Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lulina6
    01. Srpanj 2021. 21:06

Hvala puno svima ❤️
    Zelim vam svu srecu 🥰🥰🥰

2014 ab 😔

2019 biokemijska trudnoca

2020 biokemijska trudnoca

2021 +

2022 stiglo nase blago ❤️

2025 biokemijska trudnoća

• XOXO
    01. Srpanj 2021. 21:21

Cestitke Ninica bas plus da ne mozes fulati 🤩

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Loza 💙😇
    01. Srpanj 2021. 21:46

Ameliee e pa mogu ti reći da sam 10kg lakša nakom ovih ispita 😂 puno sam mirnija i opuštenija. A na go nećemo nigdje ovo ljeto, ja sam sad nedavno počela raditi opet tako da nemam još pravo na go. Ko je vidio zaposlit se u 6mj 🙄🙄😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Ameliee
    02. Srpanj 2021. 06:29

Trudnice🤰:
     💞 Ninica6➕
    ⬇️🔜🤰
    🌴 ODBROJAVANJE - 7 MJESEC 🌴
    Kamilica 03.07. - 1 dan ❤️
    Sekica89 07.07. -  5 dana ❤️
    Marinci 16.07. - 14 dana ❤️
    LaVi 25.07. - 23 dana ❤️
    Ameliee 26.07. - 24 dana ❤️
    🏖 ODBROJAVANJE - 8 MJESEC 🏖
    Buhtlica 07.08. - 36 dana ❤️

Dobro jutroooo! 💕
    Lozice pa ti si puna lijepih vijesti ovih dana. Čestitke na novom poslu! 🥳 Imam feeling da ćeš ti uskoro na jedan podulji zasluženi godišnji u najljepšem mogućem društvu. 🤞❤️

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

• XOXO
    02. Srpanj 2021. 06:56

Jutro curke, da vam se javim pred vikend, pa me nema do pocetka tjedna 🤣
    Vidim svi opusteno to mi se svida vjerujem da je to dobitni faktor 🤩 uzivajte u vikendu!! 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Mama_andjela
    02. Srpanj 2021. 08:45

Jutro curke i od mene :) Nisam dugo pisala, kratko sam bila tu, obzirom da sam u decembru imala porodjaj u 7 mjesecu trudnoce, jer je beba bila mrtva, nazalost :/ Nakon toga sam obavila nekoliko pregleda, pila kontracepcijske pilule do 5 juna. Nakon tog sam dobila prvu menstruaciju 09. juna. Imali smo odnose tokom mjeseca par puta, aali nisam sigurna da ce od ovog mjeseca iceg biti, imali smo odnos tri dana prije ovulacije, ali cisto sumnjam da ce se ista ostvariti, no dobro, sve u svoje vrijeme  Tokom mjeseca sam par dana imala bolove u donjem dijelu stomaka, i evo i sada su mi se pojavili, ne znam stvarno zbog cega dolaze, ali se sjecam prosle godine takodjer prije nego sam saznala da sam trudna, imala sam uzasne bolove, slicne ovim sada, je li se neka od vas susretala s ovim stanjem?
    Menstruaciju ocekujem 9 jula, mislim, tada joj je vrijeme pa cemo vidjeti, jer sam inace prije trudnoce imala neredovite, dva tri dana. Pijem Inofolic trenutno i Aspirin Protect. Uglavnom, nadam se pozitivnom ishodu u naredna dva tri mjeseca 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Inna_92
    02. Srpanj 2021. 09:11

Ninica čestitam! Predivan plus😍
    Buffy odlične vijesti, spermiogram je super 💪❤
    Amelie držim fige da ti je ovo zadnja menga  🙏 Divna si prema svima nama i zaslužila si sve najbolje i napokon taj plusić 😘❤
    Loza čestitam na ispitima i novom poslu 🥳

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Kamilica ♡
    02. Srpanj 2021. 10:52

Di ste cure? 🤗
    Peeeetaaaak jeee napokon. 🥳😅
    Meni stigli brisevi, sve je ok, hvala Bogu. 🙏😊
    Sad cekam da dodje M, pa u nove pobjede.
    A dok ne stigne dama, idem se bacit u more bar jos danas.😅
    Zelim vam svima da se odmorite za vikend, i budete dobro i veselo. 🏖️🌊🌞😊
    Svima saljem poljupce! 😘🤗💕

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Ameliee
    02. Srpanj 2021. 21:00

XOXO sretno u turbo radnom vikendu, neka što prije prođe. 🤗 Btw., ne sjećam se jesam li te pitala, ako jesam sorry, ali jesi li se već naručila na prvi pregled? 
    Mama_anđela pozdrav, sjećam se da si pisala. Drago mi je što ponovno pišeš, nadam se da ćeš što prije ugledati plusić, ako ne već ovaj, onda u nekom od narednih ciklusa. Stavit ću te na listu pa se zajedno odbrojavamo. 🥰 Što se tiče bolova, ja sam u prošloj trudnoći imala stalno neke grčeve i bolove, kao pred M, ali ništa strašno. 
    Ex_inna hvala ti draga. 😘❤️ Ma lako meni biti divna kada sam s vama, svaka mi je od vas stvarno prirasla srcu! ❤️🥰❤️ Kako si ti? Koji si ono dpo?
    Kamilica jupiiii za briseve!!! 🥳 Nadam se da ti je M dala da se okupaš. ☀️🏖 Ženo sljedeći ciklus je tvooooj! 💪❤️

Ja sam tek sada došla kući, cijelo popodne landrala, uspavala sada malenu i idem se otuširati pa joj se brzo pridružiti. 😴 Sutra me čeka hrpetina kućanskih poslova jer sam sve odgađala ovaj tjedan, kao da će ih netko odraditi umjesto mene. 🤦‍♀️ Nadam se da ćete odmoriti i uživati u vikendu što je pred nama, velika pusa svima. 💕💕

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

• Malenileptirić
    02. Srpanj 2021. 22:06

Pozdrav svima :) pratim vas već jako dugo, većinu nastavaka sam pregledala i bome naučila puno toga ☺️
    Pratim vas jer i mi radimo na bebinju, sada bi bio treći ciklus. U svibnju sam imala biokemijsku u 5.tjednu.
    Drago mi je što sam se pridružila jer evo i ja odbrojavam do (ne) dolaska menzisa. 
    Ciklus je počeo 13.06., menzis uredno 4 dana (ciklus traje između 28 i 31 dana). Vikend nakon toga išli smo na more, taman toplinski val 😆 kupali se i super se odmorili. Po povratku doma, nedjelja, smo hopsali, pa opet dva dana kasnije, i onda petak u jutro. Računala sam da su mi plodni dani i možda ovulacija tek vikend nakon tog petka kad smo hopsali. Po aplikaciji je to još kasnije, ali ne računa mi dobro nakon biokemijske. Uglavnom, planirala sam da ćemo imati odnose još taj vikend, pa početkom tjedna još, pa da vidimo hoćemo li pogoditi...međutim, taj vikend je totalno bio drukčiji od planiranog, i još se posvađali 😡 i rekoh to je to, ništa od ovog ciklusa, prođe ovulacija. Ponedjeljak navečer, tuširam se malo tužna jer je repka izgubila od Španjolske 😆, i dotaknem cicke, a one osjetljive na dodir, ono, to mi se događa samo dva, tri dana prije menzisa. Rekoh oookkk!!! Zašto? Svih večeri prije to nisam osjetila! I onda sam cijeli ovaj tjedan pratila simptome:
    Osjetljivost i lagano strujanje u cicama
    Onda strujanje od pazuha prema bradavicama
    Povremeni grčići u trbuhu, ništa prejako, ali prisutni
    Definitivno pojačan apetit, osobito navečer.
    Kad sam imala biokemijsku, simptome sam počela imati tek zadnji tjedan prije očekivanog menzisa i tjedan dan poslije, i to su bilo baš jaki bolovi. Sada mi je ovo čudno stanje zaista rano krenulo, i razmišljam da bi ipak moglo biti nešto, da je ovulacija bila ranija... Evo, ne znam ništa osim da ju ne čekam između 11. i 13.07.
    Svim novim plusićima čestitam ❤️☺️, a trudilicama želim da čim prije ugledaju svoj ❤️❤️❤️  Nastavljam vas pratiti dalje ☺️

Ja: 36
    On:38
    10.12.2022. ET, blastocista
    21.12.2022. beta 373,7
    05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
    08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.