Hej!
Dio sam pročitala, ostatak ću kasnije. Imala prije podne edukaciju, pa kupovina i sad se bacam na večeru.
Za vas znalce, jel bi ovo bio pik? 🤔
https://ibb.co/J76BBqM
Uživajte u suboti 😘😘
ja bih rekla to je pikcina 😁 testna je jaca od kontrolne ☺☺ pisni jos jednu navecer da vidimo da li je jos jaca il ce blijediti.
nadam se da ce migrena uskoro popustiti, drzi se i odmori koliko mozes❤
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Značiiii kolaps!! Wondere ima mučnine ali to nij T nego nesto drugo!! 🥴
Inna povraća al nije T nego nesto natašteee! Pa haloooo 🤣🤣🤣
Prvooo ima da sve prijavite🤣🤣a drugo to ja mislin (znan) da ste vi sve jedne male slatke uskoro za koji dan trudnice sa plusićima...
A naravno i meni je bila muka jucer al zbog niceg drugog nego zbog T (znam ja to) 🤣🤣🤣🎀❣️❣️🎀❣️❣️🎀🎀❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Isto sam pisala i za peti nastavak, ali da ću završiti u šestom?! 😂😂🤪
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
jer ja svoje svaki mj promatram, gledam zilice pa svaki put se uhvatim za neku koja je oduvijek tu, tiskam ih ali kvragu nece me boljet pa nece 🤣
daa da joos tjedan danaa Bellchy 😁😁🤞🤞
daaaaaj Boze hrpu pluseva 🙏🙏🙏
mislim da necu raditi test ranije, al nemoj me drzati za rijec jer znam biti neuracunljiva te zadnje dane ciklusa😂 uglavnom za sad stoji da piskim s vama 20. ti isto tako ne? znam da nisi pobornik ranijeg piskenja.
muz je isao na spermio prosli mjesec i nalaz je asthenozoospermia. znaci progresivno pokretni su mu ispod donjeg intervala. ali ne previse, nekih par %. zapravo ako se dobro sjecam donja granica je 35% a on ima 28%. vec je poceo piti vitaminceke pa se nadam da cemo to brzo popraviti ☺
Da da piškim s vama 20.🤗🤗 iako je to meni dan poslije M ili dan M ,neznam kak će ispasti ciklus.
Taj dio za muža znam, al sam valjda nekaj pobrkala jer sam mislila da je još išao za neke bakterije nešto🤔😅 al zabrijala sam očito 🙈 zanemari 😁
Značiiii kolaps!! Wondereima mučnine ali to nij T nego nesto drugo!! 🥴
Prvooo ima da sve prijavite🤣🤣a drugo to ja mislin (znan) da ste vi sve jedne male slatke uskoro za koji dan trudnice sa plusićima…
A naravno i meni je bila muka jucer al zbog niceg drugog nego zbog T (znam ja to) 🤣🤣🤣🎀❣️❣️🎀❣️❣️🎀🎀❣️❣️
😂😂😂😂😂 curke nek vam mucnine budu iskljucivo znak T 🍀🍀❤❤🤞🤞
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Isto sam pisala i za peti nastavak, ali da ću završiti u šestom?! 😂😂🤪
Ma zadnji je garant🤞🤞negoooo kakvo je stanjee? 🎀❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
jer ja svoje svaki mj promatram, gledam zilice pa svaki put se uhvatim za neku koja je oduvijek tu, tiskam ih ali kvragu nece me boljet pa nece 🤣
daa da joos tjedan danaa Bellchy 😁😁🤞🤞
daaaaaj Boze hrpu pluseva 🙏🙏🙏
mislim da necu raditi test ranije, al nemoj me drzati za rijec jer znam biti neuracunljiva te zadnje dane ciklusa😂 uglavnom za sad stoji da piskim s vama 20. ti isto tako ne? znam da nisi pobornik ranijeg piskenja.
muz je isao na spermio prosli mjesec i nalaz je asthenozoospermia. znaci progresivno pokretni su mu ispod donjeg intervala. ali ne previse, nekih par %. zapravo ako se dobro sjecam donja granica je 35% a on ima 28%. vec je poceo piti vitaminceke pa se nadam da cemo to brzo popraviti ☺
Da da piškim s vama 20.🤗🤗 iako je to meni dan poslije M ili dan M ,neznam kak će ispasti ciklus.
Taj dio za muža znam, al sam valjda nekaj pobrkala jer sam mislila da je još išao za neke bakterije nešto🤔😅 al zabrijala sam očito 🙈 zanemari 😁
Daaa i meni je dan kad mi neće doć M... Al ako treba piškot cu i ako dođe😇😇😇🙊🙊🙊
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Prvooo ima da sve prijavite🤣🤣a drugo to ja mislin (znan) da ste vi sve jedne male slatke uskoro za koji dan trudnice sa plusićima…
😂😂😂😂😂 curke nek vam mucnine budu iskljucivo znak T 🍀🍀❤❤🤞🤞
E pa takooo...bravo Marty moja! 🤞🎀❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
🤣🤣🤣
Ja sam ti draga moja svoj "prvi pravi ciklus u fazi trudilice" provela uvjerena da sam trudna, bas sve mi je bilo, svi postojeci i nepostojeci simptomi! Cak sam se znala ljutit u sebi na kolege na poslu jer kao sta me icim gnjave, pa ja sam trudna, nek me puste na miru 🤣🤣🤣. Naravno, ni T od trudnoce.
Nakon toga ne dozivljavam vise simptome, razocarali su me 😎.
A i ovaj ciklus ih stvarno ni nemam, sto je i logicno kad s hopsanjem krenes na 1 dpo 😎😎.
Ali nek si ti nama vesela i simptomaticna, that's the spirit 💪🤗❤!
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Wonderer najslađa si na svijetu ❤️
Joj ja jedva čekam da krenem hcg piškiti, da napinjem očne živce, hodam po kući tražeći različite izvore svjetla i proklinjem sudbu kletu kad nema crte 😂
🤣🤣🤣🤣🤣 točan opis u detalj👌👌😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji