Trudnice🤰:
💞 Ninica6➕
⬇️🔜🤰
🌴 ODBROJAVANJE - 7 MJESEC 🌴
Sekica89 07.07. - 3 dana ❤️
Mama_andjela 09.07. - 5 dana ❤️
Malenileptirić 12.07. - 8 dana ❤️
Marinci 16.07. - 12 dana ❤️
Bluew 17.07. - 13 dana ❤️
LaVi 25.07. - 21 dana ❤️
Ameliee 26.07. - 22 dana ❤️
🏖 ODBROJAVANJE - 8 MJESEC 🏖
Buhtlica 07.08. - 34 dana ❤️
Dobro jutro svima! 💕
Malo sam se danas uspavala pa lista kasni…
XOXO jooooj super, baš mi je drago i jako lijepo od tvoje gin što te tako ubacila. 🥰 Brzo će proći tih tjedan dana i biti će sve super! 🤞❤️
Bluew zapisano. 😘
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Pozdrav curke!👋
Ja sam tek sada stala, cijeli dan kuham, ribam, spremam, mislim da ću se uskoro resetirati na tvorničke postavke.🙈
NanaJiBluewdrago mi je što ste nam se odlučile pridružiti.🥰Žao mi je zbog spontanih, nadam se da ćete uskoro ugledati svoje plusiće i prijeći na ljepše teme.🤞Kada budete htjele (NanaJ kada dobiješ zeleno svjetlo), javite mi koji vam je datum za nedobit M pa vas stavim na listu i pridružite nam se u odbrojavanju.
NanaJsretno u ponedjeljak na pretragama, nadam se dobrim rezultatima na svim poljima.🤞❤️I jupiiii za ciklus, neka takav i ostane.🤗
Bluewslažem se s Buhtlicom, TSH mi se čini previsok, neki kažu 2 neki čak 2,5 da bi trebao biti. Kako nemam cista, nažalost nemam odgovor.
Buhtlicedušice draga kako si? Šta ima novoga kod tebe?
Ojojj, evo dobro sam. Imam sulude zelje oko jela 😅 od jucer mi se nenormalno jede cheseburger iz Mc Donaldsa nez odakle mi to doslo ali evo i danas mi se jede ood kad sam oci otvorila, a nema veceg smeca od tog ahhaha. Ali sve mi se cini da cu morat po jedno 5-6,posto od jednog nikakve koristi. Bit ce to pravi nedeljni rucak 🤣
Danas mi je 14 dc 🥳🥳
Sto se ostalog tice nemam sto prijaviti trakica nemam da pratim mozda je tako i bolje posto sam bacam novce za bezveze haha. Muz je obecao iduci mj ici na spermiogram kad budemo na GO nadam se da ce ispuniti obecanje. Nakon sto sam se raspala i plakala ko kisna godina je jadan dosao i rekao da ce otici ali moze li to kad bude slobodan. E sad nadam se da ce ostat pri tome 😁
Pratim povremeno ljetne bebe, rodilo se jako puno bebica od cura koje su nekada bile sa nama na temi, pa mi je srce bas onako puno jer sam uistinu sretna zbog njih, a opet sam tuzna zbog sebe. No to je sve normalno. Bit ce jednom.
Kako si ti ?
Dobrodosle nove cure 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pratim povremeno ljetne bebe, rodilo se jako puno bebica od cura koje su nekada bile sa nama na temi, pa mi je srce bas onako puno jer sam uistinu sretna zbog njih, a opet sam tuzna zbog sebe. No to je sve normalno. Bit ce jednom.
Istu stvar ja pomislim kad malo browsam početak/sredinu ove teme. Kad sam se priključila, bila je totalno druga ekipa i 90% tih cura ostalo je trudno. Nekad me to oraspoloži i da mi nadu, a nekad me potpuno rastuži jer pomislim "zašto se meni nije dogodilo tako"
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Istu stvar ja pomislim kad malo browsam početak/sredinu ove teme. Kad sam se priključila, bila je totalno druga ekipa i 90% tih cura ostalo je trudno. Nekad me to oraspoloži i da mi nadu, a nekad me potpuno rastuži jer pomislim "zašto se meni nije dogodilo tako"
Pa da, ja kad sam krenila tu na temi bilo je bas dosta cura, skoro sve su ostale trudne. Imam osjecaj da je njih 95% na ljepsim temama. Rekla sam sama sebi necu docekati 6 dio a sve mi se cini da cu do 10 doc 🤣😂
Najvise sam se poradovala radio Clio i malog Ive 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozdrav svima :) pratim vas već jako dugo, većinu nastavaka sam pregledala i bome naučila puno toga ☺️
Pratim vas jer i mi radimo na bebinju, sada bi bio treći ciklus. U svibnju sam imala biokemijsku u 5.tjednu.
Drago mi je što sam se pridružila jer evo i ja odbrojavam do (ne) dolaska menzisa.
Ciklus je počeo 13.06., menzis uredno 4 dana (ciklus traje između 28 i 31 dana). Vikend nakon toga išli smo na more, taman toplinski val 😆 kupali se i super se odmorili. Po povratku doma, nedjelja, smo hopsali, pa opet dva dana kasnije, i onda petak u jutro. Računala sam da su mi plodni dani i možda ovulacija tek vikend nakon tog petka kad smo hopsali. Po aplikaciji je to još kasnije, ali ne računa mi dobro nakon biokemijske. Uglavnom, planirala sam da ćemo imati odnose još taj vikend, pa početkom tjedna još, pa da vidimo hoćemo li pogoditi…međutim, taj vikend je totalno bio drukčiji od planiranog, i još se posvađali 😡 i rekoh to je to, ništa od ovog ciklusa, prođe ovulacija. Ponedjeljak navečer, tuširam se malo tužna jer je repka izgubila od Španjolske 😆, i dotaknem cicke, a one osjetljive na dodir, ono, to mi se događa samo dva, tri dana prije menzisa. Rekoh oookkk!!! Zašto? Svih večeri prije to nisam osjetila! I onda sam cijeli ovaj tjedan pratila simptome:
Osjetljivost i lagano strujanje u cicama
Onda strujanje od pazuha prema bradavicama
Povremeni grčići u trbuhu, ništa prejako, ali prisutni
Definitivno pojačan apetit, osobito navečer.
Kad sam imala biokemijsku, simptome sam počela imati tek zadnji tjedan prije očekivanog menzisa i tjedan dan poslije, i to su bilo baš jaki bolovi. Sada mi je ovo čudno stanje zaista rano krenulo, i razmišljam da bi ipak moglo biti nešto, da je ovulacija bila ranija… Evo, ne znam ništa osim da ju ne čekam između 11. i 13.07.
Svim novim plusićima čestitam ❤️☺️, a trudilicama želim da čim prije ugledaju svoj ❤️❤️❤️ Nastavljam vas pratiti dalje ☺️
I evo, svi navedeni simptomi nestali, jučer jaaaako malo, danas ništa... Nikad mi se nije desilo da treći tjedan ciklusa se pojave, a kamo li nestanu... Imam još tjedan dana do gospođe, tako nekako...svaki ciklus ko da je nekako na svoju ruku. Pozdrav svima 👋
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Pozdrav cure!
Nadam se da uživate u vikendu😊
Ja sam baš jučer mužu rekla da iduću mengu neću dobit ne zato što će mi se opet poremetit zbog pcos-a nego jer ću trudna bit,on cijeli sretan naravno,kad ga vidim oči mi se pune suzama koliko i on priželjkuje bebu i onda me to drži neko vrijeme ta nada i onda potonem opet😥
Baš mi ova zadnja dva dana na posap stižu same trudnice,svaka druga s trbuhom do zuba baš koda mi netko namjerno pod nos stavlja
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
2/25- Petrova,MPO
6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije
Buhtlice samo ti klopaj, imat ćeš najbolji nedjeljni ručak IKAAAAD! 🙈😂😂 Totalno sam ljubomorna. 😋 Ja sam se jučer navečer ubila u tortiljama, uopće mi se nisu jele dok se muž nije vratio sa hranom, onda sam prisvojila njegovu večeru, a on je morao ići po novu narudžbu, srce malo dobro je to podnio, imam sreće što nisam na balkonu spavala. 🤣🤣 Jako mi je drago što je muž ipak pristao na spermio i nadam se da će ispuniti svoje obećanje. 🤞🤞 Iiii sretan ti 14 dc, iskoristi ga kako priliči i uživaaaaj! 🥳 Ja sam dobro, danas sam 10 dc pa počinjem piškiti LH i čim nešto mogu umakati odmah živnem, blesavo žensko… 🙈🙈
Buffy ja sam se kratko pridružila krajem prošle godine i kada sam se nakon par mjeseci vratila većina je cura kojih sam se sjećala prešla na trudničke teme, a taman sam uletila u pravi bum pluseva tako da meni sve te žene daju veliku nadu da ćemo i mi ubrzo tako, bez obzira u kojem nastavku zasjale na vrhu liste, a sjati ćemo tako jako da ćemo sve okolo zaslijepiti. 🤩🤩 Ne sumnjajte cure niti trena u to, doći će i naše vrijeme, na jedan ili na drugi način, nema predaje i nema odustajanja!! 💪💪
Malenileptirić možda je izostanak simptoma baš najbolji simptom? 🤔🤞❤️ Hoćeš piškiti koji dan ranije ili ćeš čekati da M ne dođe?
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Buhtlicesamo ti klopaj, imat ćeš najbolji nedjeljni ručak IKAAAAD!🙈😂😂Totalno sam ljubomorna.😋Ja sam se jučer navečer ubila u tortiljama, uopće mi se nisu jele dok se muž nije vratio sa hranom, onda sam prisvojila njegovu večeru, a on je morao ići po novu narudžbu, srce malo dobro je to podnio, imam sreće što nisam na balkonu spavala.🤣🤣Jako mi je drago što je muž ipak pristao na spermio i nadam se da će ispuniti svoje obećanje.🤞🤞Iiii sretan ti 14 dc, iskoristi ga kako priliči i uživaaaaj!🥳Ja sam dobro, danas sam 10 dc pa počinjem piškiti LH i čim nešto mogu umakati odmah živnem, blesavo žensko…🙈🙈
Buffyja sam se kratko pridružila krajem prošle godine i kada sam se nakon par mjeseci vratila većina je cura kojih sam se sjećala prešla na trudničke teme, a taman sam uletila u pravi bum pluseva tako da meni sve te žene daju veliku nadu da ćemo i mi ubrzo tako, bez obzira u kojem nastavku zasjale na vrhu liste, a sjati ćemo tako jako da ćemo sve okolo zaslijepiti.🤩🤩Ne sumnjajte cure niti trena u to, doći će i naše vrijeme, na jedan ili na drugi način, nema predaje i nema odustajanja!!💪💪
Malenileptirićmožda je izostanak simptoma baš najbolji simptom?🤔🤞❤️Hoćeš piškiti koji dan ranije ili ćeš čekati da M ne dođe?
Uf znaci ne da sam se prejela negoo neeznam, 4 cheseburgera veliki pommes, slatko kiseli umak i pazi saad ispekla sam paprike i napravila na salatu sa bijelim lukom 🤣 imam samo takve kombinacije 😁😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
A muz je moro po to u Mekic 🤣 poludio je al sta ce samnom 😂
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pa da, ja kad sam krenila tu na temi bilo je bas dosta cura, skoro sve su ostale trudne. Imam osjecaj da je njih 95% na ljepsim temama. Rekla sam sama sebi necu docekati 6 dio a sve mi se cini da cu do 10 doc 🤣😂
Najvise sam se poradovala radio Clio i malog Ive 😁
I ja sam još tu! 😂
Predugo, ali što da radim...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T