https://ibb.co/m0C34bZ parenting level pro, totalno ja 😂😂
.
Sandričak a el postoje šanse da ti je ono bio pik?
Monn i LaVi dobrodošle 🤗
Inna žao mi je za m ❤️
😂😂😂😂
Nemoguće da je bio pik. Sigurno je kao što je Marty objasnjavala,da su jace trakice kad imas ciklus. Pa krenu polako da blede pa posle opet da tamne. Mada nikad ne reci da je Nemoguće, ali nikada do sada nisam imala O pre 13.dc. 🥰😘
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Skategirl hvalaaa💜🙏💜🙏
Inna bemu miša za M... Sad cemo jos malo opet na odbrojavanje.... 💜💜
Sandričak oko mojeeee meni se čini da je ista kao i juver al nemoj me eto drzat za riječ vidis da ja nisam vjerodostojna 🤣🤣🤣
Rea hvala na pitanjuu evo u potrazi i dalje za sjenicama(kojih nema) 🤣 al ko ga šljivi dok ne dojde M neka se dijete veseli... Kako zi, kako prolaze ovi dosadni dani? 🤗🤗
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Cuuuuure ❤️ Zao mi je zbog svih M ☹️
Mene danas taaaako boli glava. Ovaj mi je ciklus ludilo, stalno me nest boli. Ali danas mi je temp konacno zabetonirala cinjenicu da je O bila.
.
Tloz pitala sam seku za cin. Ona ga je ekšli otkrila u ranoj trudnoci, i to 2 koji je na granici prelaska u 3. Znaci, koma. Ali normalno je nastavila s trudnocim, iznijela uredno, rodila prirodno i lijecila mjesec dana nakon poroda. S tim da, tko zna koliko ga je imala jer nije prije trudnoce bila kod ginekologa 2 godine. Ccc...
Cuuuuure ❤️ Zao mi je zbog svih M ☹️
Mene danas taaaako boli glava. Ovaj mi je ciklus ludilo, stalno me nest boli. Ali danas mi je temp konacno zabetonirala cinjenicu da je O bila.
.
Tlozpitala sam seku za cin. Ona ga je ekšli otkrila u ranoj trudnoci, i to 2 koji je na granici prelaska u 3. Znaci, koma. Ali normalno je nastavila s trudnocim, iznijela uredno, rodila prirodno i lijecila mjesec dana nakon poroda. S tim da, tko zna koliko ga je imala jer nije prije trudnoce bila kod ginekologa 2 godine. Ccc…
Hvala ti na informaciji i što si se stvarno raspitala 🤗🤗🤗❤️
Pa ne znam više šta da mislim. Sad me popustio onaj entuzijazam i razmišljam si što će biti ako u prvom normalnom ciklusu ne ugledam plusić ilinako mi gin kaže da još malo produžimo zaštićene odnose :/
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
https://ibb.co/0QKqfsD
Cure, ja pišnula, 13. dc, smajl i crticaaaa uranila! 😬
Jučer nismo hopsali, da li je kasno danas već?????
https://ibb.co/0QKqfsD
Cure, ja pišnula, 13. dc, smajl i crticaaaa uranila! 😬
Jučer nismo hopsali, da li je kasno danas već?????
Nije kasnooo al hopsanje svakako🙏🙏💜💜💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Skategirlhvalaaa💜🙏💜🙏
Inna bemu miša za M… Sad cemo jos malo opet na odbrojavanje…. 💜💜
Sandričak oko mojeeee meni se čini da je ista kao i juver al nemoj me eto drzat za riječ vidis da ja nisam vjerodostojna 🤣🤣🤣
Rea hvala na pitanjuu evo u potrazi i dalje za sjenicama(kojih nema) 🤣 al ko ga šljivi dok ne dojde M neka se dijete veseli… Kako zi, kako prolaze ovi dosadni dani? 🤗🤗
Jako dosadno.sva sreca pa radim i puno imam posla pa mi vrijeme brzo prođe. Eto jutros sam zaspala pa malo kasnije mjerila temp.
Ma bit ce nešto, ako ne ,iduca je svima dobitna ❤
Pozdrav!
Nova sam tu,evo zanima me jel ima tko problema sa pcos-om tu. Ja se mučim s njim i sa začećem.
Što pijete,jel ima nestko nešto za preporučiti?
Ja sam počela uzimati Gynositol evo 2.dan tek pa me zanima jel ima tko iskustva s tim možda?
hey, isti problem, Također pijem gynositol od 8/20, prije njega inofolic i fertilup naizmjence od 1/19 M uredne iako su duzi ciklusi.
04.09.2011. 👫
29.06.2019. 💒
PCOS - Gyinositol
28.8.2020. ➕ Biokemijska trudnoća ☹️
05/021 spermiogram ✅ normozoospermia
17.05.2021. UZV 🔜🔎
Pozdrav!
Nova sam tu,evo zanima me jel ima tko problema sa pcos-om tu. Ja se mučim s njim i sa začećem.
Što pijete,jel ima nestko nešto za preporučiti?
Ja sam počela uzimati Gynositol evo 2.dan tek pa me zanima jel ima tko iskustva s tim možda?
hey, isti problem, Također pijem gynositol od 8/20, prije njega inofolic i fertilup naizmjence od 1/19 M uredne iako su duzi ciklusi.
I kakvo je sad stanje sa ovulacijama?
Ja ih nisam imala ovo što sam pratila.
Pila sam i fertilip također 5/2020
Gynositol sam evo tek krenula piti u nadi da će mi izregulirati bar malo cikluse jer ovako ih nemam bez terapije
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Da li vas nerviraju prijateljice koje su se udale, imale 3 sexa i odmah ostale trudne I onda pametuju I govore tebi ma opusti se ? 🙄🙄🙄🙄
Tloza bas jedna ovakva sto je iznad opisana salje meni danas sliku koju si ti postavila I ona se kao pronasla u toj slici, tako ce I ona 🙄🙄🙄 iznerviram se na maximum
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Sortiraj odgovore
Najstariji