LazyO, ja i dalje ne mogu shvatit da bi ove crtice bile evaporacijske ili sto vec, stvarno su vidljive. Bas bas mi je žao, ne mogu niti zamislit kako je ponadati se pa shvatit da od toga ništa 😔. Odmori tijekom vikenda, čekamo mi M pa idemo u nove pobjede ❤. Ja cu evo ujutro piskit iz solidarnosti s tobom, da imamo 2⛄ 😊.
Belinda, happy 14th! 🥂
Iva, Inna, dok ne dođe, trudne ste 😎.
Gumbica, žao mi je 😔.
T.Loza, znaci tvoje trakice ovih dana su 😍. Steta sto kod vas trenutno nije na snazi ona "navali narode" 🙈.
Zujalice, i ja bi rekla po tvojoj bbt da je ovulacija prošla, odmori ti ovaj vikend, nemaš brige 🤗.
Bella, pridruzi se piskilicama 20., necemo se ljutit ako nas odbiješ, ali bilo bi supeeer 😃😃.
Marty, samo ti spavaj i odmaraj vikendom, i ja bi, ali jutros me sunce bas izbacilo iz kreveta, digla sam se ranije nego sam planirala, puna elana 😄. I mislim da je taj tvoj cool pristup sa simptomima vrlo pametan odabir, manje stresiranja nikome nije skodilo... Hvala ti sto si nabrojila svoje pretrage, malo cu guglat ovo sto meni nedostaje 😁.
Mare, ti si živi show, uz Lozu i Zujalicu, bas odrzavas atmosferu na grupi 🥰.
Sve ostale 🤗🤗!
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
A kak bude, bit ce 😂 divne ste, hvala sto me prodrmate ❤️❤️❤️
Zuzujaloce moja... Nema depre... Pokrili ste sigurno❣️🤞🎀
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Sarita meni su te trakice cudne, i ja sam ih do sad koristila. Ili je pik ili je jaaaaaako blizu pika! Svakako pisni jos jednu veceras. Drzim fige ❤️
Ja ih do sad uopće nisam koristila, tako da nemam pojma kako izgledaju. Ovaj ciklus sam krenula tek toliko da utvrdim kad je otprilike O jer mi za sad nije u cilju ostat trudna 😅 Bar ne ovaj ciklus.
Još me danas migrena ubija, nije sad već jako jako dugo.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Kod mene bas nista zanimljivo, jedino se bazalna drži, ali tako mi je bilo i prošli ciklus u ovoj fazi. Doduše tada sam vjerojatno već imala koronu 🙈.
Ma nemam nikakvih iluzija za ovaj ciklus, opusteno cekam M u pon ili utorak 😊.
LazyO, ja i dalje ne mogu shvatit da bi ove crtice bile evaporacijske ili sto vec, stvarno su vidljive. Bas bas mi je žao, ne mogu niti zamislit kako je ponadati se pa shvatit da od toga ništa 😔. Odmori tijekom vikenda, čekamo mi M pa idemo u nove pobjede ❤. Ja cu evo ujutro piskit iz solidarnosti s tobom, da imamo 2⛄ 😊.
Belinda, happy 14th! 🥂
Iva, Inna, dok ne dođe, trudne ste 😎.
Gumbica, žao mi je 😔.
T.Loza, znaci tvoje trakice ovih dana su 😍. Steta sto kod vas trenutno nije na snazi ona "navali narode" 🙈.
Zujalice, i ja bi rekla po tvojoj bbt da je ovulacija prošla, odmori ti ovaj vikend, nemaš brige 🤗.
Bella, pridruzi se piskilicama 20., necemo se ljutit ako nas odbiješ, ali bilo bi supeeer 😃😃.
Marty, samo ti spavaj i odmaraj vikendom, i ja bi, ali jutros me sunce bas izbacilo iz kreveta, digla sam se ranije nego sam planirala, puna elana 😄. I mislim da je taj tvoj cool pristup sa simptomima vrlo pametan odabir, manje stresiranja nikome nije skodilo… Hvala ti sto si nabrojila svoje pretrage, malo cu guglat ovo sto meni nedostaje 😁.
Mare, ti si živi show, uz Lozu i Zujalicu, bas odrzavas atmosferu na grupi 🥰.
Sve ostale 🤗🤗!
❣️ ❣️ ❣️ I tebe ću morat na štrik objesit... Vama i čekanju M
Kako si napisla ivi i inni... Dok ne dođeeeee trudneee smo sveee... Ajd nek mi neko kaže da nisan😁😁😁🤣🤣
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Wonderer najslađa si na svijetu ❤️
Joj ja jedva čekam da krenem hcg piškiti, da napinjem očne živce, hodam po kući tražeći različite izvore svjetla i proklinjem sudbu kletu kad nema crte 😂
Nego, trudne smo dok se ne dokaže suprotno. Ima tko mučnine? 😃😃😃
Nego, trudne smo dok se ne dokaže suprotno. Ima tko mučnine? 😃😃😃
Imala sam ja sinoc, ali zato sto mi se odjednom vratio njuh, bas kad sam ubacivala muskatni orascic u juhu od tikve 🤣🤣.
Znaci zamantalo mi se i odma mi se zeludac digao jer skoro mjesec dana nisam nikakav miris osjecala, ali to pak nema veze s T 😁
Zuzuzujalica, ja sam danas ujutro morala rigoleto🤣🤣🤣. (Jer sam popila ove prenatalne natašte😅 Do sada mi se dva puta slično dogodilo, ali bila je samo lagana mučnina, ali evo zaboravila sam danas da ne smijem to natašte piti. 😄)
Muž je samo gledao što se događa 🤣
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
Baš si mislim, je li mi ovaj progesteron tako visoko skočio zbog Femisan kapsula. 🤔 Pila sam 2 dnevno do ovulacije, pa onda prestala. Isto ću i u idućem ciklusu.
Btw. curke moje, iskoristila sam subotu za guglanje😁, Amerikanke se kunu u menstrualnu čašicu! 😶 Kao, nakon ejakulacije je stave i drže po 5-6 sati da plivači ne iscure. 😇 I recenzije su odlične, uspjele žene! 😮
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
Sortiraj odgovore
Najstariji