpanj 2021. 18:01

Ma, moja sestra mladja 6 godina od mene je zatrudnila iz prve i rodila nedavno. Išla sam kupiti benkice, smijala se i plakala isto tako, ali neću vise da plačem niti hoću da iko plače. Nema plakanja, samo fight ♥️

🧘🏻‍♀️35

(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)

👨🏻‍💻41

( oligoasthenozoospermia)
    IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta

• Malenileptirić
    05. Srpanj 2021. 19:27

MartaZ12

Ma, moja sestra mladja 6 godina od mene je zatrudnila iz prve i rodila nedavno. Išla sam kupiti benkice, smijala se i plakala isto tako, ali neću vise da plačem niti hoću da iko plače. Nema plakanja, samo fight ♥️

💪💪💪💪☺️

21.12.2022. beta 373,7

buhtlica23
    05. Srpanj 2021. 20:11

MartaZ12

Ma da, ali eto naprosto te neke situacije slome. Jako.sam sretna zbog nje, ali ono suze mi na oci isle dok sam im cestitala. A posto smo bili vani bas.mi je bilo tesko,muz me samo pogledo rekao ekipa boli me glava ujutro idemo radit,nemojte se ljutit ali vas napustamo. Nikad mu zahvalnija nisam bila. Tocno je znao,kaze osjetio sam nisam te mora ni pogledat plakala sam citavim putem kuc. Mislim da ga je to slomilo vise nego ista. E sad se samo nadam da ce ostat pri tome. I da ce otici na spermiogrqm d aja kogu nastavit dalje sa pretragama iako sma ja uvjerena da je problem iskljucivo u meni. Ali nikad se ne zna. I nadam se da je tako jer ako bude los nalaz neznam kak ce on to prihvatit i kako ce to utjecat na njega.  Ali nema plakanja,nema nista od toga.
    Kamilice draga 😘🥰

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.