Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    06. Srpanj 2021. 13:47

buhtlica23

Kamilica 🌞

Buhtlicada si mi bar blize, pa da te mogu zagrliti zapravo 😀🤗 Vec sam tu pisala o tvojim godinama, skoro mi kcer mozes biti, i divim se kako si vec sada zrela za dijete. 😊Ja sam u tvojim godinama bila balavica. A i dan danas sam dosta nezrela. 😅Posto smo mi zene nazalost ograničene s godinama, tj biološkim satom, ne mogu ti dovoljno iz perspektive nekoga tko uskoro puni 40, opisati koliko ti imas vremena, i kako je zivot tek pred tobom. Sad se vrijeme adolescencije produžilo do 25-e godine, pa si praktički ti jos u dobu odrastanja. 😀Jako si zrela za svoje godine, i kad bi te mogla bar na 10 minuta uvjeriti da si jako mlada, i da se nemas sto brinuti. Ni biti ljubomorna na druge. Vjerujem mi da su te druge ljubomorne na tebe. Ako ne dodje bebač ove godine, doci ce sljedeće. Pa da dodje i za 5 godina, jos si u 20-ima. Draga moja, samo ti zelim reci opusti se, nemoj plakati zbog drugih. Tvoja beba te ceka, i izabrati ce najbolji trenutak da ti dodje. Ti ces tada znati i razumijeti zasto nije dosla ranije. Svu ti srecu zelim…🤗💕
    Mama andjelatebi takodjer zagrljaj za sve sto si prosla…bas si hrabra. I takodjer jako mlada. Najbolje tek stiže. 🤗💕
    NanaJjos jedna mlada cura, sve ste oko 25. Do 40-e stignete 3-4 bebe roditi, ako zelite.😀 Samo da bude zdravlja. Glavu gore. 🤗💕
    Amelieevidim ludnica kod tebe. Suosjećam. 😀
    Ja procurila jutros konačno, pa me dodaj sutra please na listu za ne dobiti 10.08. 🤗💕
    ___
    Svim curama veliki pozdrav, i lijep vam utorak želim! 🤗💕🌞🏖️🌊

Kamilice 😚🤗🤗
    Znam da sam mlada, ali s obzirom na zdravstvene probleme koje imam(neredovite M) i tako to svasta nesto, bas me je strah.
    Ginekologinja nije odusevljena sa tim i kaze da mi to skoro ko menopauza, jer bez tableta bi dobila mozda 1 x god.

Eto zbog toga me strah, za sve ostalo imam vremena ali ako to nastupa sada u ovim godinama, ne vjerujem da ce sto starija budem biti bolje. Nerealno je to ocekivati.
    I ja tebi zelim svu srecu i svim drugim trudilicama 😊
    Saljem jedan virtualni huuug 🤗🤗

Nisam znala za to, i zao mi je. Ali kako si toliko zrela, i nasla si vec svoj "problem", vjerujem da ce uz lijekove to uspjeti. Prije, ili malo kasnije.  Ali uopce ne sumnjam u to.🤞🤰🤗💕

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• Amy_94
    06. Srpanj 2021. 13:50

Heloouu evo i menee danas mi je 15 dc.. Ne pratim više O trakicama niti mjerim temp. 
    Idemo opušteno.. Jučer i danas bolovi kao da ću dobiti pa tako da vj. Je O. Inače nikad  nisam osjetila bolove tokom plodnih dana. 
    I promijenili smo taktiku ništa od hopsanja svaki dan nego dva, tri dana.. Pa eto vidjet ćemo 🤞

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

buhtlica23
    06. Srpanj 2021. 15:38

Amy_94

Heloouu evo i menee danas mi je 15 dc.. Ne pratim više O trakicama niti mjerim temp.
    Idemo opušteno.. Jučer i danas bolovi kao da ću dobiti pa tako da vj. Je O. Inače nikad nisam osjetila bolove tokom plodnih dana.
    I promijenili smo taktiku ništa od hopsanja svaki dan nego dva, tri dana.. Pa eto vidjet ćemo 🤞

Drzim fige 🤞🤞

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lida 🍀
    06. Srpanj 2021. 16:00

Upravo napravila gravignost mini...nista, ni sjena sjene... 😭 Jos ujutro pravim i to je to...https://ibb.co/N1BGdZb

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    06. Srpanj 2021. 16:01

Joj cure molim vas oprostite, upala sam u temu kao padobranac, mislila sam da sam na LH trakicama jer sam tamo aktivna, ali citam i vas svaki dan. Stvarno oprostite jos jednom 😬😬😬

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

*Buffy*
    06. Srpanj 2021. 20:06

Hola, žene, (buduće) majke, kraljice 
    Mi se spremamo na period hopsanja koji kreće po mojoj procjeni preksutra. Nećemo pretjerivati, pokriti 3-4 puta i držati palčeve. Obzirom na odličan spermio, mogu ga tlačiti svaki dan da hoću - izliku imam.. 

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

Sekica89
    06. Srpanj 2021. 20:59

Malenileptirić

Pišnula ja jutros na 50kn (CB, 10osjetljivost, od 6dpm), iako sam rekla da ću sutra 😆 nema crtice. Ostavila sam ga da se suši pa kad dođem s posla, budem ga škicnula (iako ne vrijedi poslije 10min) ali eto, možda će se trebati samo osušiti za neku sjenicu nade 🥰
    Nisam tužna jer ima još do gospođe, opet su se neka peckanja u donjem dijelu pojavila, malo leđa… A i lakše je uz vas i kad se ovakve stvari mogu podijeliti. A i ako ne bude, idemo dalje.
    Ne znam je li tu Sekica89, vidim da je još jedan dan do gospođe, možda ima nekih novosti? ☺️

Tu sam,pratim vas svaki dan,ali pošto sam na 2 posla ne znam ni sama kako se zovem🙈 Sutra bi mi kao trebala doci M,aki toliko sam bila pod stresom u zadnje vrijeme i ovaj ciklus uopce nisam ulovila pik trakicama,a i bolucka me stomak kao da cu dobiti,pa mislim da nista od mene za ovaj mjesec. Nadam se da ste svi dobro i zelim vam svima plusice sto prije 🙏🙏🙏

• Malenileptirić
    06. Srpanj 2021. 22:18

_Buffy_

Hola, žene, (buduće) majke, kraljice
    Mi se spremamo na period hopsanja koji kreće po mojoj procjeni preksutra. Nećemo pretjerivati, pokriti 3-4 puta i držati palčeve. Obzirom na odličan spermio, mogu ga tlačiti svaki dan da hoću - izliku imam..

Suuuper za spermio👍👍☺️, sigurno će i dragi biti super volje  radi rezultata tako da bi moglo biti i više od 3,4 puta 😉
    Moj dragi je baš pao prošle godine kad je dobio loše rezultata za testosteron + način na koji mu je to doktorica rekla... Užas, stalno sam ga psihički morala dizati, ali sva sreća popravilo se. U svakom slučaju plan vam je dobar i držim fige da uspije 😉 🤞🤞🤞

Ja: 36
    On:38
    10.12.2022. ET, blastocista
    21.12.2022. beta 373,7
    05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
    08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗

• Malenileptirić
    06. Srpanj 2021. 22:25

Sekica89

Malenileptirić

Pišnula ja jutros na 50kn (CB, 10osjetljivost, od 6dpm), iako sam rekla da ću sutra 😆 nema crtice. Ostavila sam ga da se suši pa kad dođem s posla, budem ga škicnula (iako ne vrijedi poslije 10min) ali eto, možda će se trebati samo osušiti za neku sjenicu nade 🥰
    Nisam tužna jer ima još do gospođe, opet su se neka peckanja u donjem dijelu pojavila, malo leđa… A i lakše je uz vas i kad se ovakve stvari mogu podijeliti. A i ako ne bude, idemo dalje.
    Ne znam je li tu Sekica89, vidim da je još jedan dan do gospođe, možda ima nekih novosti? ☺️

Tu sam,pratim vas svaki dan,ali pošto sam na 2 posla ne znam ni sama kako se zovem🙈 Sutra bi mi kao trebala doci M,aki toliko sam bila pod stresom u zadnje vrijeme i ovaj ciklus uopce nisam ulovila pik trakicama,a i bolucka me stomak kao da cu dobiti,pa mislim da nista od mene za ovaj mjesec. Nadam se da ste svi dobro i zelim vam svima plusice sto prije 🙏🙏🙏

Nema veze za pik , nikad se ne zna 😉 bitno da gospođa ne dođe, a i dobro je da  se radi posla manje misli na to, a i vrijeme brže prolazi...e sad stres je druga priča 😑 javljaj kakvo je stanje idućih dana ako stigneš 😉 

Ja: 36
    On:38
    10.12.2022. ET, blastocista
    21.12.2022. beta 373,7
    05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
    08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗

Z-MARTA
    07. Srpanj 2021. 02:33

Haha, Buffy, sretno!!! I mi se spremamo za hops tajm od prekosutra. Vještica odlazi 🥳😄 U mom slučaju ne uspijeva to svaka 3 dana, a ni svaki dan. Moram nekako smislit novu strategiju. Neko je ovdje napisao da je upalio jutarnji hops, pa možda ovaj put promijenimo iz večernjeg u jutarnji 🤭😀 
    Batalila sam Femibion (folna plus minerali) jer stvarno to pijem već predugo. Pokušavam sebe uvjeriti da ni ovaj mjesec neće biti ništa i da se više ne nadam ( jer sve trudnice kažu da im se desilo kad su se najmanje nadale). 

🧘🏻‍♀️35

(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)

👨🏻‍💻41

( oligoasthenozoospermia)
    IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.