Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambina
    17. Ožujak 2021. 17:09

Rio Mare i Bella, thanks na ohrabrenju.. ❤️❤️
    Baš me iznenadilo, moram priznati.. Evo, sada smo hopsnuli, dragom nisam rekla za smajla, ali mislim da me skužio, ne mogu glumit dobro pred njim.. 🤣🤣
    Trenutno sam sa nogama u zraku, strašno što mi žene sve nećemo pokušavati.. Ali sve je to za viši cilj!

Baš sam za vikend pričala sa takvom jednom koja od pogleda valjda zatrudni i ne mogu one to razumjeti.. Ja počela pričati o trakicama, piku, vrkuti, svemu što je vama poznato, a ona me gleda kao da sam sa Marsa pala.. 😬 Odustala sam ubrzo..

• skategirl
    17. Ožujak 2021. 17:12

Babina samo hop hop i mi cemo danas taman na 14dc 🥳🥳🥳🥳
    LaVi dobrodosla, nezz ti nista pametno za rec vezano za pcos jer meni su cijeli zivot govorili da ih imam i bila na pilulama da bi odjednom prije nezz 3god rekli da je sve ok i da nemam pcos. Kaj se tu izdogadjalo nemam pojma. 
    Inna zao mi je za M 
    Sunshine10 uzasno su me pocela nervirat pitanja tipa: a sta cekate? a kad cete? jesi trudna? glava te boli da nisi mozda trudna? zasto ne pijes alkohol kaj si trudna? ima kakvih novosti? i ostala takva pitanja...i to od dosta bliskih ljudi, znam da nije to nista zlonamjerno i da jedva cekaju kao i ja, ali ta konstantna pitanja me izludjuju i pocela su demotivirajuce djelovat na mene tj ubijaju mi neku zelju i zar za time, ne znam kako bi objasnila

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

buhtlica23
    17. Ožujak 2021. 17:24

Bambina

https://ibb.co/0QKqfsD
    Cure, ja pišnula, 13. dc, smajl i crticaaaa uranila! 😬
    Jučer nismo hopsali, da li je kasno danas već?????

Uu ovo je bas bas pikcina kreni u napad, evo moje na 11 dc cini se meni nista od moje O ni ovaj mj 🙄

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    17. Ožujak 2021. 17:25

Sad skuzim da nisam zaljepila link 😅🤣
    https://ibb.co/pXh7yrf

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

RiO MArE🐟😅❣️
    17. Ožujak 2021. 17:27

Angel1991

Heey cure, evo me. Nisam cijeli dan na mobu bila, posao se oduzio. Lezim sad, slabo mi je bas. Malo sam se zbog slabosti sad ponadala da mozda bude nesto al vjerojatno je od neke viroze ili sto 😔 jer sam 9dpo a to je prerano za mucnine 🤣😂

Angel draga sve je to jos dobro...🙏🙏 Simptom je simptom... Mada ja nisam bas kompetentna🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️💜💜💜

buhtlica23

Bambina

Uu ovo je bas bas pikcina kreni u napad, evo moje na 11 dc cini se meni nista od moje O ni ovaj mj 🙄

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Bambina
    17. Ožujak 2021. 17:29

buhtlica23

Ovakva je meni bila prije dva dana.. 🤞🤞

• bebolinoof93
    17. Ožujak 2021. 17:29

Bella🌟

Bebolinoof kako je kod tebe? 🤗🤗😘

Hej Bella, nakon sjenice nisam pišnula jer nisam nikako stigla do ljekarne, plan je da sutra 13dc potvrdim ❤️

pokušaji od 10/2020

RiO MArE🐟😅❣️
    17. Ožujak 2021. 17:34

bebolinoof93

Bella🌟

Bebolinoof kako je kod tebe? 🤗🤗😘

Hej Bella, nakon sjenice nisam pišnula jer nisam nikako stigla do ljekarne, plan je da sutra 13dc potvrdim ❤️

Samo neka tamnii💜🤞 imaš jos slikicu tog testa možda? 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

buhtlica23
    17. Ožujak 2021. 17:34

RiO MArE🐟😅❣️

Angel1991

Heey cure, evo me. Nisam cijeli dan na mobu bila, posao se oduzio. Lezim sad, slabo mi je bas. Malo sam se zbog slabosti sad ponadala da mozda bude nesto al vjerojatno je od neke viroze ili sto 😔 jer sam 9dpo a to je prerano za mucnine 🤣😂

Angel draga sve je to jos dobro…🙏🙏 Simptom je simptom… Mada ja nisam bas kompetentna🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️💜💜💜

buhtlica23

Bambina

Pa stigne jos tamniti ili? 🙏💜

Bambina

buhtlica23

Ovakva je meni bila prije dva dana.. 🤞🤞

Ma ne znam, dotukli su me sa svih strana. Jos uvijek se ne dam ali polako tonem 😒
    Nisam spremna za humanu jos uvijek a ni muz. Jos uvijek vjerujemo u cudo. A gin je rekla tesko bez tableta, tablete mi dala nije vec uputnicu za humanu 😔

Citam Vas svaki dan,ali nemam sto prijavit pa se ni ne javljam. Ali svaki dan sam tu 😘

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Angel 🌼
    17. Ožujak 2021. 17:42

Buhtlica cuda se dogadaju 🙏☀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.