Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Ožujak 2021. 15:12

Doduse, ovo su drugacije trakice od onih koje sam do sad piskila, cini mi se osjetljivije.

Loza 💙😇
    13. Ožujak 2021. 15:33

zuzuzujalica

Doduse, ovo su drugacije trakice od onih koje sam do sad piskila, cini mi se osjetljivije.

Baš sam ti htjela reći da je sanjarka imala neke koje su uvijek bile kao da je pik, ali kad im bude pik onda kontrolna bude tamnija, ako se dobro sjećam... Po tvojoj temp bi rekla da ti je o svakako prošla :)
    Martyć 😘😘😘
    RioMare dobra duša foruma ❤️
    Buhtliceeee pa di si nam ti :)
    Belinda a evo lovim pik 😂 danas sma baš spremila kuću od glave do pete, muž se morao izuti još na početku ulice 😂
    ivajurjevic ma imaš još vremena, ti si tićnu i gotovo ❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

13. Ožujak 2021. 15:37

Hvala na odg Tlozice ❤️ Ma u deprici sam, ako je O ipak danas-sutra, a ja otisla na vikend kod mame bez dragog, nema hopsanja 😂 ok, moram stati, vec sam pocela turbo analizirat 😂

buhtlica23
    13. Ožujak 2021. 15:42

t.loza

zuzuzujalica

Baš sam ti htjela reći da je sanjarka imala neke koje su uvijek bile kao da je pik, ali kad im bude pik onda kontrolna bude tamnija, ako se dobro sjećam… Po tvojoj temp bi rekla da ti je o svakako prošla :)
    Martyć 😘😘😘
    RioMare dobra duša foruma ❤️
    Buhtliceeee pa di si nam ti :)
    Belinda a evo lovim pik 😂 danas sma baš spremila kuću od glave do pete, muž se morao izuti još na početku ulice 😂
    ivajurjevic ma imaš još vremena, ti si tićnu i gotovo ❤️

Oj evo me, imali smo radnu akciju na vikendici. Iskoristavali sto je suncano. Sad dosli kuci, malo odmorila i sad gibam u trgovinu jel je muzic narucio kolac i kiflice. A ja kao dobra zena idem nspraviti. 😁😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

▪Marty
    13. Ožujak 2021. 15:43

zuzuzujalica

Cure, kako ovo protumaciti? 😣https://ibb.co/Dk3s31r
    Jel mislite da je O prosla, ili nije, je li normalno da je tamna LH a prosla O? Pa ne hnam vise sta da mislim..

dobro loza kaze, te roze su bas najosjetljivije, tak da ih ne mozes usporedivati s ovim prijasnjima.. po svemu ja mislim da ti je o prosla, a lh ne nestane odmah nakon pika nego slabi s vremenom.. pisni jos jednu navecer, trebala bi biti svijetlija od ove pa ces vidjeti🙂

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Loza 💙😇
    13. Ožujak 2021. 15:47

Zujalica iskreno sumnjam da će ti danas o. Nemaš više onih s kojima di uhvatila pik neki dan? Ja stvarno ne bi brinula na tvom mjestu oko toga. Pa pogle si temperaturu. Da ti još jednom skoči (kao poslije o) pa  ćne bi te puštali ni u jednu instituciju jer bi mislili da imaš koronu 😁 ne pizdekaj, oićnu si ti odavno, još koji dan, nek ff potvrdi o i prelaziš u tićnu 😘😘😘🤗
    Buhtlica e kad je sunčanp sve jei ljepše radit, čak se spremanje dvorišta ne čini tako lošr 😁

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

▪Marty
    13. Ožujak 2021. 15:47

Inna_

Išla sam iz znatiželje pišnuti LH trakicu danas na 10. dpo (a taj dan bi već kakti trebala biti skoro kao pik) i blijedo obojana je, tako da - u miru čekam mengu. 😌

po iskustvima drugih cura koliko se sjecam, lh trakica u slucaju trudnoce im je bila kao pik tek na 14 dpo. ne gubi nadu🤞😘

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

13. Ožujak 2021. 15:49

A kak bude, bit ce 😂 divne ste, hvala sto me prodrmate ❤️❤️❤️

Sarita_00
    13. Ožujak 2021. 16:27

Hej! 
    Dio sam pročitala, ostatak ću kasnije. Imala prije podne edukaciju, pa kupovina i sad se bacam na večeru. 
    Za vas znalce, jel bi ovo bio pik? 🤔
    https://ibb.co/J76BBqM
    Uživajte u suboti 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

13. Ožujak 2021. 16:29

Sarita meni su te trakice cudne, i ja sam ih do sad koristila. Ili je pik ili je jaaaaaako blizu pika! Svakako pisni jos jednu veceras. Drzim fige ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.