Lazy bas mi je zao 😔 iako jos nije nista izgubljeno dok M ne stigne. Pisnes sutra opet? Bas se na hcgu od jucer vidi sjeBica.
Moj testić bijel! Ni ti očito ne valjaju, samo sam 2 dana imala lažnu nadu 😋
A čak je i LH posvijetlila. Ne znam što je to bilo, al čekam više tu M jer me baš boli i popila sam sad brufen jer imam aktivnosti cijeli dan pa da se ne zamaram. PMS na najjače, rasplakala se već dvaput danas (nevezano za očekivano negativni test haha), i sad idem uživati u suboti. Neću stići tipkati, pa se javim sutra dok vas pročitam 🥰🥰🥰
Slika čisto da nisam luda da je i lh posvijetlila, a preksinoć je stvarno bila puno tamnija:https://ibb.co/FJ1J5Hp
Naravno da ne valjaju jer su belii 😐 glupi testovi. 😁🤔
Ja stvarno ne znam sta je sa tim testovima ,kako tako bacaju lažne senke. Čovek se ponada,i posle nista 🤨
Sledeći ciklus je tvoj, drzim palčeve 🤞❤
Tak je, testovi su krivi 😋
Ma mi smo sve tu lude sto piskimo i kad treba i kad ne treba, al meni je to predobro i bas volim tih par minuta iscekivanja uvijek 😂
Cekam da mi wonderer piski da vidim kak je ko nje, a onda ove piskilice 20.pa to cu refreshat od 6 ujutro 😋. Bella, wonderer, marty, sandricak, loza, zujalica, dada, rio mare, inna, i sve koje se jos jutros niste probudile- zelim vam divan dan 🥰❤
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
LazyO žao mi je naravno al ajmo mi čekat da ne dođe ta M
❣️❣️🎀🎀🎀I ti uzivaj u danuuu
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Moj testić bijel! Ni ti očito ne valjaju, samo sam 2 dana imala lažnu nadu 😋
A čak je i LH posvijetlila. Ne znam što je to bilo, al čekam više tu M jer me baš boli i popila sam sad brufen jer imam aktivnosti cijeli dan pa da se ne zamaram. PMS na najjače, rasplakala se već dvaput danas (nevezano za očekivano negativni test haha), i sad idem uživati u suboti. Neću stići tipkati, pa se javim sutra dok vas pročitam 🥰🥰🥰
Slika čisto da nisam luda da je i lh posvijetlila, a preksinoć je stvarno bila puno tamnija:https://ibb.co/FJ1J5Hp
Naravno da ne valjaju jer su belii 😐 glupi testovi. 😁🤔
Ja stvarno ne znam sta je sa tim testovima ,kako tako bacaju lažne senke. Čovek se ponada,i posle nista 🤨
Sledeći ciklus je tvoj, drzim palčeve 🤞❤
Tak je, testovi su krivi 😋
Ma mi smo sve tu lude sto piskimo i kad treba i kad ne treba, al meni je to predobro i bas volim tih par minuta iscekivanja uvijek 😂
Cekam da mi wonderer piski da vidim kak je ko nje, a onda ove piskilice 20.pa to cu refreshat od 6 ujutro 😋. Bella, wonderer, marty, sandricak, loza, zujalica, dada, rio mare, inna, i sve koje se jos jutros niste probudile- zelim vam divan dan 🥰❤
I ti uživaj u danasnjem danuu . Zagrljaaj 🤗🤗🤗❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
I ja vam zelim divan dan ❤️
Bella kako nam ti stojis sa simptomcicima?
Belinda sretan ti 14dc!!!! Sve najbolje tebi i tvom mužu 😘😘😘 evo malo jagodica pa se počastite 🍓😁 taman ste jutarnji nabacili? Čula sam da je jutarnji obećavajući 🤞🤭❤️
LazyO ma ti tvoji testići još ni ne znaju da si t! Ali baššš se jasno vide sjenice 🤷♀️ ne znam što da ti kažem, iskreno bi voljela da ti m ni ne stigne i inače, ali sad posebno jer si se u ovom ciklusu najmanje tome nadala 🤗
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Taya-cestitam
Sretno nam svima u novom poglavlju. Ja za 2 dana trebam dobiti M, pa idemo ponovo u nove pobjede.
Imam pitanje za iskusnije od mene, da li je potrebno nakon odnosa ostati lezati, staviti jastuk ispod leda, noge u vis i slicno? Toliko toga sam procitala po netu da vise neznam u sta da vjerujem. Pa da nadolazeci ciklus isprobamo sve moguce 🙈🤣🤣
Sretno svima 🤞🏻🤞🏻
Pokusavamo 01/21
Ciklusi 24-28dana
👩🏼29
👨🏽 27
Pozdrav cure, u velikom sam zastatku i na staroj temi, sad cu sve procitat u miru kod frizera.
Sretna nam svima nova tema, vidim puno novih cura, dobrodosle i cestitke na plusicima🎉🎉🎉
Ja danas prijavljujem smile na lh testu i taman je 14dc💥💥💥
Pala je vec i proslava🤞
Wooohooo... srećan 14.dc 🥳🥳🥳🥳🥳❣❣
Da proslavis kako i dolikuje. 🥳🥳🥰🤣 potvrdite gradivo jos jednoom. Hehe 😁🥳❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Evo menee.. Nisam bas stigla ujutro na forum. I sad kad dodem imam kaj citat 😁🤣
RioMare kod mene nista, nema simptoma, cudno da nisam ni nista umislila vec 🤣😆
I jedva cekam 20. pis pis. Sigurna sam da bude nekoji ➕ od svih nas koje pisamo 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji