Hvala vam drage moje na komentarima ❤.
Ja sam zadnji put spolne hormone vadila kao student, pred pocetak uzimanja kontracepcije (od koje sam brzo odustala). Tada stvarno nisam nista o tome znala ni istrazivala, nit me bilo briga 🙈.
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Bellanadam se da te osjećaj vara 🤞 :) a ovo za moju temp ne znam šta bi rekla 🤷♀️ u prošlom ciklusu mi je temp skočila tek na 4dpo, a o mi je bila 2 dana nakon pika prema ff. Razmišljam da odem vaditi progesteron.
Martybaš onda kad imaš loš trenutak trebaš nam se izkadati da te makar saslušamo ako već ne možemo pomoći ❤️
Marežao mi je ali ja ne vidim ništa na testiću. Nadam se da je rano 🤞
Sandričakžao mi je zbog lošeg iskustva s ginekologom ❤️
Wonderermislim da nema veze koliko ti dugo traje cj ciklus u odnosu na dane m, jer mislim da su dani menstruacije konstanta, to se ne mijenja osim ako postoji nekakav problem. Za drugo ti ne znam reći osim da i sama razmišljam o progesteronu
Hehehhe ako lozica ne vidi onda k vrapcuuuu heheh ahhh🤦♀️🤦♀️🥴🥴🥴😥
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
jutrooooo
krenila sam tamo di sam stala , bez spojlera molim hahahah
tloza ajme uzas to za vaginalete, mislim da sam i ja koristila za nesto te tvoje hahha, ili slicne po opisu boje i svega , fuj. sta se tice ff nije ni on nepogresiv, ja sam bila u gina i potvrdio mi je ovulaciju dan nakon sta ju je ff oznacio a oznacio mi ju je na pik . ne vidims ta te muci sa tom tvojom temperaturom?
bambina moglo bi za dva dana bit...? volim te cb smajlice al poprilicno skup sport, ja sam ga kombinirala sa trakicama nakon sta sam ga isprobala prvi ciklus hahahha. mislim da nije moguce da fulaju, ja sam pratila kako tamni da ne bacam bzvz, vec bi po prvom mogla 99% pogodit koji dan ce pokazat pik
lara19 dobrodosla, tloza ti je sve dobro objasnila sta se krvi tice. kod mog gina se triba narucit za briseve, al ne triba nista donosit i odnosit tako da vjerojatno zavisi kakva im je praksa u ordinaciji. dc nije bitan
dosla do pola zaostataka i pala str, sricom sam kopirala tekst sta sam pisala ahahahhahah nes me zajebat
wonderer vidim da si dobila, pratimo se i dalje kissi kissi, meni su kraci ciklusi tako kako si rekla i citala sam da je bolje na 2dc onda izvadit, ili 3dc, ne kasnije
skategirl pikcina , sta se pokrivanja tice, nemam pametan savjet ahahahhah odn nikakav provjereno da mi je upalio
bachata ne virujen u to, ne znam, imala sam vaginalni uvz u prve dvi trudnoce dosta rano jer sam imala upalu pluca pa me gin primio da vidi vidi li se ista zbog sumameda . sa trecim sam uvz radila sa punih 7 tt , isto ne mislim da je zato srce stalo
bella ima jos vrimena za implataciju drzim fige, meni s malom nije pokazalo ni dva tjedna nakon tog sexica ahahahah a sad ce 7 godina na lito napunit ;-)
mare ovaj je zeznut i za slikat s tim prozorcicem, jel se moze otvorit?
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Bella glupo pitanje ali sad kad si već spomenula pa moram 🙈 u tom slučaju da se progesteron radi 7 dana od o, to sam i ja vidjela, jel ja sama odredim kad je bila o? Hoću reći, moram li ići na pregled kod gin da mi on utvrdi o ili sama to određujem prema trakicama i bazalnoj? Jer mislim da kad bi sad tražila uputnicu da bi mi 7dpo bio za vikend, a to se ne može vaditi na 8 ili 9dpo? A sad gledam i vitamin D, čudi me da mi to nije ranije stavio na uputnicu 🤔 ma da me je pitao hoću li uputnicu za Vu ili Os, a ja rekla ma nema potrebe ići za Os dobro je i u Vu, a on će na to "kako hoćeš, ali u Os ti mogu raditi više toga". Sad žalim svoj odabir 😂 uh, oprosti što sam se raspisala ❤️Btw sretno za hormone, svakako javi nalaze, ma da se nadam da nećeš ni ići ih raditi 🤞🤗
Ginny ma daj pa pogle ti tu temp. Aj porasla je na 1dpo (ako je dpo) i onda opet pala 😒 točno bi razbila toplomjer kad na rano jutro vidim da temp zajebava
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
https://ibb.co/dGj35bY
Ovo sam htela 🤣
Hahahhha znala san ja… Uzdala sam se u tebe i tvoje strelice👀👀💜💜💜
Heheheh nesto imaa. A evo pogledaj sta sam ja imala pre dva tri ciklusa
https://ibb.co/MckFfyT
Bas me zanima dal i ti vidiš tu nesto. A ja se jadna ponadala bas bas bila tad. 😩😭
Jaooo faaaa. Punl bolje negp meni.. Koji ti dpo bio, 😔
Bilo 14dpo i posle sam uveče dobila. 🙄❤
Sandricak💖 kad radiš lh danas?
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Bella glupo pitanje ali sad kad si već spomenula pa moram 🙈 u tom slučaju da se progesteron radi 7 dana od o, to sam i ja vidjela, jel ja sama odredim kad je bila o? Hoću reći, moram li ići na pregled kod gin da mi on utvrdi o ili sama to određujem prema trakicama i bazalnoj? Jer mislim da kad bi sad tražila uputnicu da bi mi 7dpo bio za vikend, a to se ne može vaditi na 8 ili 9dpo? A sad gledam i vitamin D, čudi me da mi to nije ranije stavio na uputnicu 🤔 ma da me je pitao hoću li uputnicu za Vu ili Os, a ja rekla ma nema potrebe ići za Os dobro je i u Vu, a on će na to "kako hoćeš, ali u Os ti mogu raditi više toga". Sad žalim svoj odabir 😂 uh, oprosti što sam se raspisala ❤️Btw sretno za hormone, svakako javi nalaze, ma da se nadam da nećeš ni ići ih raditi 🤞🤗
💖💖
Može biti i 8 dpo.ali tako, gleda se da je tjedan dana nakon O. Jer ti neće biti isti vadiš li ga dva dana poslije O ili 7,8 dana nakon O, a to je bitno da se potvrdi ovulacija i dobije realna slika tog hormona.
Bilo bi super kad bi tocno znala O. Iako kako je tommy napisala vadi se 22 dc, a to je 7,8 dpo kad je O kad se uzima O po "školski" 14dc. Tako da procijeni otprilike kad je O,što točnije možeš i probaj tako 7,8 dana dpo izvaditi progesteron.
Bella jaooo🙆♀️🙆♀️ako ništa mk cemo na Božić imat duplo slavlje😇😇💜
Ginny pokusat cu ga otvorit kad dodjem kući, sad osla u masline🤣🤣taman glavu razbistriti
Sandričak vidis ti kako to zezne... Katastrofa😔 sad cemo mi brzo sve na drugu temu💜💜🙏🙏🙏
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
💖💖
Može biti i 8 dpo.ali tako, gleda se da je tjedan dana nakon O. Jer ti neće biti isti vadiš li ga dva dana poslije O ili 7,8 dana nakon O, a to je bitno da se potvrdi ovulacija i dobije realna slika tog hormona.
Bilo bi super kad bi tocno znala O. Iako kako je tommy napisala vadi se 22 dc, a to je 7,8 dpo kad je O kad se uzima O po "školski" 14dc. Tako da procijeni otprilike kad je O,što točnije možeš i probaj tako 7,8 dana dpo izvaditi progesteron.
Hvala ti ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
pozdrav curke, imam jednu nedoumicu pa sam razmišljala da se konzultiram s vama. Prošlu srijedu 10.3. sam bila kod gin na redovnoj kontroli i rekao mi je da sam došla taman prije ovulacije i da u desnom jajniku imam folikul koji je tada bio 16 mm i da u sljedeća tri dana biti ovulacija. Cijeli vikend me toliko boljelo ne samo jajnik nego sve, kao pred M pa sam jucer konačno kupila lupocet jer više nisam mogla podnijet. Danas ništa sve normalno. e sad, jel ovuacija bila jucer pa me prestalo boljet ili smo fulali ovaj mjesec. lh trakice ne mogu jer s mi zbog pcos skroz pozitivni. hvalaa
04.09.2011. 👫
29.06.2019. 💒
PCOS - Gyinositol
28.8.2020. ➕ Biokemijska trudnoća ☹️
05/021 spermiogram ✅ normozoospermia
17.05.2021. UZV 🔜🔎
Sortiraj odgovore
Najstariji