Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Ožujak 2021. 11:17

Lazy bas mi je zao 😔 iako jos nije nista izgubljeno dok M ne stigne. Pisnes sutra opet? Bas se na hcgu od jucer vidi sjeBica.

LazyO
    13. Ožujak 2021. 11:20

Sandričak

LazyO

Moj testić bijel! Ni ti očito ne valjaju, samo sam 2 dana imala lažnu nadu 😋
    A čak je i LH posvijetlila. Ne znam što je to bilo, al čekam više tu M jer me baš boli i popila sam sad brufen jer imam aktivnosti cijeli dan pa da se ne zamaram. PMS na najjače, rasplakala se već dvaput danas (nevezano za očekivano negativni test haha), i sad idem uživati u suboti. Neću stići tipkati, pa se javim sutra dok vas pročitam 🥰🥰🥰

Slika čisto da nisam luda da je i lh posvijetlila, a preksinoć je stvarno bila puno tamnija:https://ibb.co/FJ1J5Hp

Naravno da ne valjaju jer su belii 😐 glupi testovi. 😁🤔
    Ja stvarno ne znam sta je sa tim testovima ,kako tako bacaju lažne senke. Čovek se ponada,i posle nista 🤨
    Sledeći ciklus je tvoj, drzim palčeve 🤞❤

Tak je, testovi su krivi 😋
    Ma mi smo sve tu lude sto piskimo i kad treba i kad ne treba, al meni je to predobro i bas volim tih par minuta iscekivanja uvijek 😂
    Cekam da mi wonderer piski da vidim kak je ko nje, a onda ove piskilice 20.pa to cu refreshat od 6 ujutro 😋. Bella, wonderer, marty, sandricak, loza, zujalica, dada, rio mare, inna, i sve koje se jos jutros niste probudile- zelim vam divan dan 🥰❤

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

RiO MArE🐟😅❣️
    13. Ožujak 2021. 11:24

LazyO žao mi je naravno al ajmo mi čekat da ne dođe ta M
    ❣️❣️🎀🎀🎀I ti uzivaj u danuuu

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Sandričak
    13. Ožujak 2021. 11:33

LazyO

Sandričak

LazyO

Moj testić bijel! Ni ti očito ne valjaju, samo sam 2 dana imala lažnu nadu 😋
    A čak je i LH posvijetlila. Ne znam što je to bilo, al čekam više tu M jer me baš boli i popila sam sad brufen jer imam aktivnosti cijeli dan pa da se ne zamaram. PMS na najjače, rasplakala se već dvaput danas (nevezano za očekivano negativni test haha), i sad idem uživati u suboti. Neću stići tipkati, pa se javim sutra dok vas pročitam 🥰🥰🥰

Slika čisto da nisam luda da je i lh posvijetlila, a preksinoć je stvarno bila puno tamnija:https://ibb.co/FJ1J5Hp

Naravno da ne valjaju jer su belii 😐 glupi testovi. 😁🤔
    Ja stvarno ne znam sta je sa tim testovima ,kako tako bacaju lažne senke. Čovek se ponada,i posle nista 🤨
    Sledeći ciklus je tvoj, drzim palčeve 🤞❤

Tak je, testovi su krivi 😋
    Ma mi smo sve tu lude sto piskimo i kad treba i kad ne treba, al meni je to predobro i bas volim tih par minuta iscekivanja uvijek 😂
    Cekam da mi wonderer piski da vidim kak je ko nje, a onda ove piskilice 20.pa to cu refreshat od 6 ujutro 😋. Bella, wonderer, marty, sandricak, loza, zujalica, dada, rio mare, inna, i sve koje se jos jutros niste probudile- zelim vam divan dan 🥰❤

I ti uživaj u danasnjem danuu . Zagrljaaj 🤗🤗🤗❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Bella🌟
    13. Ožujak 2021. 11:38

LazyO grlim grlim grlim te💕💖💖💖baš  žao mi je za testove 💕 

13. Ožujak 2021. 11:51

I ja vam zelim divan dan ❤️
    Bella kako nam ti stojis sa simptomcicima?

Loza 💙😇
    13. Ožujak 2021. 12:14

Belinda sretan ti 14dc!!!! Sve najbolje tebi i tvom mužu 😘😘😘 evo malo jagodica pa se počastite 🍓😁 taman ste jutarnji nabacili? Čula sam da je jutarnji obećavajući 🤞🤭❤️
    LazyO ma ti tvoji testići još ni ne znaju da si t! Ali baššš se jasno vide sjenice 🤷‍♀️ ne znam što da ti kažem, iskreno bi voljela da ti m ni ne stigne i inače, ali sad posebno jer si se u ovom ciklusu najmanje tome nadala 🤗

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• ivajurjevic92
    13. Ožujak 2021. 12:16

Taya-cestitam

Sretno nam svima u novom poglavlju. Ja za 2 dana trebam dobiti M, pa idemo ponovo u nove pobjede.
    Imam pitanje za iskusnije od mene, da li je potrebno nakon odnosa ostati lezati, staviti jastuk ispod leda, noge u vis i slicno? Toliko toga sam procitala po netu da vise neznam u sta da vjerujem. Pa da nadolazeci ciklus isprobamo sve moguce 🙈🤣🤣

Sretno svima 🤞🏻🤞🏻

Pokusavamo 01/21
    Ciklusi 24-28dana
    👩🏼29
    👨🏽 27

Sandričak
    13. Ožujak 2021. 12:17

belinda09

Pozdrav cure, u velikom sam zastatku i na staroj temi, sad cu sve procitat u miru kod frizera.
    Sretna nam svima nova tema, vidim puno novih cura, dobrodosle i cestitke na plusicima🎉🎉🎉
    Ja danas prijavljujem smile na lh testu i taman je 14dc💥💥💥
    Pala je vec i proslava🤞

Wooohooo... srećan 14.dc 🥳🥳🥳🥳🥳❣❣
    Da proslavis kako i dolikuje.  🥳🥳🥰🤣 potvrdite gradivo jos jednoom. Hehe 😁🥳❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Angel 🌼
    13. Ožujak 2021. 12:19

Evo menee.. Nisam bas stigla ujutro na forum. I sad kad dodem imam kaj citat 😁🤣
    RioMare kod mene nista, nema simptoma, cudno da nisam ni nista umislila vec 🤣😆
    I jedva cekam 20. pis pis. Sigurna sam da bude nekoji ➕ od svih nas koje pisamo 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.