Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • skategirl
    17. Ožujak 2021. 17:45

RiO MArE🐟😅❣️

Bambina

https://ibb.co/0QKqfsD
    Cure, ja pišnula, 13. dc, smajl i crticaaaa uranila! 😬
    Jučer nismo hopsali, da li je kasno danas već?????

Uu ovo je bas bas pikcina kreni u napad, evo moje na 11 dc cini se meni nista od moje O ni ovaj mj 🙄

Pa stigne jos tamniti ili? 🙏💜

I ja bi rekla da jos stigne tamniti ak si 11dc

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

curka93
    17. Ožujak 2021. 17:56

Cure da se pohvalim kako sam mutava🤦🤦🤦🤦dakle nadobudni dodjem u pola 6 kod ginekologa a on mi kaze ali vi ste naruceni u pola 7 🤦🤦🤦🤦sva sreća pa kafici rade...

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

RiO MArE🐟😅❣️
    17. Ožujak 2021. 18:02

buhtlica23

RiO MArE🐟😅❣️

Angel1991

Heey cure, evo me. Nisam cijeli dan na mobu bila, posao se oduzio. Lezim sad, slabo mi je bas. Malo sam se zbog slabosti sad ponadala da mozda bude nesto al vjerojatno je od neke viroze ili sto 😔 jer sam 9dpo a to je prerano za mucnine 🤣😂

Angel draga sve je to jos dobro…🙏🙏 Simptom je simptom… Mada ja nisam bas kompetentna🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️💜💜💜

buhtlica23

Bambina

https://ibb.co/0QKqfsD
    Cure, ja pišnula, 13. dc, smajl i crticaaaa uranila! 😬
    Jučer nismo hopsali, da li je kasno danas već?????

Uu ovo je bas bas pikcina kreni u napad, evo moje na 11 dc cini se meni nista od moje O ni ovaj mj 🙄

Pa stigne jos tamniti ili? 🙏💜

Bambina

buhtlica23

Sad skuzim da nisam zaljepila link 😅🤣
    https://ibb.co/pXh7yrf

Ovakva je meni bila prije dva dana.. 🤞🤞

Ma ne znam, dotukli su me sa svih strana. Jos uvijek se ne dam ali polako tonem 😒
    Nisam spremna za humanu jos uvijek a ni muz. Jos uvijek vjerujemo u cudo. A gin je rekla tesko bez tableta, tablete mi dala nije vec uputnicu za humanu 😔

Citam Vas svaki dan,ali nemam sto prijavit pa se ni ne javljam. Ali svaki dan sam tu 😘

😔😔Ja ti stvarno od srca želim da ti se to malo cudo dogodi 🙏🙏🙏kakve su to samo borbe... Al molim te nemoj potonuti,pričaj s nama.. Znaž da ti neće olaksati al makar da nekako nisi samo u tome.. Ž💜💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• bebolinoof93
    17. Ožujak 2021. 18:08

RiO MArE🐟😅❣️

bebolinoof93

Bella🌟

Bebolinoof kako je kod tebe? 🤗🤗😘

Hej Bella, nakon sjenice nisam pišnula jer nisam nikako stigla do ljekarne, plan je da sutra 13dc potvrdim ❤️

Samo neka tamnii💜🤞 imaš jos slikicu tog testa možda?

Nemam, na poslu sam bez veze pišnula htjela sam ga baciti jer sam na prvu mislila da je negativan, a bila sam 9dpo, a onda sam zastala kao ček ček jel to sjena...onda sam se ponadala i sada me iskreno strah uopće pišnut jer mi je danas dan za M i inače imam bas redovne cikluse. Nemam nikakve simptome menge kao inače npr ja znam imati proljev ali sam nekim čudom bol u jajnicima i proljev imala 5/6/7 dpo...sad čekam da vidim ako ne dodje pisam ujutro

pokušaji od 10/2020

• Monn3
    17. Ožujak 2021. 18:11

LaVi

Monn3

LaVi

Pozdrav!
    Nova sam tu,evo zanima me jel ima tko problema sa pcos-om tu. Ja se mučim s njim i sa začećem.
    Što pijete,jel ima nestko nešto za preporučiti?
    Ja sam počela uzimati Gynositol evo 2.dan tek pa me zanima jel ima tko iskustva s tim možda?

hey, isti problem, Također pijem gynositol od 8/20, prije njega inofolic i fertilup naizmjence od 1/19 M uredne iako su duzi ciklusi.

I kakvo je sad stanje sa ovulacijama?
    Ja ih nisam imala ovo što sam pratila.
    Pila sam i fertilip također 5/2020
    Gynositol sam evo tek krenula piti u nadi da će mi izregulirati bar malo cikluse jer ovako ih nemam bez terapije

Pa ovulaciju imam, bar mislim jer unazad 6 mjeseci u vrijeme kad mi Flo prikazuje ovulaciju uzasno boli jajnik, lijevi ili desni, pa pretpostavljam da je to to. A Trakicama ih ne mogu uhvatit jer su mi vidljive skroz dvije linije (koristim one iz millera). tako da se orijentiram na osjećaj boli, iscjedak i povećanu želju za hopsanjem :) nije rješenje, znam, ali tenutno je tako. Odbrojavam do testića još 10 dana pa ćemo vidjeti. 

04.09.2011. 👫
    29.06.2019. 💒
    PCOS - Gyinositol
    28.8.2020. ➕ Biokemijska trudnoća ☹️
    05/021 spermiogram ✅ normozoospermia
    17.05.2021. UZV 🔜🔎

• bebolinoof93
    17. Ožujak 2021. 18:12

Btw vise imam nekakvu čudnu mučninu i težinu par dana nego svoje simptome menge. Mi pokušavamo 6 mj i sad me bas bas strah razočarati se opet...

pokušaji od 10/2020

17. Ožujak 2021. 18:14

Ma tlozice sve za tebe ❤️ Da, tempica je otisla gore malo, uzela sam bazalni toplomjer pa sam sigurna da je to to 🙂
    Marty najdraza, kako si nam danas? Hvala sto me skicas 😘
    Sandricak ❤️
    Bambina da, ja sam to jedno iskustvo imala cudno. Nema O a ima smajlija 😂
    Angel simptoooooooom ❤️

• skategirl
    17. Ožujak 2021. 18:14

buhtlica23

Sad skuzim da nisam zaljepila link 😅🤣
    https://ibb.co/pXh7yrf

Ovakva je meni bila prije dva dana.. 🤞🤞

Ma ne znam, dotukli su me sa svih strana. Jos uvijek se ne dam ali polako tonem 😒
    Nisam spremna za humanu jos uvijek a ni muz. Jos uvijek vjerujemo u cudo. A gin je rekla tesko bez tableta, tablete mi dala nije vec uputnicu za humanu 😔

Citam Vas svaki dan,ali nemam sto prijavit pa se ni ne javljam. Ali svaki dan sam tu 😘

Stvarno se nadam da cete uspijet izbjec humanu i od srca ti to zelim. ❤️
    A zasto ti gin ne zeli dat tabl pa da tako probate? Sry ako si vec pisala, promaklo mi.

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

🌈Wonderer🌞
    17. Ožujak 2021. 18:18

Monn3

LaVi

Monn3

LaVi

Pozdrav!
    Nova sam tu,evo zanima me jel ima tko problema sa pcos-om tu. Ja se mučim s njim i sa začećem.
    Što pijete,jel ima nestko nešto za preporučiti?
    Ja sam počela uzimati Gynositol evo 2.dan tek pa me zanima jel ima tko iskustva s tim možda?

hey, isti problem, Također pijem gynositol od 8/20, prije njega inofolic i fertilup naizmjence od 1/19 M uredne iako su duzi ciklusi.

I kakvo je sad stanje sa ovulacijama?
    Ja ih nisam imala ovo što sam pratila.
    Pila sam i fertilip također 5/2020
    Gynositol sam evo tek krenula piti u nadi da će mi izregulirati bar malo cikluse jer ovako ih nemam bez terapije

Pa ovulaciju imam, bar mislim jer unazad 6 mjeseci u vrijeme kad mi Flo prikazuje ovulaciju uzasno boli jajnik, lijevi ili desni, pa pretpostavljam da je to to. A Trakicama ih ne mogu uhvatit jer su mi vidljive skroz dvije linije (koristim one iz millera). tako da se orijentiram na osjećaj boli, iscjedak i povećanu želju za hopsanjem :) nije rješenje, znam, ali tenutno je tako. Odbrojavam do testića još 10 dana pa ćemo vidjeti.

Monn, ako koristis one Duchesse plastične, i ja sam ih koristila dva ciklusa i bude mi baš dosta jaka druga crtica, očito su takve. Ali ako ih koristiš više dana za redom, ipak se vidi razlika u nijansama, odnosno kad je najjača. E sad, ne znam utječe li pcos na to da ti nema razlike u nijansama, ali probaj možda i neke druge trakice nabavit, čisto da pokušaš preciznije pratit cikluse 🙂. 

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

Sunshine10
    17. Ožujak 2021. 18:19

Skategirl totalno razumijem  I suosjecam se 😔 mene je prije par dana kolega na poslu pitao ( da muško), a kad vi planirate  ? Eto samo sam čekala tebe da me ti pitas, pa da ja počnem planirati 🙄🙄

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.