Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    11. Svibanj 2021. 16:24

Lu koliki ti je bio TSH? 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Ameliee
    11. Svibanj 2021. 16:25

MarijaAna ohhhh jadničak, sigurno mu teško palo kao i ovom mom. 😂😂😂🙈
    Lori a jesi me sada nasmijala, sviđa mi se to pravilo. 😂😂 Ma kako to misliš ne možeš na poslu? To skrivanje, uzbuđenje, hoćeš pogoditi čašicu ili ne, hoće li zabljesnut pik, što ako bude pa ti se omakne uzvik veselja, a nisi sama... 🤣 Ja već vidim da će mi pola pauze otići na lov ako to već nije, kako Lozica kaže, valjani razlog za ranije otići kući. 🙈😂
    T.Loza ufffff dobro je sestra onda još i izbjegla verbalni fajer, ali de ti njih zvrcni ako još rade sad kad si se skulirala. Ako ne danas probaj sutra. Baš mi žao što ti se sada sve nakupilo, ali rješit ćete to vi! 💪 Evo šaljem sliku Premom-a, malo se bolje vidi uživo, ali baš miniminiminimalno. https://ibb.co/jHtWGj8 
    Jel91 pozdrav, T.Loza je bila brža pa mi je ukrala misao... 🙈 Nadam se da će se uspjeti ovulacija izregulirati i da ćeš ubrzo ugledati svoj plusić. 🤞

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

RiO MArE🐟😅❣️
    11. Svibanj 2021. 17:25

Lorii hvala na pitanju, evo sve je ok, malo me muce grcevi-bolovi, pa sam odmah panično nazvala gin kaže da je to ok, al u slučaju da se pogorsa da joj se javim.. Ostalo sve super❤️❤️❤️
    Bambinaa❤️❤️❤️kako si
    Ina jos stigne se pronijeniti za 2 dana svasta❤️🤞❤️🤞❤️
    Amyy nadam se da ce ti biti dobitni ciklis🤞🤞❤️❤️
    Ri drago mi je da je zasad sve ok.. Normalno je da se nista ne vidi.. Neka bude uredna i dosadna🤞🤞❤️❤️
    Amelie to sumosjetljivije pa te to zato buni odnosno takve su trakice... Pokusaj sljedeci put sa 20
    A evo bapisah da je zasad sve ok.. Malo grcevi bolovi al kao normalno je... Al dok ne dodje prvinpregled mislim da cu i dalje paničariti, a pregled za 2 tjedna tek😑😑
    Marinic, monstera, wonderer❤️❤️💜💜💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• MarijaAna
    11. Svibanj 2021. 18:36

Išla sam još jednu trakicu danas i blijeda jedva vidljiva.. jučer je očito neka greška😊

31.g.
    aktivni od 03/2021
    izuzetno nestrpljivo žensko

Marinci
    11. Svibanj 2021. 18:43

RiO MArE🐟😅❣️

Lorii hvala na pitanju, evo sve je ok, malo me muce grcevi-bolovi, pa sam odmah panično nazvala gin kaže da je to ok, al u slučaju da se pogorsa da joj se javim.. Ostalo sve super❤️❤️❤️
    Bambinaa❤️❤️❤️kako si
    Ina jos stigne se pronijeniti za 2 dana svasta❤️🤞❤️🤞❤️
    Amyy nadam se da ce ti biti dobitni ciklis🤞🤞❤️❤️
    Ri drago mi je da je zasad sve ok.. Normalno je da se nista ne vidi.. Neka bude uredna i dosadna🤞🤞❤️❤️
    Amelie to sumosjetljivije pa te to zato buni odnosno takve su trakice… Pokusaj sljedeci put sa 20
    A evo bapisah da je zasad sve ok.. Malo grcevi bolovi al kao normalno je… Al dok ne dodje prvinpregled mislim da cu i dalje paničariti, a pregled za 2 tjedna tek😑😑
    Marinic, monstera, wonderer❤️❤️💜💜💜💜

Jedva čekam tvoj pregled  bit će sve super mala mrvica je unutra

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Lori🍀
    11. Svibanj 2021. 18:56

Lu super za homocistein i za folnu! TSH je bome visok ali to ti se mozda sad u trudnoci poremetio. Hoce ti pojacati terapiju za TSH?
    Riomare ma ti grcevi su ti ok, nemoj se brinuti. Brzo ce proci 2 tjedna do prvog pregleda😊 
    Loza haha zamisli, e ljudi idem ja u 2 doma jer mozda ovuliram pa da provjerim i odmah zaskocim muza😁Ameliee sta stvarno planiras piskiti na poslu🤣🤣 mislim treba pricekati 20 min pa onda jos 10 nakon umakanja, malo ce biti cudno da si 30 min i wc-u🤣 mi imamo 1 wc na 10 zena pa ga ne mogu toliko dugo zauzeti. Jedino da se popiskim u wc-u pa uzmem casicu sa sobom u ured i tamo umacem trakicu🤣🤣🤣

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️

Lori🍀
    11. Svibanj 2021. 19:02

https://ibb.co/YXv5gjt
    https://ibb.co/nMtXmbn

Prva od danas, druga od jucer. Mislim da nece jos pik, mogao bi u cet tek ali vidi se da polako tamni😊

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️

Bambina
    11. Svibanj 2021. 19:53

RioMare, evo me, malo sam danas nervozna, ne znam što me uhvatilo.. A u stvari znam, nekakav strah da li se uopće može uhvatiti bebica.. Ahh.. Vrtlog emocija iz dana u dan..
    Nije mi vrag dao mira pa sam maloprije išla piškiti LH trakicu, 8. dc, osjetljivost zelene trakice od 20..
    https://ibb.co/M1rfHXd
    Malo me zbunila jer O očekujem tek za tjedan dana.. Što mislite, cure? 🤷‍♀️
    Puse šaljem svima! ❤️❤️

Ameliee
    11. Svibanj 2021. 21:02

Rio ufff vjerujem da s nestrpljenjem čekaš pregled i da si nervozna, ali brzo će i on doći. Ma to si mrvica radi mjesta, hormoni luduju, maternica se širi, sve je to ok, ali uvijek je bolje spriječiti nego liječiti. ❤️ Ma da, slažem se za osjetljivost, nabavim si i one od 20 pa isprobavam šta mi odgovara. 
    Lori čitam ja tvoj komentar i mozgam već 10-tak min, šta ti ženo prvo 20 min čekaš... 🧐🤔 Ne bude mi lijeno i odem ja pročitat uputstva, kukuleleeeeee obzirom kako ja, kao vrsni tudum koji jesam i koji preleti s pola mozga većinu papira koje dobije u ruke, radim te testove dobro da nije treća linija izrasla i počeli mali miševi izlaziti. 😂😂😂😂 Ja to piškim, tunkam, čekam, vijećam. 😂😂😂 No neće to mene spriječiti, kod nas na poslu ima i ormar i polica s dovoljno mjesta za sakrivanje pa ću se okušati u avanturi zvanoj pikolovstvo na radnom mjestu. Ja se kao zafrkavala kad sam rekla da će mi pola pauze otići na kraju a kad onooooo 🙈🙈🙈🙈
    Bambina kao što se vidi iz prethodno navedenog meni je bolje da šutim. 😂😂😂 Ali meni djeluje dosta tamno s obzirom da se radi o zelenim trakicama. I naravno da će se uhvatiti bebica, nemoj niti pomišljati o drugačijem ishodu. ❤️❤️ 

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Z-MARTA
    11. Svibanj 2021. 21:25

Lu , taj TSH je za terapiju, najvjerovatnije. Čuvam fige da se sto prije normalizira. Pazi da te ne dotiče ni najmanji stres. 
    A ja se nadam da ću pratiti RioMare :) 8DPO sam precrkla, metalni ukus ne prestaje već se pojačava sad toliko da mi je malo i muka (ne pomaže ni smoki), a pridružila se i takva glavobolja s vrtoglavicom da svako malo moram leći. Nemam natekle cice i nemam pojačan iscjedak. Jedino sto me strah je testirat se da se opet sva ne ražalostim.

🧘🏻‍♀️35

(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)

👨🏻‍💻41

( oligoasthenozoospermia)
    IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI