Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    13. Ožujak 2021. 16:52

Sarita_00

Hej!
    Dio sam pročitala, ostatak ću kasnije. Imala prije podne edukaciju, pa kupovina i sad se bacam na večeru.
    Za vas znalce, jel bi ovo bio pik? 🤔
    https://ibb.co/J76BBqM
    Uživajte u suboti 😘😘

ja bih rekla to je pikcina 😁 testna je jaca od kontrolne ☺☺ pisni jos jednu navecer da vidimo da li je jos jaca il ce blijediti.
    nadam se da ce migrena uskoro popustiti, drzi se i odmori koliko mozes❤

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

RiO MArE🐟😅❣️
    13. Ožujak 2021. 16:52

Značiiii kolaps!! Wondere ima mučnine ali to nij T nego nesto drugo!! 🥴
    Inna povraća al nije T nego nesto natašteee! Pa haloooo 🤣🤣🤣
    Prvooo ima da sve prijavite🤣🤣a drugo to ja mislin (znan) da ste vi sve jedne male slatke uskoro za koji dan trudnice sa plusićima... 
    A naravno i meni je bila muka jucer al zbog niceg drugog nego zbog T (znam ja to) 🤣🤣🤣🎀❣️❣️🎀❣️❣️🎀🎀❣️❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Samoja6
    13. Ožujak 2021. 16:53

Isto sam pisala i za peti nastavak, ali da ću završiti u šestom?! 😂😂🤪

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Bella🌟
    13. Ožujak 2021. 16:55

▪Marty

Bella🌟

▪Marty

jer ja svoje svaki mj promatram, gledam zilice pa svaki put se uhvatim za neku koja je oduvijek tu, tiskam ih ali kvragu nece me boljet pa nece 🤣

daa da joos tjedan danaa Bellchy 😁😁🤞🤞
    daaaaaj Boze hrpu pluseva 🙏🙏🙏
    mislim da necu raditi test ranije, al nemoj me drzati za rijec jer znam biti neuracunljiva te zadnje dane ciklusa😂 uglavnom za sad stoji da piskim s vama 20. ti isto tako ne? znam da nisi pobornik ranijeg piskenja.
    muz je isao na spermio prosli mjesec i nalaz je asthenozoospermia. znaci progresivno pokretni su mu ispod donjeg intervala. ali ne previse, nekih par %. zapravo ako se dobro sjecam donja granica je 35% a on ima 28%. vec je poceo piti vitaminceke pa se nadam da cemo to brzo popraviti ☺

Da da piškim s vama 20.🤗🤗 iako je to meni dan poslije M ili dan M ,neznam kak će ispasti ciklus.
    Taj dio za muža znam, al sam valjda nekaj pobrkala jer sam mislila da je još išao za neke bakterije nešto🤔😅 al zabrijala sam očito 🙈 zanemari 😁

▪Marty
    13. Ožujak 2021. 16:55

RiO MArE🐟😅❣️

Značiiii kolaps!! Wondereima mučnine ali to nij T nego nesto drugo!! 🥴
    Prvooo ima da sve prijavite🤣🤣a drugo to ja mislin (znan) da ste vi sve jedne male slatke uskoro za koji dan trudnice sa plusićima…
    A naravno i meni je bila muka jucer al zbog niceg drugog nego zbog T (znam ja to) 🤣🤣🤣🎀❣️❣️🎀❣️❣️🎀🎀❣️❣️

😂😂😂😂😂 curke nek vam mucnine budu iskljucivo znak T 🍀🍀❤❤🤞🤞

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

RiO MArE🐟😅❣️
    13. Ožujak 2021. 16:56

Samoja6

Isto sam pisala i za peti nastavak, ali da ću završiti u šestom?! 😂😂🤪

Ma zadnji je garant🤞🤞negoooo kakvo je stanjee? 🎀❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

RiO MArE🐟😅❣️
    13. Ožujak 2021. 16:57

Bella🌟

▪Marty

Bella🌟

▪Marty

jer ja svoje svaki mj promatram, gledam zilice pa svaki put se uhvatim za neku koja je oduvijek tu, tiskam ih ali kvragu nece me boljet pa nece 🤣

daa da joos tjedan danaa Bellchy 😁😁🤞🤞
    daaaaaj Boze hrpu pluseva 🙏🙏🙏
    mislim da necu raditi test ranije, al nemoj me drzati za rijec jer znam biti neuracunljiva te zadnje dane ciklusa😂 uglavnom za sad stoji da piskim s vama 20. ti isto tako ne? znam da nisi pobornik ranijeg piskenja.
    muz je isao na spermio prosli mjesec i nalaz je asthenozoospermia. znaci progresivno pokretni su mu ispod donjeg intervala. ali ne previse, nekih par %. zapravo ako se dobro sjecam donja granica je 35% a on ima 28%. vec je poceo piti vitaminceke pa se nadam da cemo to brzo popraviti ☺

Da da piškim s vama 20.🤗🤗 iako je to meni dan poslije M ili dan M ,neznam kak će ispasti ciklus.
    Taj dio za muža znam, al sam valjda nekaj pobrkala jer sam mislila da je još išao za neke bakterije nešto🤔😅 al zabrijala sam očito 🙈 zanemari 😁

Daaa i meni je dan kad mi neće doć M... Al ako treba piškot cu i ako dođe😇😇😇🙊🙊🙊

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

RiO MArE🐟😅❣️
    13. Ožujak 2021. 16:57

▪Marty

RiO MArE🐟😅❣️

Prvooo ima da sve prijavite🤣🤣a drugo to ja mislin (znan) da ste vi sve jedne male slatke uskoro za koji dan trudnice sa plusićima…

😂😂😂😂😂 curke nek vam mucnine budu iskljucivo znak T 🍀🍀❤❤🤞🤞

E pa takooo...bravo Marty moja! 🤞🎀❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

🌈Wonderer🌞
    13. Ožujak 2021. 16:58

RiO MArE🐟😅❣️

🤣🤣🤣
    Ja sam ti draga moja svoj "prvi pravi ciklus u fazi trudilice" provela uvjerena da sam trudna, bas sve mi je bilo, svi postojeci i nepostojeci simptomi! Cak sam se znala ljutit u sebi na kolege na poslu jer kao sta me icim gnjave, pa ja sam trudna, nek me puste na miru 🤣🤣🤣. Naravno, ni T od trudnoce. 
    Nakon toga ne dozivljavam vise simptome, razocarali su me 😎.
    A i ovaj ciklus ih stvarno ni nemam, sto je i logicno kad s hopsanjem krenes na 1 dpo 😎😎.
    Ali nek si ti nama vesela i simptomaticna, that's the spirit 💪🤗❤!

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

Bella🌟
    13. Ožujak 2021. 16:59

zuzuzujalica

Wonderer najslađa si na svijetu ❤️
    Joj ja jedva čekam da krenem hcg piškiti, da napinjem očne živce, hodam po kući tražeći različite izvore svjetla i proklinjem sudbu kletu kad nema crte 😂

🤣🤣🤣🤣🤣 točan opis u detalj👌👌😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.