Skategirlhvalaaa💜🙏💜🙏
Inna bemu miša za M… Sad cemo jos malo opet na odbrojavanje…. 💜💜
Sandričak oko mojeeee meni se čini da je ista kao i juver al nemoj me eto drzat za riječ vidis da ja nisam vjerodostojna 🤣🤣🤣
Rea hvala na pitanjuu evo u potrazi i dalje za sjenicama(kojih nema) 🤣 al ko ga šljivi dok ne dojde M neka se dijete veseli… Kako zi, kako prolaze ovi dosadni dani? 🤗🤗
Jako dosadno.sva sreca pa radim i puno imam posla pa mi vrijeme brzo prođe. Eto jutros sam zaspala pa malo kasnije mjerila temp.
Ma bit ce nešto, ako ne ,iduca je svima dobitna ❤
A divota.. Ja doma stalno pa onda mozak 100 na sat pere🤣🤣🤣naravno da je... Nekima i ovaaa🤞💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Da li vas nerviraju prijateljice koje su se udale, imale 3 sexa i odmah ostale trudne I onda pametuju I govore tebi ma opusti se ? 🙄🙄🙄🙄
Tloza bas jedna ovakva sto je iznad opisana salje meni danas sliku koju si ti postavila I ona se kao pronasla u toj slici, tako ce I ona 🙄🙄🙄 iznerviram se na maximum
Hahaha bas smo imale temu oko toga pa smp se slozile da je najbolje tu pričat o tome jer se tu svaka međusobno razumijemo... Tako da sto manje ti je moj savjet jer nemože netko to razumit pogotovo ako eto neko ima sreće pa se samo pogleda i ostane trudan... Hvala Bogu da je tako naravno al eto nema se razumijevanja... 💜💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
RioMare,t.loza,skategirl 💖❤❤
Monn3 moguće da je bila za vikend. Folikuli dnevno raste 2/3mm, a može pucati na velicini od 18-27 mm, e sad nezz kako tebi. Mislim da najčešće oko 21mm pukne. Meni zna i oko 23mm. Bol može i biti onda kad je folikuli pred pucanjem,kad je li najviši, a ne nužno sama O.
Lavi dobrodošla🤗 mislim da ima neka zenica koja ima slično pa će se javiti, sretno💖
Inna neee, žao mi je😖😖😖 drzi se,i sretno u slijedećem ciklusu💖
Sandričak hmm🤔 moguće da bude kroz koji dan onda došlo do pika. Makar je čudno što je svijetlija. Samo ti to redovito radi pa cemo skuziti kak funkcionira😘
Rea_30 ide nekako gura se😁💖 još malo i kod tebe akcija pa iščekivanje😁😘
T.loza🤣🤣🤣🤣🤣
Zuzuzujalice lijepo se sad vidi skok. Možeš slobodno računati 19. Kao O. 😘😘
Bambina nije kasno taman je😘to znači da je li na vrhuncu i da će uskoro biti O. Taman da ubaciti plivače da pričekaju jajašce. Danas i sutra i super😘🤞🤞
Lavanya,Ancioo,Monstera,Stormy ako čitate puse i pozdravi🤗💕😘😘
Da li vas nerviraju prijateljice koje su se udale, imale 3 sexa i odmah ostale trudne I onda pametuju I govore tebi ma opusti se ? 🙄🙄🙄🙄
Tloza bas jedna ovakva sto je iznad opisana salje meni danas sliku koju si ti postavila I ona se kao pronasla u toj slici, tako ce I ona 🙄🙄🙄 iznerviram se na maximum
Hahaha bas smo imale temu oko toga pa smp se slozile da je najbolje tu pričat o tome jer se tu svaka međusobno razumijemo… Tako da sto manje ti je moj savjet jer nemože netko to razumit pogotovo ako eto neko ima sreće pa se samo pogleda i ostane trudan… Hvala Bogu da je tako naravno al eto nema se razumijevanja… 💜💜
Da upravo tako, jos zna sta mi se sve izdesavalo ali veoma često neke glupe komentare da sam vec pomalo pocela da izbjegavam kontakt.
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Sunshine nisam mislila ništa loše 😘😘
Od svoje muke i sebičnosti nisam pogledala zuzujalicinu temp. Zuzujalice, oprosti, ispričavam se! Idem se sad vratit do tvog posta i škicnut :*
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Od svoje muke i sebičnosti nisam pogledala zuzujalicinu temp. Zuzujalice, oprosti, ispričavam se! Idem se sad vratit do tvog posta i škicnut :*
Vidjeh! E sad si nam tićnu 😘😘 sjetila sam se tvoje situacije danas s trakicama pa sam i ja pišnula ali ništa 🤷♀️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Vidjeh! E sad si nam tićnu 😘😘 sjetila sam se tvoje situacije danas s trakicama pa sam i ja pišnula ali ništa 🤷♀️
Tloza hahahahah znam da ti nisi, kazem za ovu prijateljicu koja je trudna nakon 3 sexa 🤣 I uvijek ima neki glupavi komentar
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Heey cure, evo me. Nisam cijeli dan na mobu bila, posao se oduzio. Lezim sad, slabo mi je bas. Malo sam se zbog slabosti sad ponadala da mozda bude nesto al vjerojatno je od neke viroze ili sto 😔 jer sam 9dpo a to je prerano za mucnine 🤣😂
Heey cure, evo me. Nisam cijeli dan na mobu bila, posao se oduzio. Lezim sad, slabo mi je bas. Malo sam se zbog slabosti sad ponadala da mozda bude nesto al vjerojatno je od neke viroze ili sto 😔 jer sam 9dpo a to je prerano za mucnine 🤣😂
Mi cemo držati da je to simptom😘🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji