Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    13. Ožujak 2021. 17:00

Bella🌟

▪Marty

Bella🌟

▪Marty

jer ja svoje svaki mj promatram, gledam zilice pa svaki put se uhvatim za neku koja je oduvijek tu, tiskam ih ali kvragu nece me boljet pa nece 🤣

daa da joos tjedan danaa Bellchy 😁😁🤞🤞
    daaaaaj Boze hrpu pluseva 🙏🙏🙏
    mislim da necu raditi test ranije, al nemoj me drzati za rijec jer znam biti neuracunljiva te zadnje dane ciklusa😂 uglavnom za sad stoji da piskim s vama 20. ti isto tako ne? znam da nisi pobornik ranijeg piskenja.
    muz je isao na spermio prosli mjesec i nalaz je asthenozoospermia. znaci progresivno pokretni su mu ispod donjeg intervala. ali ne previse, nekih par %. zapravo ako se dobro sjecam donja granica je 35% a on ima 28%. vec je poceo piti vitaminceke pa se nadam da cemo to brzo popraviti ☺

Da da piškim s vama 20.🤗🤗 iako je to meni dan poslije M ili dan M ,neznam kak će ispasti ciklus.
    Taj dio za muža znam, al sam valjda nekaj pobrkala jer sam mislila da je još išao za neke bakterije nešto🤔😅 al zabrijala sam očito 🙈 zanemari 😁

da to i mene zanima kak ce ispasti ciklus, jer mi ovaj put o bila 2 dana ranije 🤔 
    neeee u pravu si! isao je on i na briseve 😁 ima neku bakteriju u ejakulatu i dobio je atb. ja sam mislila da me za spermio pitas, oprosti🤗😘😘 eh ali imao je puno obaveza i nije atb podigao na vrijeme (sad ga treba podici u roku 3 dana) i sad se vec nekoliko dana njegova dr ne javlja niti odg na mailove. ne znam kaj bi rekla 🙄 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Bella🌟
    13. Ožujak 2021. 17:01

RiO MArE🐟😅❣️

Bella🌟

▪Marty

Bella🌟

▪Marty

jer ja svoje svaki mj promatram, gledam zilice pa svaki put se uhvatim za neku koja je oduvijek tu, tiskam ih ali kvragu nece me boljet pa nece 🤣

mislim da necu raditi test ranije, al nemoj me drzati za rijec jer znam biti neuracunljiva te zadnje dane ciklusa😂 uglavnom za sad stoji da piskim s vama 20. ti isto tako ne? znam da nisi pobornik ranijeg piskenja.
    muz je isao na spermio prosli mjesec i nalaz je asthenozoospermia. znaci progresivno pokretni su mu ispod donjeg intervala. ali ne previse, nekih par %. zapravo ako se dobro sjecam donja granica je 35% a on ima 28%. vec je poceo piti vitaminceke pa se nadam da cemo to brzo popraviti ☺

Da da piškim s vama 20.🤗🤗 iako je to meni dan poslije M ili dan M ,neznam kak će ispasti ciklus.
    Taj dio za muža znam, al sam valjda nekaj pobrkala jer sam mislila da je još išao za neke bakterije nešto🤔😅 al zabrijala sam očito 🙈 zanemari 😁

Daaa i meni je dan kad mi neće doć M… Al ako treba piškot cu i ako dođe😇😇😇🙊🙊🙊

Dogovoreno🙋‍♀️🙋‍♀️😘

Lori🍀
    13. Ožujak 2021. 17:02

Pozdrav svima🤗
    Taya cestitam!!! Divno!! Samo pozitivno bit ce sve ok🤗
    Dada drzim fige za pon na rukama i nogama🤞🤞
    Cure s minusima zao mi je😢 Glavu gore i spremno u nove piš-pobjede😅
    SamoJa ❤ Nas dvije imamo dogovor da idemo skupa u zimske bebe, sjecas se😁
    Nisam znala sta je oićnu i tićnu - sad mi je jasno, evo zelim svima koje jos nisu oićnu da uskoro budu i svima koje su sad oićnu ili su bile da su uskoro tićnu!

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

Bella🌟
    13. Ožujak 2021. 17:03

▪Marty

Bella🌟

▪Marty

Bella🌟

▪Marty

da to i mene zanima kak ce ispasti ciklus, jer mi ovaj put o bila 2 dana ranije 🤔
    neeee u pravu si! isao je on i na briseve 😁 ima neku bakteriju u ejakulatu i dobio je atb. ja sam mislila da me za spermio pitas, oprosti🤗😘😘 eh ali imao je puno obaveza i nije atb podigao na vrijeme (sad ga treba podici u roku 3 dana) i sad se vec nekoliko dana njegova dr ne javlja niti odg na mailove. ne znam kaj bi rekla 🙄

E da to je bilo😁
    Ma joj ti doktori su ponekad posve nedostupni. Koma je to. Možda su u izolaciji il nesto tako. 
    Ajde super,popit će taj antibiotik i bit će to dobro 🤗

RiO MArE🐟😅❣️
    13. Ožujak 2021. 17:07

Wonderer

RiO MArE🐟😅❣️

Značiiii kolaps!! Wondereima mučnine ali to nij T nego nesto drugo!! 🥴
    Inna povraća al nije T nego nesto natašteee! Pa haloooo 🤣🤣🤣
    Prvooo ima da sve prijavite🤣🤣a drugo to ja mislin (znan) da ste vi sve jedne male slatke uskoro za koji dan trudnice sa plusićima…
    A naravno i meni je bila muka jucer al zbog niceg drugog nego zbog T (znam ja to) 🤣🤣🤣🎀❣️❣️🎀❣️❣️🎀🎀❣️❣️

🤣🤣🤣
    Ja sam ti draga moja svoj "prvi pravi ciklus u fazi trudilice" provela uvjerena da sam trudna, bas sve mi je bilo, svi postojeci i nepostojeci simptomi! Cak sam se znala ljutit u sebi na kolege na poslu jer kao sta me icim gnjave, pa ja sam trudna, nek me puste na miru 🤣🤣🤣. Naravno, ni T od trudnoce.
    Nakon toga ne dozivljavam vise simptome, razocarali su me 😎.
    A i ovaj ciklus ih stvarno ni nemam, sto je i logicno kad s hopsanjem krenes na 1 dpo 😎😎.
    Ali nek si ti nama vesela i simptomaticna, that's the spirit 💪🤗❤!

Razumin draga... Nadannse da ne osjećate pritisak sa moje strane 🎀🎀 sorkaččč ako je takoooo

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Lori🍀
    13. Ožujak 2021. 17:08

S gustom citam o vasim simptomima, testicima, stapicima, mrkvicama..☕
    Ja jos uvijek krvarim poslije missed ab-a i to me grozno nervira. Jedva cekam da to sve prodje i da dobijem M pa nakon toga da mogu krenuti s piš piš🤞

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

13. Ožujak 2021. 17:17

Tocno mi dode da pojedem nesto pokvareno i osjetim malo mucnine, pa kazem “juj, mozda sam trudna” 😂😂
    Mislim da je Marty rekla da si stisce cice, ali nikako da bole, ja svoje isto izgnjecim pa me od toga bole 😂

13. Ožujak 2021. 17:20

buhtlica23

Ajme vec 6-ta 😲☹
    Uplasenavrtoglavice bi mogle biti od duphastona ukoliko ti je prejaka terapija ili ako imas visok tlak posto te tablete povisiju tlak. Ja sam duphaston pila skoro 2 god pa znam. Bas zbog toga me ginekologinja prebacila na utragasten.

Cula sam se s ginekologicom,kaze nije  duphaston,nastaviti piti..i testić za 7 dana🙃
    A ja cijeli dan nepomicna i osluskujem..tlak normalan 119/77
    Sad na Wc bijeli iscjedak podosta,hmmmm...e pa tek sad luda

buhtlica23
    13. Ožujak 2021. 17:41

uplasena42

buhtlica23

Ajme vec 6-ta 😲☹
    Uplasenavrtoglavice bi mogle biti od duphastona ukoliko ti je prejaka terapija ili ako imas visok tlak posto te tablete povisiju tlak. Ja sam duphaston pila skoro 2 god pa znam. Bas zbog toga me ginekologinja prebacila na utragasten.

Cula sam se s ginekologicom,kaze nije duphaston,nastaviti piti..i testić za 7 dana🙃
    A ja cijeli dan nepomicna i osluskujem..tlak normalan 119/77
    Sad na Wc bijeli iscjedak podosta,hmmmm…e pa tek sad luda

Super onda, meni je doktorica promjenila zbog toga 🙂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• nina5
    13. Ožujak 2021. 17:56

Cure. Kod mene jučer ništa novo,trakica za ovulaciju bila bijela kao snijeg,danas mi je 14.dc i sad sam ju radila i kao jako blaga sjena se nazire od druge crtice. Jel to znaci da je PIK blizu ako se vidi blaga sijena ili??? Ovu su trakice na kojima trebaju se pojaviti dvije crvene crte i kontrolna i testna i da su u istoj boji i nijansi. Sad me zanima ako od druge crte vidim sjenu jel to znaci da se PIK bliži ???

31god
    Pokusavamo od 10/20

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.