Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RiO MArE🐟😅❣️
    13. Ožujak 2021. 14:11

Marty jel možda se u slobodno vrijeme baviš izbjeganjem simptoma?,😁😁 hvala na obožavanju mojih...
    Kad smo kod stiskanja sisa 🤣🤣🤣 cijeli dan ih stiscem pipkam treskam samo da me ne zabole.. Vidim da nista od toga pa sam počela trčkarat po kući i niz stepenice 🤣🤣 da malo poskaču al ne boleee weeeee🎀🤞❣️🎉
    Eh daaa hahhahaha ja cu se ranit ziva, jajnik me pika🤣🤣🤣🤣
    Weeeeee 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Bella🌟
    13. Ožujak 2021. 14:18

▪Marty

jer ja svoje svaki mj promatram, gledam zilice pa svaki put se uhvatim za neku koja je oduvijek tu, tiskam ih ali kvragu nece me boljet pa nece 🤣 

Hahaha🤣🤣🤣🤣 e baš si me nasmijala s tim😁😁
    Ovaj pritisak,pogotovo što nije jaki mi se sviđa,dobar je to simptom Marty👌 iako razumijem te da je lakše potisnuti sve simptome da se ne razočaramo.  Al još malo i znat ćemo na čemu smo🤞🤞🤞 A kak bi tek dobro bilo da sve koje piškimo oko 20. ,popiškimo pluseve😍😍😍
    Ne planiraš radit test niš ranije?
    Da da,dobila vitaminčeke i nadam se da će to malo pospješiti i ubrzati stvari😁
    Hej jel to došao nalaz muža, znam da ste to nedavno ponavljali,ali ne sjećam se da si nešto napisala ili mi je promaklo🤷‍♀️

Bella🌟
    13. Ožujak 2021. 14:19

RiO MArE🐟😅❣️

Marty jel možda se u slobodno vrijeme baviš izbjeganjem simptoma?,😁😁 hvala na obožavanju mojih…
    Kad smo kod stiskanja sisa 🤣🤣🤣 cijeli dan ih stiscem pipkam treskam samo da me ne zabole.. Vidim da nista od toga pa sam počela trčkarat po kući i niz stepenice 🤣🤣 da malo poskaču al ne boleee weeeee🎀🤞❣️🎉
    Eh daaa hahhahaha ja cu se ranit ziva, jajnik me pika🤣🤣🤣🤣
    Weeeeee

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ivajurjevic92

BellaMarty
    Hvala cure na savjetima, ja cu pricekat pon da vidimo hoce li M doci, pa napravit digitalac. Jucer sam test pop radila, a i 12dpo mi je pa neznam da nije mozda rano za popodnevnu.
    Svakako javim rezultate 🥰

Sretnoooo 🤞🤞🤞🤞🤞😘

▪Marty
    13. Ožujak 2021. 14:23

ivajurjevic pa da, ako se mizes strpjeti do pon, a djelujes minda mozes, mislim da bi tako bilo najbolje. drzim ti 🤞🤞 sretnooo 😘😘
    Mare 🤣 jesi mi hiperaktivna neka hehehhe.. jednostavno ne da mi se vise lazno se nadati. vec sam nekoliko puta bila 100% sigurna da sam t pa nista. o simptomima u proslim ciklusima da ne pricam. imala sam krvarenje kao implantacijsko koje nikad prije a ni poslije nisam imala, zatim povracanje, uzasna osjetljivost na mirise, popodnevna krvarenja iz nosa-sve neuobicajeno. pa piskenje svakih pola sata.. i jednom su mi bile bas cudne bradavice, drugacije. kuzis? zato vise nista ne zelim dozivljavati ❌ 😜 samo cu dozivljavati tvoje i simptome drugih cura 😁

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

RiO MArE🐟😅❣️
    13. Ožujak 2021. 14:26

▪Marty

ivajurjevic pa da, ako se mizes strpjeti do pon, a djelujes minda mozes, mislim da bi tako bilo najbolje. drzim ti 🤞🤞 sretnooo 😘😘
    Mare 🤣 jesi mi hiperaktivna neka hehehhe.. jednostavno ne da mi se vise lazno se nadati. vec sam nekoliko puta bila 100% sigurna da sam t pa nista. o simptomima u proslim ciklusima da ne pricam. imala sam krvarenje kao implantacijsko koje nikad prije a ni poslije nisam imala, zatim povracanje, uzasna osjetljivost na mirise, popodnevna krvarenja iz nosa-sve neuobicajeno. pa piskenje svakih pola sata.. i jednom su mi bile bas cudne bradavice, drugacije. kuzis? zato vise nista ne zelim dozivljavati ❌ 😜 samo cu dozivljavati tvoje i simptome drugih cura 😁

Jaooo daa, razumijem totalno.😔..sad kad citam sve to doslovno svaki simptom si imala... A možda bi i ja ttebala iskulirati aliiii neću... Vjerovatno onda kad se i ako se razocaram... ❣️❣️🤞🤞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

▪Marty
    13. Ožujak 2021. 14:35

Bella🌟

▪Marty

jer ja svoje svaki mj promatram, gledam zilice pa svaki put se uhvatim za neku koja je oduvijek tu, tiskam ih ali kvragu nece me boljet pa nece 🤣

Hahaha🤣🤣🤣🤣 e baš si me nasmijala s tim😁😁
    Ovaj pritisak,pogotovo što nije jaki mi se sviđa,dobar je to simptom Marty👌 iako razumijem te da je lakše potisnuti sve simptome da se ne razočaramo. Al još malo i znat ćemo na čemu smo🤞🤞🤞 A kak bi tek dobro bilo da sve koje piškimo oko 20. ,popiškimo pluseve😍😍😍
    Ne planiraš radit test niš ranije?
    Da da,dobila vitaminčeke i nadam se da će to malo pospješiti i ubrzati stvari😁
    Hej jel to došao nalaz muža, znam da ste to nedavno ponavljali,ali ne sjećam se da si nešto napisala ili mi je promaklo🤷‍♀️

daa da joos tjedan danaa Bellchy 😁😁🤞🤞
    daaaaaj Boze hrpu pluseva 🙏🙏🙏
    mislim da necu raditi test ranije, al nemoj me drzati za rijec jer znam biti neuracunljiva te zadnje dane ciklusa😂 uglavnom za sad stoji da piskim s vama 20. ti isto tako ne? znam da nisi pobornik ranijeg piskenja. 
    muz je isao na spermio prosli mjesec i nalaz je asthenozoospermia. znaci progresivno pokretni su mu ispod donjeg intervala. ali ne previse, nekih par %. zapravo ako se dobro sjecam donja granica je 35% a on ima 28%. vec je poceo piti vitaminceke pa se nadam da cemo to brzo popraviti ☺

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    13. Ožujak 2021. 14:39

RiO MArE🐟😅❣️

▪Marty

Jaooo daa, razumijem totalno.😔..sad kad citam sve to doslovno svaki simptom si imala… A možda bi i ja ttebala iskulirati aliiii neću… Vjerovatno onda kad se i ako se razocaram… ❣️❣️🤞🤞

ma ne, samo se ti veseli svakom simptomicu ☺ nek za tebe vrijedi ona: kako zracis tako privlacis 💖🤞😘 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

buhtlica23
    13. Ožujak 2021. 14:57

Ajme vec 6-ta 😲☹
    Uplasena vrtoglavice bi mogle biti od duphastona ukoliko ti je prejaka terapija ili ako imas visok tlak posto te tablete povisiju tlak. Ja sam duphaston pila skoro 2 god pa znam. Bas zbog toga me ginekologinja prebacila na utragasten. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Inna_92
    13. Ožujak 2021. 15:02

Išla sam iz znatiželje pišnuti LH trakicu danas na 10. dpo (a taj dan bi već kakti trebala biti skoro kao pik) i blijedo obojana je, tako da - u miru čekam mengu. 😌

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

13. Ožujak 2021. 15:11

Cure, kako ovo protumaciti? 😣 https://ibb.co/Dk3s31r
    Jel mislite da je O prosla, ili nije, je li normalno da je tamna LH a prosla O? Pa ne hnam vise sta da mislim..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.