Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    07. Srpanj 2021. 18:03

buhtlica23

Noouu, nez ko ti je to rekao,no vrkuta se ne pije za vrijeme menstruacije. Pije se 3 tjedna pa pauza, za vrijeme M. To mi je ginekologinja naglasila x puta nikako za vrijeme M jer se desava to sto se i tebi desilo pojacano krvarenje. Kad upises u google to ti cak izbaci. Evo ti screenshot nekog clanka. Ona pomaze kod bolova i smanjuje krvarenja ali nikako piti za vrijeme M. Ja sam ju pila tako 3 tjedna onda pauza i nikako za vrijeme M i bolovi su se stvarno smanjili.
    https://ibb.co/LRxy8KZ

😮😐😮 Stvarno nisam naisla na nikakav clanak da se ne smije piti za vrijeme M. Citala sam da je caj zdrav za maternicu, i da se moze piti i nakon ovulacije, i za vrijeme M. 🤷🏼‍♀️Onda se nadam da je zbog caja potop, da nije nesto drugo. 😐Hvala ti 💕🤗
    Babe ako imas redovite cikluse, onda ces svakako lakse odrediti ovulaciju. Slobodno ispod u svom potpisu napisi godine, i nesto o sebi, ako zelis. Da te bolje upoznamo. ☺️ Zelim ti srecu za iduci ciklus! 🤞🤰🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

buhtlica23
    07. Srpanj 2021. 18:04

Kamilica 🌞

buhtlica23

Noouu, nez ko ti je to rekao,no vrkuta se ne pije za vrijeme menstruacije. Pije se 3 tjedna pa pauza, za vrijeme M. To mi je ginekologinja naglasila x puta nikako za vrijeme M jer se desava to sto se i tebi desilo pojacano krvarenje. Kad upises u google to ti cak izbaci. Evo ti screenshot nekog clanka. Ona pomaze kod bolova i smanjuje krvarenja ali nikako piti za vrijeme M. Ja sam ju pila tako 3 tjedna onda pauza i nikako za vrijeme M i bolovi su se stvarno smanjili.

😮😐😮 Stvarno nisam naisla na nikakav clanak da se ne smije piti za vrijeme M. Citala sam da je caj zdrav za maternicu, i da se moze piti i nakon ovulacije, i za vrijeme M. 🤷🏼‍♀️Onda se nadam da je zbog caja potop, da nije nesto drugo. 😐Hvala ti 💕🤗
    Babe ako imas redovite cikluse, onda ces svakako lakse odrediti ovulaciju. Slobodno ispod u svom potpisu napisi godine, i nesto o sebi, ako zelis. Da te bolje upoznamo. ☺️ Zelim ti srecu za iduci ciklus! 🤞🤰🤗

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    07. Srpanj 2021. 18:07

buhtlica23

Kamilica 🌞

buhtlica23

Nesto krivo sam stisnila i obrise mi se cijela poruka 😅
    Evo ne znam, ja sam sad bas procitala dosta clanaka negdje pise da se moze piti negdje ne.  Ali evo ja cu tako kako mi je gin rekla. Mislim da ona zna bolje nego jaa ili google. Ali definitivno mi je pomogla oko bolova i nisam imala takve probleme kao ti.
    Iduci mjesec probaj tako pa ces vidjeti sto ti vise odgovara. Nismo svi isti. Sto ljudi dvjesto misljenja 🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Babe
    07. Srpanj 2021. 18:12

Prilicno sam nova i ne znam kako da napisem to ispod.. haha pokusala sam malo prije ali nije to to.. 

• 👩22
    • 🧔23
    • Pokušavamo od 16.6. 👶 no1.
    • Plusić 8.11. ➕😇

Loza 💙😇
    07. Srpanj 2021. 18:36

Babe

Prilicno sam nova i ne znam kako da napisem to ispod.. haha pokusala sam malo prije ali nije to to..

Misliš potpis?
    Klikneš na svoju sličicu gore desno pa na "vidi svoj profil". Tamo imaš rubriku gdje ti piše "potpis", klikneš na olovčicu i upišeš što želiš :)
    .
    Inače cure, mašem vam i mađijam ali izgleda da ove visoke temperature ubijaju moje magije 🥵

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Kamilica ♡
    07. Srpanj 2021. 18:37

Buhtlica u svakom slučaju, vise je ne pijem za vrijeme M. No way.😅 Hvala ti na trudu i informacijama. 🤗💕
    Babe klikni gore desno na svoj avatar, (mozes dodati slicicu, zasad je nemas,) trebalo bi ti pisati vidi svoj profil, pa kliknes na to, scrollaš skroz dolje gdje pise potpis, tu upises sto zelis, sejvaš, i to je to. 🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Kamilica ♡
    07. Srpanj 2021. 18:39

Evo Lozica je sve lijepo objasnila. 😅👏 Nadam se da si dobro, i da si negdje u hladu ili ispod klime. 😅 🤗💕

Babe
    07. Srpanj 2021. 19:07

Uspjelaa, hvala cure🤍
    Hajde sada dajte neke savjete.. da li je okej piti macinu travu? Cula sam da je to pozeljno i za mene i za njega kada se odlucimo praviti bebu. Ima li kakvih nuspojava? Jeste li probavale Vi i opcenito savjeti za odnose, za poze itd.. 

• 👩22
    • 🧔23
    • Pokušavamo od 16.6. 👶 no1.
    • Plusić 8.11. ➕😇

NanaJ
    07. Srpanj 2021. 19:11

Hmm ovo za vrkutu ja ju isto pijem cijeli mjesec i nisam nikad dozivjela da mi je pojacala krvarenje a pila sam je prije 1 T isto tako poslje prve kiretaze i sad sam opet pocela i vratila mi je ciklus u normalnu sa 36 dana na mojih standardnih 28-29 🤷🏻‍♀️ 
    Ja sam jedino procitala da se nakon 3 mj uzimanja mora napraviti pauza od mj dana 🤷🏻‍♀️🙆🏻‍♀️

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

NanaJ
    07. Srpanj 2021. 19:15

Babe

Uspjelaa, hvala cure🤍
    Hajde sada dajte neke savjete.. da li je okej piti macinu travu? Cula sam da je to pozeljno i za mene i za njega kada se odlucimo praviti bebu. Ima li kakvih nuspojava? Jeste li probavale Vi i opcenito savjeti za odnose, za poze itd..

Ako sam ista naucila u ovih godinu dana to je da nema univerzalnog recepta za uspijeh, nazalost. 
    Ja sam ostala trudna i prvi i drugi put iz prve ali zavrsilo je sa spontanim.
    Ja bih ti savjetovala da pratis ovulaciju trakicama i da zabetoniras obavezno pik i dan poslje a ovo oko O svaki drugi dan 🤷🏻‍♀️ Mi smo tako i urodilo je plodom valjda ce i 3 put 😂

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.