Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Inna_92
    13. Ožujak 2021. 13:19

Rio Mare, ja sam u iščekivanju menge 🤕

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

Loza 💙😇
    13. Ožujak 2021. 13:21

Gumbica žao mi je, gledaj s vedrije strane - morala si u životu proći te loše cikluse da bi došla do dobitnog. Sad si 30ak dana bliže bebaču 🤗
    .
    https://ibb.co/J5nm7LK martyć jel lijepa? 😎😎 Ovo prošli ciklus nisam imala, iskreno mislila sam da je to pik s obzirom da se testna crtica počela pojavljivati kad i kontrolna. Očito ima još mjesta za napredak. Loza danas piški opet u 16h i oko 20-21h. Ima da mi trakice vrište oplodi meeeee 🙈 ima da zabetoniramo 😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

RiO MArE🐟😅❣️
    13. Ožujak 2021. 13:22

Inna_

Rio Mare, ja sam u iščekivanju menge 🤕

A da ju možda ne očekujes hehehhe❣️🤞🎀
    Lozaaa štemačina... 😁😘

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Bella🌟
    13. Ožujak 2021. 13:25

zuzuzujalica

I ja vam zelim divan dan ❤️
    Bella kako nam ti stojis sa simptomcicima?

Ma Zuzuzujalice ništa baš značajno, sve kao i inače tako da🙄

Belinda sretan 14dc😁🤗😎😎
    Ivajurjevic92 ja to ponekad radim ponekad ne😁 u prošloj T nisam pa je došlo do nje,al to ti je ono.. ne može štetiti samo koristiti🤭🤭

Bella🌟
    13. Ožujak 2021. 13:26

Gumbica

Hej cure ja dobila tocno u dan 😓 moze na listu za 10. 4. idemo u novi ciklus 🤞🏻

Zao mi je😖😖😖 pišem te na listu💕💕sretno u novom ciklusu🤞🤞🤞

Bella🌟
    13. Ožujak 2021. 13:27

t.loza

Gumbica žao mi je, gledaj s vedrije strane - morala si u životu proći te loše cikluse da bi došla do dobitnog. Sad si 30ak dana bliže bebaču 🤗
    .
    https://ibb.co/J5nm7LK martyć jel lijepa? 😎😎 Ovo prošli ciklus nisam imala, iskreno mislila sam da je to pik s obzirom da se testna crtica počela pojavljivati kad i kontrolna. Očito ima još mjesta za napredak. Loza danas piški opet u 16h i oko 20-21h. Ima da mi trakice vrište oplodi meeeee 🙈 ima da zabetoniramo 😂

Ajoooj lozice😘😘💖💖💖🤞🤞🤞

▪Marty
    13. Ožujak 2021. 13:43

heellloooou curke! ja sam vam dugo spavala jer se kroz tjedan budim u 6 pa u sub volim produziti..obozavam spavanje i krevet i izlezavanjeee.. i onda malo ciscenje ovo ono i sad mi valjda 40 min trebalo da procitam sve kaj ste natipkale tipkalice moje vesele 😍😍😍 
    6. nastavak kazete 🙈 ja sam tu od 4. i neeeecuuuu u 7.! ok? ne i necu. ne zato jer mi niste drage, naprotiv meni je ovdje prelijepo s vama nego zato da se sve skupa lagano preselimo u zimske bebe❤🤞 
    Bella hvalaaaa misika kaj pitas za mene❤ u neku guzvicu upala pa sad eto spavala duze i vec nis ne stignem. lajkam jako tvoje sise, upisujemo to kao simptom iako kazes da ti je uobicajeno za ovu fazu ciklusa? 😉 ja cu ih shvatiti kao simptom. jer ja svoje svaki mj promatram, gledam zilice pa svaki put se uhvatim za neku koja je oduvijek tu, tiskam ih ali kvragu nece me boljet pa nece 🤣 nista. nula i ovaj put. ali rekla bih imam lagani pritisak dolje jos od onih bolova na 6 dpo, i jos od onda osjecam lumbalni dio kraljeznice. ali lagano sad. ostalo nista, niista. ti si mi dobro? ❤❤❤ vidim dobila si i vit. d, super. sad ces i to napucati da bude 👌👌
    Taya cestitaaam ti! nek ti bude uredna i divna trudnoca💕 prekrasna crta na testu, bas woow 😍

Mare moja hehehhe, sretan nam 7 i 8 dpo 😂😂 joj kaj sve nismo izmislile na ovoj temi 😁 slavimo dane u ciklusu 😂 obozavam tvoje simptome! 🤞🤞❤❤
    t.loza i dada 😘😘😘 ma nemojte mene uopce za simptome, ignoriram sve ove sitne.. ja sam malo kontra od nase Mare ovaj put 🙈 misim da mi je tak lakse 😂 ali eto gore sam napisala te neke pritiske lagane samo imam.. Dada drzim ti figice za betu i plusic💖🤞
    t.loza trakica ti je wooow! misliim da ce popodne bit jos malo tamnija ali zeno uskoroo oićnu! 🎉🎉🎉🎉  jedva cekam slijedecuuuuu 💖 
    lazyO draga moja zao mi je zbog testa..grlim te najjace💜💜💜 slijedeci ciklus je tvoj! 💪😘😘😘 ipak je ovaj ciklus za tebe bio preturbulentan, nadam se da ce zato ovaj slijedeci biti diivan divan i uroditi mrvicom💜
    uplasena dobrodosla! nadam se da je t u pitanju ako to zelis 🤞🤞
    gumbica zao mi je, drzi se ❤ samo hrabro u slijedeci ciklus, ma sad se mora ta mrvica uhvatiti😘
    zujalice nek ti tvoj 15 dc bude naaajsretniji i najplodonosniji 🤞🤞💖 navijam za to vise nego ikad! ovulacija ti je ocito bila bas zestoka..ja kazem moze bit da si ovulirala iz oba jajnika pa nek budu blizanci☺

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    13. Ožujak 2021. 13:51

Wonderer
    Evo sto pise:
    FSH, LH, PRL, TSH, AMH, E2, T, slob T, androstendion, 17-OHP.
    Zna li netko imam li sve? 😊

aaaa isla sam trazit post na onu temu i automatski sam tamo stavila post🙈🙈🙈 kopiram ovdje 😁 u zaostatku sam pa se prebacujem malo sim malo tam 😜
    wonderer evo sto ja idem vadit: DHEA, Prolaktin, FSH, LH, AntiTPO, TSH(ft4, ft3), Estradiol, Testosteron, vitamin D i AMH. 
    sad po ovome nesto fali meni nesto tebi hmm.. ne znam kaj bi rekla. progesteron sam ja vadila vec na 21. dc a za ovo sve mi je dr rekla da se ide od 2.-5. dc. i isto mi nije dala nikakve upute posebne 🤷 
    kak si mi danas? kaj ima kod tebe? ❤

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    13. Ožujak 2021. 13:55

ivajurjevic92

Taya-cestitam

Sretno nam svima u novom poglavlju. Ja za 2 dana trebam dobiti M, pa idemo ponovo u nove pobjede.
    Imam pitanje za iskusnije od mene, da li je potrebno nakon odnosa ostati lezati, staviti jastuk ispod leda, noge u vis i slicno? Toliko toga sam procitala po netu da vise neznam u sta da vjerujem. Pa da nadolazeci ciklus isprobamo sve moguce 🙈🤣🤣

Sretno svima 🤞🏻🤞🏻

ivajurjevic daj ne otpisuj ciklus jos, stigne jos plusic biti itekako🤞
    ja stavljam noge uz zid nakon hopsica samo u plodnim danima, drzim tako nekih pola sata pa nek se nade 😁 imamo inace malo losiji spermio, plivaci su nesto sporiji pa da im pomognem penjati se 😜 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• ivajurjevic92
    13. Ožujak 2021. 14:03

Bella 
    Marty
    Hvala cure na savjetima, ja cu pricekat pon da vidimo hoce li M doci, pa napravit digitalac. Jucer sam test pop radila, a i 12dpo mi je pa neznam da nije mozda rano za popodnevnu.
    Svakako javim rezultate 🥰

Pokusavamo 01/21
    Ciklusi 24-28dana
    👩🏼29
    👨🏽 27

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.