pozdrav curke, imam jednu nedoumicu pa sam razmišljala da se konzultiram s vama. Prošlu srijedu 10.3. sam bila kod gin na redovnoj kontroli i rekao mi je da sam došla taman prije ovulacije i da u desnom jajniku imam folikul koji je tada bio 16 mm i da u sljedeća tri dana biti ovulacija. Cijeli vikend me toliko boljelo ne samo jajnik nego sve, kao pred M pa sam jucer konačno kupila lupocet jer više nisam mogla podnijet. Danas ništa sve normalno. e sad, jel ovuacija bila jucer pa me prestalo boljet ili smo fulali ovaj mjesec. lh trakice ne mogu jer s mi zbog pcos skroz pozitivni. hvalaa
Hmm, ja mislim da je ovulacija to dok te boli jajnik. Barem ja kod sebe tako tumacim .
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Bella, Mare drzim fige da se pojavi + za koji dan 🤞🤞
Wonderer za hormone znam da se vade 3-5dc i 22dc, s tim da kazu da se vadi unutar istog ciklusa
Ginny ponovit cu danas popodne jos jednu trakicu da vidim kakva je situacija i dal je pik proso, danas cemo svakako pokrit pa cemo vidjet oce li sta upalit 🤷♀️
Monn3 ja bi rekla da je ovulacija kad te boli, ovih dana cu to bas kod sebe testirat s trakicama, po mom meni bi sutra trebala bit O a jucer lh trakica pozakala pik, za sada me nista ne boli tako da cekam i pratim pa ti mogu javit kako je kod mene
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Bebolino, cestitam, kad ponoviš test, objavi slikicu 😊. Za nas koji nismo na Facebooku, moze li se negdje pronaći detaljnije o tom pripravku? Ja npr ne mogu ući na njen profil, zatvoren je.
Bella, samo polako i opušteno, testirat ćeš se kad budeš spremna, a mi smo uvijek spremne veselit se skupa s tobom 🥰.
Marty, Rio Mare, isto vrijedi i za vas 🥰🥰!
Angela, ima još vremena da se pojavi plusić 😃.
Angeleyes, Iva, žao mi je, pratimo se ovaj ciklus u dan, držim 🤞🤞.
Sandricak, nadam se da dragi nece trebat u urologa 😎😁.
Sunshine, dobrodošla natrag i hvala što si napisala svoj nalaz, meni će svakako uskoro dobro doći za usporedbu.
Ginny, ma zapravo meni samo nije jasno sto je kod bbt "moje normalno", a na sto je utjecala korona. Npr, nista mi ne znaci pratiti bbt nakon utvrđivanja O - ne pada znacajno niti kad dobijem M, teski flat u 2. dijelu ciklusa. Nek ti Tommyne trakice donesu plus 😘!
LazyO, kad su ti se datumi tako ustimali, zelim ti bebaca za rođendan ili najkasnije za Bozic 😎🤞❤!
Zujalice draga, jedva cekam tvoje testice, u oba O termina 😁😁😁😁.
Sarita, kad si rekla da ti je operacija? Nadam se sto prije, da ta bol ostane iza tebe 🤗.
T.loza, proc ce i taj banana period a ti ces u međuvremenu postat dr.sc. plodnosti i iskoristit to odma prvi ciklus 😘😘.
Bambina, svakako pokrij 14. dc 🙃🙂.
Curka, falis nam, javi se cesce, neovisno o raspolozenju 😘.
Hope, sretno!
WONDERER evo linka na grupu https://hr-hr.facebook.com/groups/195265347226398/
ja sam od nje kupila pripravak, ako netko još želi moj viška iz Zg nek javi...
pokušaji od 10/2020
skategirl, moze hvala vam :)
04.09.2011. 👫
29.06.2019. 💒
PCOS - Gyinositol
28.8.2020. ➕ Biokemijska trudnoća ☹️
05/021 spermiogram ✅ normozoospermia
17.05.2021. UZV 🔜🔎
Pozdrav!
Nova sam tu,evo zanima me jel ima tko problema sa pcos-om tu. Ja se mučim s njim i sa začećem.
Što pijete,jel ima nestko nešto za preporučiti?
Ja sam počela uzimati Gynositol evo 2.dan tek pa me zanima jel ima tko iskustva s tim možda?
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Bella, možeš me skinuti s liste jer sam dobila M. 😅
Javim naknadno kad sam iduće za ne dobiti, moram si preračunati 😅
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
Evo meee. 😁🤗
https://ibb.co/JRdTQQ3
Danas je jos svetlija cini mi se. 😶🤔 valjda ce uskoro da krene da tamnii. Mozda za dva dana tj. Hmm 🤔
Inna bezveze za vešticu. 😘❣
LaVi ja nemam iskustva sa tim. Samo da ti pozelim dobrodošlicu i da se sto pre preselis na lepse teme. 😘🥰❣
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Čitam čitam ..e sad ... šta sam sve propustila..
Ima novih piškilica?
Ima plusića?
Ima onih sa 14dc?
Ovo vrijeme dok je M nikako da prođe 🤣.osim ispijanja čaja ništa se ne zbiva. jedva čekam sub i da krenem s lh trakicama 😀
I da nove dobro došle i još brže otišle 😀
Zuzuzujalica, Marty, RioMare , Bella, Sandričak i ako sam jos koga izostavila nemojte se ljutiti- kako ste mi curke? ❤
Ovih zadnjih par stranica nemam što odgovorit na ove neke nalaze ili to -jer neznam ništa o tome..
Meni sestra studira Primaljstvo- pa je rekla da gin najvise preporucuju prvi pregled tek sa 7tjedana.
Narucuju i prije , ako su ginekolozi upoznati sa stanjem i problemom začeća svojih pacijenata.
Pusa svima
https://ibb.co/m0C34bZ parenting level pro, totalno ja 😂😂
.
Sandričak a el postoje šanse da ti je ono bio pik?
Monn i LaVi dobrodošle 🤗
Inna žao mi je za m ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Hvala na dobrodošlici! 😘😘
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Sortiraj odgovore
Najstariji