Heeej curee.. Evo i mene...
Napokon kao nova, prošla upala prošli plodni dani i danas sam 3dpo osjećam se super puna energije... I da znatee da ništa ne očekujem niti sam opterećena da li su simptomi kakvi.. Svejedno mi je za sve... Kad bude bit će.. Čestitam svima na plusić ima ja vas čitam redovno...
Jednostavno mi je dosadilo sve i bila sam nervozna i bez volje za bilo čim...
Sad sam super zračiiiim pozitivom.. I čekam da još malo zagrije i samo more sunce i uživanje.. Puse svima 😘😘😘😘😘
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Ri sretno danas ❤️
Amelie e to ti je pametno da svejedno piškiš pa ćeš vidjeti kako funkcionira, svejedno odbrojavamo 😁
Lori ❤️
Amy94 sretnooo ❤️
.
Hvala vam na navijanju danas za ispit ali nažalost nisam prošla. Užasno sam ljuta i živčana, a i ginekolog mi je bacio ignor za nalaze. Uhhhhh! 😠😠 Brzo nek neko popiški plusić da me oraspoloži!
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Evo me cure , obzirom da je još rano nismo vidjeli trudnoću na ultrazvuku , vadit ću hcg svaka 48 h 3 dana . Dobila sam Duphastone , jednu na dan . Također su mi odmah uzeli i briseve . Nema nikakvih krvarenja unutra potvrdio ginekolog . Sad sam mirnija , mogu mirno spavat . Ma mora sve biti dobro ! Ako i ne bude znati ću da sam sve napravila sto sam mogla ! Ali imam dobar osjećaj i pozitivna sam . Sikice rastu li rastu - ja ushićena jer inače nemam ništa 😂
Ljubim vas svih ❤️
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Jutro cure. Ja sanjala.pozitivan test na trudnocu. Al to je bio samo san 😪. Ocekujem kuju za 2 dana …
Jooj, glupača samo te muči.. Jesi sigurna da će doći??
Ma doci ce bas me muci da. Luda sam. Test negativan . Danas sam 29 dc . Zna doci nekad tocna a nekad zakasni 2 dana . I sve mi smrdi , slabo mi je.

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Risretno danas ❤️
Ameliee to ti je pametno da svejedno piškiš pa ćeš vidjeti kako funkcionira, svejedno odbrojavamo 😁
Lori ❤️Amy94 sretnooo ❤️
.
Hvala vam na navijanju danas za ispit ali nažalost nisam prošla. Užasno sam ljuta i živčana, a i ginekolog mi je bacio ignor za nalaze. Uhhhhh! 😠😠 Brzo nek neko popiški plusić da me oraspoloži!
T.lozice, dišiiiiii! Sve će biti ok.. ❤️
Sljedeći put ćeš rasturiti na ispitu, ajde, ajde.. 😉
Hoćeš li proći do nekog drugog ginekologa?

XOXO razumijem, ja u svojoj okolini imam par prijateljica koje su mi stvarno podrška i njih se držim. Nekima sam odlučila ne reći jer znam da će biti upravo to da ću ja njih na kraju morati tješiti. Jedna prijateljica mi je rekla joj meni je to teško uopće slušati, ja si mislim joj jadna ti I nije me više u ova 2mj ni jednom pitala kako sam, a čujemo se često i stalno priča o svojim problemima. U ovakvim situacijama shvatiš tko ti je pravi prijatelj.
Lozice baš mi je žao za ispit. Ali novi rok nova nada, isto kao kod trudnoće Znaš li ti za APP studentsko pravilo?
Možda se gin još javi, baš mu dugo treba
Ina85 žao mi je ako dolazi M
Amy boook tebe nisam tu dugo vidjela. Super za opuštenost i sretno, neka bude + za 10ak dana
Ri super za pregled! Dobro da ti je dao Duphastone za svaki slučaj. Sad si bar malo mirnija! E i super za "sikice", ja kad sam bila trudna to kratko sjećam se da sam se jedno jutro probudila sa sisama, gledam šta je ovo
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Lozice bit će ispit rijesen iduci put reka je moj svekar bolje bit godinu duže student nego penzioner hahahahahhaha,Amy bas mi je drago da si dobre volje i ja sam u stanju kao ti bit će kad bude nema nerviranja vise,Lori bit će opet sise velike ubrzo,♡♡♡♡♡
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
E da stize ljeto bit ćemo najzgodnije na plaži, jedva čekam kupanje i uzivanje,iako mi je posao stresan i stalno radim pa sam se nadala da će beba sto prije da se mogu kupati i uživati,a ovako teško nista od godišnjeg preko ljeta,vidiit ćemo sve možda i dodje taj plusic,
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Rio ove su od 10 mlU/ml, ja pitala Betty samo jel ima roze, nisam pitala za osjetljivost. 🤦♀️😅 Iskreno, mislim da ja malo previše nestrpljiva, em se trebam skontat s trakicama, em mi se treba ciklus malo ustabiliti, ali eto i za prvo mi je trebalo (za moje pojmove) dosta vremena pa sam za drugo odlučila odmah udarit full force. 😂😂 Inače, kako si ti? Kako se osjećaj? Ima kakvih simpotma? 😘
Lori pao jučer hops za svaki slučaj, uz malo sreće past će i danas. 🙈🙈 Jesi ti pišnula koju trakicu danas? Veselim se tvom lovu na O... 😉❤️
Ri super za dobar pregled, Duphastone ne može odmoći.🤞🥰❤️ Javljaj kako beta napreduje, sve će to biti u naboljem redu, ni ne sumnjam! 💕💕
Amy drago mi je pozitivu, samo tako naprijed!! 💪💪
Lozice žao mi je zbog ispita. 😢 Bit će sljedeći rok, nemoj se samo sekirati. 😘 A ovo za gin, aaaaaa evo naživcirala sam se samo čitajući...😡😡 Da ih probaš zvrcnuti?
Ina baš žao mi što te M pati. 😡😢
Marinci ma naravno da će doći i taj plusić!! 🤞❤️ A onda uživanje na maksimum.
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Lori,Loza eno me... red obiteljskih okupljanja, red posla koji nema kraja... uglavnom, ne osjecam se bas dobro... 4dana mi kasni, u subotu sam radila test i nista, a sutra cunujutro reda radi ispucat ni manje ni vise digitalac jer se navecer idem cijepiti... nije mi neko stresno razdoblje ali mislim da mi se opet vratila upala na lijevi jajnik koju sam imala jos prosle godine kao vodenu cistu... do sada nije bilo nista ali me sad opet to lovi... nista, mi smo odustali od ciklusa do jeseni zbog svega... idem iduci tjedan na pretrage...
30🙋🏼♀️34🙋🏻♂️
U braku 2 godine, zajedno 12❤️
Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji