Lara19evo ureaplasma team 🥳 Ja sam pila doksiciklin 10 dana, zajedno s mužem 😁 Morala bih ponoviti briseve, samo sam malo vremenski ograničena.
Ja sam evo 10.dpo, a simptomi kao da je dan pred mengu. Sise bole, iscjedak mijenja boju… Nešto se pokvarilo ovaj mjesec kod mene. 🙈
Ja sam dobila za 3 dana neki antibiotik, cudno mi je da nije rekao nista za supruga ni zasticene odnose, pa razmisljam da pricekam sa uzimanjem dok ne odem kod njega na konzultacije bas da ne bi nesto krivo radila pa uzalud. Da li znas da li se ureaplasme tesko rijesiti?

🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Jutro🤗
Amelie hm pa od jucer trakica mi izgleda dosta tamno, mozda ce danas pik biti? Nastavi piskiti svakako🤗 A mozes i hopsnuti za svaki slucaj😁
Lozice sretno danas, i na ispitu i sa ginekologom da ne otpili za nalaze😘
Ri drago mi je da sam te smirila😘
Inna hvala ti. Kad ti piskis hcg, blizi se dan nedolaska gospodje M😁
XOXO ja sam prije nego smo krenuli ponovno pratila tu s curama i odbrojavala i to me bas zabavljalo i veselilo kad bi vidjela +😊
RioMare dobro sam, hvatam pikove i kujem planove za dobitne hopseve🤣 Kako si ti trudnice nasa?🤗
😘
Anci sta ima kod tebe?
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Jutro🤗Ameliehm pa od jucer trakica mi izgleda dosta tamno, mozda ce danas pik biti? Nastavi piskiti svakako🤗 A mozes i hopsnuti za svaki slucaj😁
Lozicesretno danas, i na ispitu i sa ginekologom da ne otpili za nalaze😘
Ridrago mi je da sam te smirila😘
Inna hvala ti. Kad ti piskis hcg, blizi se dan nedolaska gospodje M😁
XOXOja sam prije nego smo krenuli ponovno pratila tu s curama i odbrojavala i to me bas zabavljalo i veselilo kad bi vidjela +😊
RioMare dobro sam, hvatam pikove i kujem planove za dobitne hopseve🤣 Kako si ti trudnice nasa?🤗
😘
Anci sta ima kod tebe?
Daaa i ja vas pratim incognito. I bas to veseli me svako iscekivanje +. I tu na forumu mi nije problem podijeliti nesto. Sa ljudima oko sebe nemogu iako mi stvarno nije problem pricat o svemu sta se desilo ali ili ne razumiju ili znaju sve bolje od mene a nisu to ni prosli ili zavrsimo da ja njih na kraju moram tjesit.
Ja sam se opskrbila trakicama i jedva cekam da mi padne hcg da ih mogu pocet koristiti. Sve pretrage dr kaze da jos vrijede i da ne bi ponavljala za sada. Tako da zapravo mi ostaje samo cekati 🤩

👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Jutro cure drage , nadam se da ste sve dobro . Ja idem na pregled u podne . Prerano je znam ali imam neki svrab dolje i iscjedak smećkasti još uvijek, ne previše . Vidjet ću šta će mi reci , i uzeti uputnicu za betu . Držite fige , javim vam kako je prošlo 😘
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Jutro cure drage , nadam se da ste sve dobro . Ja idem na pregled u podne . Prerano je znam ali imam neki svrab dolje i iscjedak smećkasti još uvijek, ne previše . Vidjet ću šta će mi reci , i uzeti uputnicu za betu . Držite fige , javim vam kako je prošlo 😘
Sretno, Ri! Držim ti fige i javi se kada obaviš.. 🤞🤞🍀🍀

Sretan rođendan našoj Wonderer i da joj se najljepša želja ostvari - da dogodine slavi sa svojom bebicom .
Sve ostale cure pozdravljam i šaljem samo pozitivu !
LazyO jel ti bilo dosta tog smedjeg iscjetka ? Kako se osjećaš inače ? Ja imam lagano jako svijetlo smedjkasti (žućkasti ) , ništa strašno , ginekolog mi se ne javlja ( too bussy) . A i iscjedak se sam po sebi dosta povukao . Grudi su mi bas osjetljive i sve žilice vidim . Nadam se da će se gin javiti ako ne otići ću kod drugog . A valjda će ovaj put biti ok 😌
Hej Ri- prvo čestitam! 🥳
Meni je prva 2 dana bilo baš dosta ono kad se obrišem, i preko dana da promijenim 4-5 dnevnih uložaka pomalo. Ne znam kak bih ti drugačije rekla. A kasnije od dana do dana, jedan više, pa jedan manje, ali bio je baš tamnosmeđi, ne žućkasti ili svijetli. Obavezno odi do gin. ako ti se ne javlja, s obzirom na prethodna iskustva možda bi trebala uzimati progesteron ili nešto. Ono što možeš na svoju ruku je otići izvaditi betu privatno (do 120kn), pa ponoviti za 2 dana- ako ništa to bi te trebalo smiriti :)
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
tek sam naknadno vidjela da si pisala da ideš na pregled- najbolje tako :)
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Jutro cure. Ja sanjala.pozitivan test na trudnocu. Al to je bio samo san 😪. Ocekujem kuju za 2 dana ...

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Jutro cure. Ja sanjala.pozitivan test na trudnocu. Al to je bio samo san 😪. Ocekujem kuju za 2 dana ..
Ma zasto bi dosla
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Jutro cure. Ja sanjala.pozitivan test na trudnocu. Al to je bio samo san 😪. Ocekujem kuju za 2 dana …
Jooj, glupača samo te muči.. Jesi sigurna da će doći??

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji