Dobar dan drage ženskice, hrabrice, trudilice 🌷💕
Uskačem da vam poželim sreće 🤞🍀 ali i da pozdravim Bellu koja je pitala za mene 😘
Draga moja Bellice, vidim odbrojavaš skupa sa našom Marty.
Kako si mi?🥰
Uletim za piš-piš 20.3. svakako pročekirat 🙏
Trudilice, nemojte gubiti nadu i želju, to je ono što nas gura naprijed i daje nam snage.
Lijep vikend svima želim ❤
Stormyyyy kako si nam?🤗💕💖
Dobro,lagano odbrojavamo😁 od simptoma baš ništa posebno. Malo si mislim moglo bi biti nešto,Malo si mislim da M dolazi,klasika😝
Bas mi je drago da si navratila🙃😘
Cure. Kod mene jučer ništa novo,trakica za ovulaciju bila bijela kao snijeg,danas mi je 14.dc i sad sam ju radila i kao jako blaga sjena se nazire od druge crtice. Jel to znaci da je PIK blizu ako se vidi blaga sijena ili??? Ovu su trakice na kojima trebaju se pojaviti dvije crvene crte i kontrolna i testna i da su u istoj boji i nijansi. Sad me zanima ako od druge crte vidim sjenu jel to znaci da se PIK bliži ???
To znači da ih raste. E sad,koliko brzo to ćeš vidjeti. Moguće da ti je danas blaga,sutra jača pa preksutra još jača i onda tek pik. A moguće da bude danas tak,sutra jaka i preksutra pik. Ovisi o trakicama i tvom lh,sako ih nastavi dnevno raditi 🤗🤗
Rio Mare situacija je takva da mi je evo napokon 🧙♀️ završila! Počastila sam se chillom u kadi! 😂😂
I sad sve gledam kad mi spada 14 dan ciklusa, kad ono točno na dan kad moramo na put!!!! 🙈🙈
Lori1988 💖 100%! 😂 U sedmi nastavak NE IDEM!! 😂
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
jer ja svoje svaki mj promatram, gledam zilice pa svaki put se uhvatim za neku koja je oduvijek tu, tiskam ih ali kvragu nece me boljet pa nece 🤣
daa da joos tjedan danaa Bellchy 😁😁🤞🤞
daaaaaj Boze hrpu pluseva 🙏🙏🙏
mislim da necu raditi test ranije, al nemoj me drzati za rijec jer znam biti neuracunljiva te zadnje dane ciklusa😂 uglavnom za sad stoji da piskim s vama 20. ti isto tako ne? znam da nisi pobornik ranijeg piskenja.
muz je isao na spermio prosli mjesec i nalaz je asthenozoospermia. znaci progresivno pokretni su mu ispod donjeg intervala. ali ne previse, nekih par %. zapravo ako se dobro sjecam donja granica je 35% a on ima 28%. vec je poceo piti vitaminceke pa se nadam da cemo to brzo popraviti ☺
Da da piškim s vama 20.🤗🤗 iako je to meni dan poslije M ili dan M ,neznam kak će ispasti ciklus.
Taj dio za muža znam, al sam valjda nekaj pobrkala jer sam mislila da je još išao za neke bakterije nešto🤔😅 al zabrijala sam očito 🙈 zanemari 😁
da to i mene zanima kak ce ispasti ciklus, jer mi ovaj put o bila 2 dana ranije 🤔
neeee u pravu si! isao je on i na briseve 😁 ima neku bakteriju u ejakulatu i dobio je atb. ja sam mislila da me za spermio pitas, oprosti🤗😘😘 eh ali imao je puno obaveza i nije atb podigao na vrijeme (sad ga treba podici u roku 3 dana) i sad se vec nekoliko dana njegova dr ne javlja niti odg na mailove. ne znam kaj bi rekla 🙄
E da to je bilo😁
Ma joj ti doktori su ponekad posve nedostupni. Koma je to. Možda su u izolaciji il nesto tako.
Ajde super,popit će taj antibiotik i bit će to dobro 🤗
❤❤❤ trebalo bii
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Tocno mi dode da pojedem nesto pokvareno i osjetim malo mucnine, pa kazem “juj, mozda sam trudna” 😂😂
Mislim da je Marty rekla da si stisce cice, ali nikako da bole, ja svoje isto izgnjecim pa me od toga bole 😂
hahahahha 😂 nemoj ih tako jako😜
e znas kaj. ti si napisala tamo na prvoj str ako ti nesto mirise na kokos-trudna si.
e pa ja sam danas prvi put kod pranja vesa stavila onaj silan omeksivac s kokosom. ne samo da mirisi cijela kuca na kokos, nego mi i smeta za nos pa stalno kisem i sad sam nest smrckati pocela vec od toliko jakog kokos-mirisa 🤣 ticnu 😁
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Tocno mi dode da pojedem nesto pokvareno i osjetim malo mucnine, pa kazem “juj, mozda sam trudna” 😂😂
Mislim da je Marty rekla da si stisce cice, ali nikako da bole, ja svoje isto izgnjecim pa me od toga bole 😂
hahahahha 😂 nemoj ih tako jako😜
e znas kaj. ti si napisala tamo na prvoj str ako ti nesto mirise na kokos-trudna si.
e pa ja sam danas prvi put kod pranja vesa stavila onaj silan omeksivac s kokosom. ne samo da mirisi cijela kuca na kokos, nego mi i smeta za nos pa stalno kisem i sad sam nest smrckati pocela vec od toliko jakog kokos-mirisa 🤣 ticnu 😁
Tooo yes ooo daaa😁😁😁 kokosarnica kod Marty🤣🤣
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Stormy nasaaa draga munjice ❤❤😍😍 bas mi je falilo ovdje vidjet tvoj nick🙁
jos malo i idete vi konkretno po svoju mrvicu 🍀💕
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Wonderer, Riomare , ja sam stalno "trudna" otkad smo počeli raditi na tome🤣🤣 Onaj jedan mjesec smeđarenje od 24. dc i bolne cicke (ispalo da je bio postupni pad progesterona), prošli ciklus u lutealnoj stalno žmarci u trbuhu, tamo oko Božića bolovi u desnom jajniku.. 🤣😅
Sama sebi si ovaj mjesec govorim: "Umišljaš si, lažno je, to je samo psiha" 😅
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
Wonderer, Riomare, ja sam stalno "trudna" otkad smo počeli raditi na tome🤣🤣 Onaj jedan mjesec smeđarenje od 24. dc i bolne cicke (ispalo da je bio postupni pad progesterona), prošli ciklus u lutealnoj stalno žmarci u trbuhu, tamo oko Božića bolovi u desnom jajniku.. 🤣😅
Sama sebi si ovaj mjesec govorim: "Umišljaš si, lažno je, to je samo psiha" 😅
Hehehe a cujem danas ovdje dosta takvih iskustava...samo eto nekako se ja ljepše osjećam, al kao što rekoh ako nista drugo onda cemo jeb...o upoznat svoke tijelo😁😁🎀🎀🤞🤞
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Haha znaci le klasik odbrojavanje, ma mislim da je svima nama to tako. Malo si pomislis da je dobitno, malo potones kao hoces se pripremit 🙈
Malo popizdis, ko ga je** 😂😂
Ja sam ok, nista specijalno, trenutno 4DC, cekam 8DC da krenem na folikulometrije za IUI (inseminaciju).
Imas li neki mejl gdje bih te mogla kontaktirati (naravno da nije ime.prezime@) 😘
Meni je drago da si natrag na forumu 😊
E draga Stormy nemam mail💕 aktivna sam samo na ovoj temi. Ukoliko otvorim mail i budem aktivna i tamo svakako ću te se sjetiti i javiti ti🤗💖 jer vidim da vas nekoliko ima mailove.
Super za folikulometriju,i od srca ti zelim da uspijete odmah❤ kad budeš htjela,javi kako je prošlo,držim fige 🤞🤞🤞🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji