Trudnice🤰:
💞 Ninica6➕
⬇️🔜🤰
🌴 ODBROJAVANJE - 7 MJESEC 🌴
Kamilica 03.07. - ❤️❤️❤️
Sekica89 07.07. - 4 dana ❤️
Mama_andjela 09.07. - 6 dana ❤️
Malenileptirić 12.07. - 9 dana ❤️
Marinci 16.07. - 13 dana ❤️
LaVi 25.07. - 22 dana ❤️
Ameliee 26.07. - 23 dana ❤️
🏖 ODBROJAVANJE - 8 MJESEC 🏖
Buhtlica 07.08. - 35 dana ❤️
Dobro jutro svima! 💕
Malenileptirić pozdrav, nadam se da se ne ljutiš, stavila sam te na listu s 12.07. (zlatna sredina 🙈) pa da zajedno odbrojavamo i bodrimo se. Žao mi je zbog biokemijske, nadam se da ti je ovaj ciklus dobitan i da ćeš za koji dan ugledati plusić. 🤞❤️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Trudnice🤰:
💞Ninica6➕
⬇️🔜🤰
🌴ODBROJAVANJE - 7 MJESEC🌴
Kamilica 03.07. -❤️❤️❤️
Sekica89 07.07. -4 dana❤️
Mama_andjela 09.07. - 6 dana❤️
Malenileptirić 12.07. - 9 dana❤️
Marinci 16.07. - 13 dana❤️
LaVi 25.07. - 22 dana❤️
Ameliee 26.07. - 23 dana❤️
🏖ODBROJAVANJE - 8 MJESEC🏖
Buhtlica 07.08. - 35 dana❤️
Dobro jutro svima!💕
Malenileptirićpozdrav, nadam se da se ne ljutiš, stavila sam te na listu s 12.07. (zlatna sredina🙈) pa da zajedno odbrojavamo i bodrimo se. Žao mi je zbog biokemijske, nadam se da ti je ovaj ciklus dobitan i da ćeš za koji dan ugledati plusić.🤞❤️
Možeee i hvala ❤️☺️
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Jutro curke i od mene :) Nisam dugo pisala, kratko sam bila tu, obzirom da sam u decembru imala porodjaj u 7 mjesecu trudnoce, jer je beba bila mrtva, nazalost :/ Nakon toga sam obavila nekoliko pregleda, pila kontracepcijske pilule do 5 juna. Nakon tog sam dobila prvu menstruaciju 09. juna. Imali smo odnose tokom mjeseca par puta, aali nisam sigurna da ce od ovog mjeseca iceg biti, imali smo odnos tri dana prije ovulacije, ali cisto sumnjam da ce se ista ostvariti, no dobro, sve u svoje vrijemeTokom mjeseca sam par dana imala bolove u donjem dijelu stomaka, i evo i sada su mi se pojavili, ne znam stvarno zbog cega dolaze, ali se sjecam prosle godine takodjer prije nego sam saznala da sam trudna, imala sam uzasne bolove, slicne ovim sada, je li se neka od vas susretala s ovim stanjem?
Menstruaciju ocekujem 9 jula, mislim, tada joj je vrijeme pa cemo vidjeti, jer sam inace prije trudnoce imala neredovite, dva tri dana. Pijem Inofolic trenutno i Aspirin Protect. Uglavnom, nadam se pozitivnom ishodu u naredna dva tri mjeseca
Zaista mi je žao za gubitak bebe, teško je pročitati o tome, a kamo li doživjeti. Što se tiče navedenih simptoma, teško je to uspoređivati. Ja sam ih imala puna dva tjedna, test pozitivan, ali nije uspjelo. Do tada sam čitala da je to sasvim normalno za početak trudnoće, što znači da je to doživjelo jako puno žena s uspješnom trudnoćom. Prati svakako dalje stanje. Ja se nadam pozitivnom ishodu i držim fige da ovi simptomi vode ka novom plusu☺️ 🤞🤞
21.12.2022. beta 373,7
Pozdrav trudilice i trudnice 🤗 citam vas svaki dan, svakom plusicu se radujem skupa s vama ali iz zasjede, doslo je vrijeme da se i ja aktivno pridruzim. U potpisu imate ukratko o meni i mojoj prici. Pretrage polago vodimo pri kraju, jos nam je ostalo gensko savjetovanje + karigram i to idemo u pon 🥳. Ovaj mjesec se javljam na kontrolu sa svim nalazima i jos cu traziti papu i briseve i onda smo kompetni 🥳🥳 nadam se zelenom svjetlu u 8 ili 9 mj.
Upravo procurila, napokon mi se i ciklus vraca polako u normalu ponovno smo na 29 dana 🥳🥳🥳
Uh raspisah se ja 🤦🏻♀️ Uglavnom zelim nam svima sto prije plusice i morske i zdravs bebice 🥰🤍
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Pozdrav svima.. Dugo se nisam javljala ali svako malo pogledam sto pisete..Vec 2 godine pokusavamo i nazalost desio se samo spontani prosle godine u 6.mj..
Nakon skoro god dana pokušavanjabod tad , odlucila sam napraviti neke pretrage.. Hormoni su svi ok, jedino mi je tsh na granici, 3.96.. Ali ginek. Kaze da nije potrebna terapija...i imam endometricnu cistu na jajniku 🤦♀️
Ima li netko da je unatoc toj cisti zatrudnio? I ima li smisla ici na inseminaciju ako je cista tu? 🤔
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Pozdrav svima.. Dugo se nisam javljala ali svako malo pogledam sto pisete..Vec 2 godine pokusavamo i nazalost desio se samo spontani prosle godine u 6.mj..
Nakon skoro god dana pokušavanjabod tad , odlucila sam napraviti neke pretrage.. Hormoni su svi ok, jedino mi je tsh na granici, 3.96.. Ali ginek. Kaze da nije potrebna terapija…i imam endometricnu cistu na jajniku 🤦♀️
Ima li netko da je unatoc toj cisti zatrudnio? I ima li smisla ici na inseminaciju ako je cista tu? 🤔
Pozdrav, vidim da ti je TSH 3,96 sto je bas visoko.
Za trudnocu je optimalno da je oko 2,tako bar kaze moja ginekologinja.
Sto se tice ciste nebi znala odgovorit posto nisam imala...
U svako slucaju sretno!
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozdrav trudilice i trudnice 🤗 citam vas svaki dan, svakom plusicu se radujem skupa s vama ali iz zasjede, doslo je vrijeme da se i ja aktivno pridruzim. U potpisu imate ukratko o meni i mojoj prici. Pretrage polago vodimo pri kraju, jos nam je ostalo gensko savjetovanje + karigram i to idemo u pon 🥳. Ovaj mjesec se javljam na kontrolu sa svim nalazima i jos cu traziti papu i briseve i onda smo kompetni 🥳🥳 nadam se zelenom svjetlu u 8 ili 9 mj.
Upravo procurila, napokon mi se i ciklus vraca polako u normalu ponovno smo na 29 dana 🥳🥳🥳
Uh raspisah se ja 🤦🏻♀️ Uglavnom zelim nam svima sto prije plusice i morske i zdravs bebice 🥰🤍
I ja sam pratila iz zasjede ☺️ i baš guštala u plusevima. Iz minusa moram priznati da sam puno naučila, ali žao mi je za svaki. Međutim, ide se dalje, i to je najvažnije, nema odustajanja ☺️
Stanje s tvojim pretragama je baš optimistično 👏👏👏želim ti čim prije jedan veliki i zdravi plus 🤞🤞☺️☺️
21.12.2022. beta 373,7
Pozdrav curke! 👋
Ja sam tek sada stala, cijeli dan kuham, ribam, spremam, mislim da ću se uskoro resetirati na tvorničke postavke. 🙈
NanaJ i Bluew drago mi je što ste nam se odlučile pridružiti. 🥰 Žao mi je zbog spontanih, nadam se da ćete uskoro ugledati svoje plusiće i prijeći na ljepše teme. 🤞 Kada budete htjele (NanaJ kada dobiješ zeleno svjetlo), javite mi koji vam je datum za nedobit M pa vas stavim na listu i pridružite nam se u odbrojavanju.
NanaJ sretno u ponedjeljak na pretragama, nadam se dobrim rezultatima na svim poljima. 🤞❤️ I jupiiii za ciklus, neka takav i ostane. 🤗
Bluew slažem se s Buhtlicom, TSH mi se čini previsok, neki kažu 2 neki čak 2,5 da bi trebao biti. Kako nemam cista, nažalost nemam odgovor.
Buhtlice dušice draga kako si? Šta ima novoga kod tebe?
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Amelie bila sam se sad ovaj tjedan narucit. Pa kad sam vec bila tamo me dr progurala na uzv iako nisam trazila nista. Posto je rano vidhela se samo gv na mjestu i dobila sam termin 12.7. Tad bi trebala bit 7+5
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Hvala na odgovorima, divne ste 🥰 u pon ce mi biti gotov nalaz briseva pa sa svim nalazima idem jos jednom kod ginek. da vidimo sto i kako dalje..
Ameliee mozes mene zapisati za ne dobiti 17.7..
Sad su mi plodni dani i koristim trakice prvi put pa cemo viditi 😅
Sretno nam svima 🥰
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji