Vece cure drage 😊
Nazalost, moja M je stigla jucer, i to 5 dana ranije. Za mene neobicno, inace kasni, ali sada se nakon pilula vjerivatno pomalo vraca na stari rezim. Naredna bi trebala biti krajem mjeseca ili pocetkom sljedeceg. Iako nismo imali redovno odnose za vrijeme plodnih dana ipak sam se malkice nadala, ali nistaa.
# Mozda ovaj juli bude sretniji za mene i za sve vas. ❤
.
Tacno znam kako vam je, ja imam osjecaj da su svi oko mene sa trudni ocekuju bebu, ja sam bila u 6om mjesecu trudnoce a moja sestra tej zatrudnila. Ja bebu izgubih, a ona hvala Bogu prije par dana rodila zivog i zdravog bebaca. Tako sam sretna, neopisivo, a s druge strane tuzna zbog sebe. Mi jedna drugu mozemo razumjeti, ali ne gubimo nadu nikada. Samo bih voljela da ne budemo opterecene, i da toliko ne obracamo paznju na svaki moguci detalj koji nas navuce na razmisljanje da je mozda u pitanju trudnoca. Voljela bih da budem opustenija, polazeci od sebe prvenstveno, a tako isto i vi. 😊 Eto, dok naoisah ovo sve i rasplakah se, sto ti je PMS 🤯 Drzim fige svima, mozemo mi ovo sve proci.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Ninice, cestitam na plusicu i trudnoci. Sve srecu svijeta ti zelim, da trudnoca bude lagana i divna, da uzivas i da osjetis sve cari i ljepotu drugog stanja. 🥰
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Trudnice🤰:
💞 Ninica6➕
⬇️🔜🤰
🌴 ODBROJAVANJE - 7 MJESEC 🌴
Sekica89 07.07. - 1 dan ❤️
Malenileptirić 12.07. - 6 dana ❤️
Marinci 16.07. - 10 dana ❤️
Bluew 17.07. - 11 dana ❤️
LaVi 25.07. - 19 dana ❤️
Ameliee 26.07. - 20 dana ❤️
🏖 ODBROJAVANJE - 8 MJESEC 🏖
Buhtlica 07.08. - 32 dana ❤️
Dobro jutro curke! 💕
Nemojte zamjeriti, ovaj sam vas put samo preletila da vidim ima li kakvih novosti. U strašnoj sam gužvi na poslu, danas ću opet ostati do boga pitaj kada, a malena mi je u nekoj minus fazi i više-manje vrišti non stop, glava mi je kao balon i jedva čekam da se pritisak malo smiri. 🤯🥴
Mama_anđela jako mi je žao zbog M, trebat će ti možda malo vremena da ti se ciklus ustabili. Držim ti 🤞🤞 da ti ovaj ciklus bude dobitan. ❤️
Ostale curke šaljem vam pusu i zagrljaj, a kasnije vas popratim sve kako spada. 🤗❤️😘
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Buhtlice, ne smiješ plakati, pogotovo ne kao kišna godina jer ode TSH u vraga, pa još i prolaktin, a bezveze ;)
Neko je još pitao za TSH oko 3.5. Meni je endokrinologinja rekla da začeće teoretski ne koči ni TSH 100, ali da bi u tokom trudnoće trebao biti izbalansiran ispod 2.
Kod mene ništa, ugostila sam vješticu jučer i nadam se da vise neće dolaziti :) Moram pojačati sakralnu čakru, a i ova Ameliemora pojačat te vradžbine :) ;) pozzzzz
Uf nazalost imala sam bas dobar razlog. Tj nije dobar,nista nebi trebalo bit dobro ako je plakanje u pitanju.
No meni vrlo bliska osoba je ostala trudna i to onak preek klinca. Sam je dosla i rekla ja trudna haha 18 tjedana. Znaci ne moram vam pricat kako sam se osjecala.
Doduse niko ne zna za nas problem jer ne volim pricati o tome nikom. Osim tu,tu nekako imam slobodu…
I kao iz prve … maah
Tako da ono kontam da mi je TSH oso di nije trebo hahHH
Nadam se da ti je zadnja vjestica 😊
Buhtlice, pratim već dugo ovaj forum, i tvoje postove i iako sam se tek sad uključila, totalno te kužim 😆 Najbolje bi bilo odputovati negdje na mjesec dana, gdje se nikoga ne zna, i odmoriti od svih tih poznatih trudnica… Ja samo čekam koja će biti sljedeća od ovih cura/žena koje znam, ali sad kad si razmislim, samo je još jedna ženska ostala, ne bi me iznenadilo da i ona prije mene ostane… Ja sam se nakon 10 godina maknula s FBa… Samo su krenule iskakati slike, trbusi, čestitke.. Evo već mjesec dana mu nisam ni primirisala, i baš mi je dobro ☺️
Da se razumijemo, sve je to u redu, neka beba hvala Bogu. Ljudski je da to sve analiziramo, da želimo, da nam je žao kad ne ide, ali… Ona stara i dosadna: sve u svoje vrijeme i nema odustajanja 💪💪
Oj tek sad skuzih 😅
Ubi me umor, mislim da cu danas u 8 ic spavat. Jikad se naspavati.
Bas to, jedva cekam GO i putovanja. Da se resetiram to ce bit najbolje 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Trudnice🤰:
💞Ninica6➕
⬇️🔜🤰
🌴ODBROJAVANJE - 7 MJESEC🌴
Sekica89 07.07. -1 dan❤️
Malenileptirić 12.07. - 6 dana❤️
Marinci 16.07. - 10 dana❤️
Bluew 17.07. - 11 dana❤️
LaVi 25.07. - 19 dana❤️
Ameliee 26.07. - 20 dana❤️
🏖ODBROJAVANJE - 8 MJESEC🏖
Buhtlica 07.08. - 32 dana❤️
Dobro jutro curke!💕
Nemojte zamjeriti, ovaj sam vas put samo preletila da vidim ima li kakvih novosti. U strašnoj sam gužvi na poslu, danas ću opet ostati do boga pitaj kada, a malena mi je u nekoj minus fazi i više-manje vrišti non stop, glava mi je kao balon i jedva čekam da se pritisak malo smiri.🤯🥴
Mama_anđelajako mi je žao zbog M, trebat će ti možda malo vremena da ti se ciklus ustabili. Držim ti🤞🤞da ti ovaj ciklus bude dobitan.❤️
Ostale curke šaljem vam pusu i zagrljaj, a kasnije vas popratim sve kako spada.🤗❤️😘
Hvala na podršci :) Sigurno treba još vremena, i dajem si ga. Nadam se da će biti u nekom od naredna dva tri ciklusa, voljela bih :)
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Pišnula ja jutros na 50kn (CB, 10osjetljivost, od 6dpm), iako sam rekla da ću sutra 😆 nema crtice. Ostavila sam ga da se suši pa kad dođem s posla, budem ga škicnula (iako ne vrijedi poslije 10min) ali eto, možda će se trebati samo osušiti za neku sjenicu nade 🥰
Nisam tužna jer ima još do gospođe, opet su se neka peckanja u donjem dijelu pojavila, malo leđa... A i lakše je uz vas i kad se ovakve stvari mogu podijeliti. A i ako ne bude, idemo dalje.
Ne znam je li tu Sekica89, vidim da je još jedan dan do gospođe, možda ima nekih novosti? ☺️
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Helo curke, kako ste? Nadam se da negdje odmarate a ako ne neka vas bar nitko na poslu ne ljuti 😂
Vidim pisete o trudnocama drugih i toj nekoj ljubomori. Uuuuuh koliko sam se samo isplakala radi toga, kolegica i ja ostale u isto vrijeme trudne ona pred pored, imala je slikanje i naravmo slike objavila na fejs i intagram, ne trebam vam ni pricate kolike sam suze proslila jer to sam trebala biti i ja, a umjesto toga imala jos jedan spontani i drugu kiretazu 🤦🏻♀️ Svaku noc zaspim moleci Boga za zdravu i urednu trudnocu a i probudim se sa istom zeljom 🥺
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Uh, koliko sam i ja puta pomislila "to sam trebala biti ja"... Nema tu ljubomore u smislu zavisti, loših misli... nego jednostavno tuga i hrpa pitanja u glavi.
Nama je recimo sada tek treći nezaštićeni ciklus... Prošle cijele godine nisam to ni mogla radi polipa čija se operacija oduljila što radi korone, našeg zdravstva, mojih ciklusa koji su se radi čekanja i nerviranja, stresa totalno poremetili pa nisam uspjevala obaviti preglede kako treba... A onda kasnije nas uhvati korona, pa manjak testosterona kod mog dragog..pa loše prognoze doktora za to (kasnije se testosteron popravio) Stalno nešto, ne da mi se ni pisati toliko...a do tada trudnice samo iskaču... ALI, budite sigurne kada ostanemo sve trudne, u našoj blizini će sigurno biti netko tko će nas pogledati i pomisliti "to sam trebala biti ja"... Krug života, to je tako. Moramo biti zahvalni za sve što imamo, za nas sve tu najbolje tek dolazi ❤️
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Buhtlica da si mi bar blize, pa da te mogu zagrliti zapravo 😀🤗 Vec sam tu pisala o tvojim godinama, skoro mi kcer mozes biti, i divim se kako si vec sada zrela za dijete. 😊Ja sam u tvojim godinama bila balavica. A i dan danas sam dosta nezrela. 😅Posto smo mi zene nazalost ograničene s godinama, tj biološkim satom, ne mogu ti dovoljno iz perspektive nekoga tko uskoro puni 40, opisati koliko ti imas vremena, i kako je zivot tek pred tobom. Sad se vrijeme adolescencije produžilo do 25-e godine, pa si praktički ti jos u dobu odrastanja. 😀Jako si zrela za svoje godine, i kad bi te mogla bar na 10 minuta uvjeriti da si jako mlada, i da se nemas sto brinuti. Ni biti ljubomorna na druge. Vjerujem mi da su te druge ljubomorne na tebe. Ako ne dodje bebač ove godine, doci ce sljedeće. Pa da dodje i za 5 godina, jos si u 20-ima. Draga moja, samo ti zelim reci opusti se, nemoj plakati zbog drugih. Tvoja beba te ceka, i izabrati ce najbolji trenutak da ti dodje. Ti ces tada znati i razumijeti zasto nije dosla ranije. Svu ti srecu zelim...🤗💕
Mama andjela tebi takodjer zagrljaj za sve sto si prosla...bas si hrabra. I takodjer jako mlada. Najbolje tek stiže. 🤗💕
NanaJ jos jedna mlada cura, sve ste oko 25. Do 40-e stignete 3-4 bebe roditi, ako zelite.😀 Samo da bude zdravlja. Glavu gore. 🤗💕
Ameliee vidim ludnica kod tebe. Suosjećam. 😀
Ja procurila jutros konačno, pa me dodaj sutra please na listu za ne dobiti 10.08. 🤗💕
___
Svim curama veliki pozdrav, i lijep vam utorak želim! 🤗💕🌞🏖️🌊
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Buhtlicada si mi bar blize, pa da te mogu zagrliti zapravo 😀🤗 Vec sam tu pisala o tvojim godinama, skoro mi kcer mozes biti, i divim se kako si vec sada zrela za dijete. 😊Ja sam u tvojim godinama bila balavica. A i dan danas sam dosta nezrela. 😅Posto smo mi zene nazalost ograničene s godinama, tj biološkim satom, ne mogu ti dovoljno iz perspektive nekoga tko uskoro puni 40, opisati koliko ti imas vremena, i kako je zivot tek pred tobom. Sad se vrijeme adolescencije produžilo do 25-e godine, pa si praktički ti jos u dobu odrastanja. 😀Jako si zrela za svoje godine, i kad bi te mogla bar na 10 minuta uvjeriti da si jako mlada, i da se nemas sto brinuti. Ni biti ljubomorna na druge. Vjerujem mi da su te druge ljubomorne na tebe. Ako ne dodje bebač ove godine, doci ce sljedeće. Pa da dodje i za 5 godina, jos si u 20-ima. Draga moja, samo ti zelim reci opusti se, nemoj plakati zbog drugih. Tvoja beba te ceka, i izabrati ce najbolji trenutak da ti dodje. Ti ces tada znati i razumijeti zasto nije dosla ranije. Svu ti srecu zelim…🤗💕
Mama andjelatebi takodjer zagrljaj za sve sto si prosla…bas si hrabra. I takodjer jako mlada. Najbolje tek stiže. 🤗💕
NanaJjos jedna mlada cura, sve ste oko 25. Do 40-e stignete 3-4 bebe roditi, ako zelite.😀 Samo da bude zdravlja. Glavu gore. 🤗💕
Amelieevidim ludnica kod tebe. Suosjećam. 😀
Ja procurila jutros konačno, pa me dodaj sutra please na listu za ne dobiti 10.08. 🤗💕
___
Svim curama veliki pozdrav, i lijep vam utorak želim! 🤗💕🌞🏖️🌊
Kamilice 😚🤗🤗
Znam da sam mlada, ali s obzirom na zdravstvene probleme koje imam(neredovite M) i tako to svasta nesto, bas me je strah.
Ginekologinja nije odusevljena sa tim i kaze da mi to skoro ko menopauza, jer bez tableta bi dobila mozda 1 x god.
Eto zbog toga me strah, za sve ostalo imam vremena ali ako to nastupa sada u ovim godinama, ne vjerujem da ce sto starija budem biti bolje. Nerealno je to ocekivati.
I ja tebi zelim svu srecu i svim drugim trudilicama 😊
Saljem jedan virtualni huuug 🤗🤗
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji