Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    11. Svibanj 2021. 21:33

Bambina nemoj tako razmisljati, doci ce bebica i to vrlo brzo! Trakica je stvarno tamna za 8dc, jesi imala kad ranije O, ovo mi izgleda kao da bi mogla kroz 2, 3 dana? Sva sreca pa si pisnula hehe, da si krenula tamo na 10, 11 dc mogla si propustiti pik
    Amelie hahahahaha pa sta ja znam mozda se ni ne treba cekati 20 min, ali ja sam ti streberica, kod mene ti sve mora po pravilima biti pa tako i detaljno citam uputstva
    Znaci skrivanje po ormarima hahahah, a nista ako netko od kolega naleti na tvoju casicu reci da je to sok od narance
    Lu sretno sa snizavanjem TSH, cink, selen i vit D su super inace od vitamina i pomazu boljem radu stitnjace. Pa uvijek mozes probati prvo s time. Kad radis test, trebala si ovih dana ili sam pomijesala nesto?

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Lori🍀
    11. Svibanj 2021. 21:38

MartaZ12

Lu , taj TSH je za terapiju, najvjerovatnije. Čuvam fige da se sto prije normalizira. Pazi da te ne dotiče ni najmanji stres.
    A ja se nadam da ću pratiti RioMare :) 8DPO sam precrkla, metalni ukus ne prestaje već se pojačava sad toliko da mi je malo i muka (ne pomaže ni smoki), a pridružila se i takva glavobolja s vrtoglavicom da svako malo moram leći. Nemam natekle cice i nemam pojačan iscjedak. Jedino sto me strah je testirat se da se opet sva ne ražalostim.

Zvuci dobro Mozda bi mogla na 10, 11 dpo pisnuti, znale su cure imati lijepe crtice, ali ako te strah strpi se radije do 12, 13 dpo

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Bambina
    11. Svibanj 2021. 21:49

Ameliee, hvala ti na pozitivi, baš mi nekako danas treba.. ❤️❤️
    Lori, draga, nadam se da hoće.. ❤️
    Pa išla sam danas pišnuti iz razloga što sam imala bjelanjkasti iscjedak, malo neki pritisak dolje i ajde da vidimo situaciju.. Od kad pratim, znači ovo je 5. ciklus, nije bila nikad ovako rano.. Da li je neka od vas imala tako rano pik odnosno O? Ako je ovo ispravno danas, moguće da će kod mene biti ovaj ciklus na 10./11. dc.. 🤷‍♀️

Z-MARTA
    11. Svibanj 2021. 22:07

Cure, UPDATE. Help! Upravo sam vidjela 2 kapljice neke razvodnjene, razmrljane krvi u šolji. Na maramici nema ništa kad sam se obrisala. Nije moguće da je vještica uranila toliko dana. OMG. Bilo bi pregrozno da nije implantacijsko koje žene spominju već poremećaj ciklusa. 

🧘🏻‍♀️35

(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)

👨🏻‍💻41

( oligoasthenozoospermia)
    IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta

RiO MArE🐟😅❣️
    12. Svibanj 2021. 07:33

MartaZ12

Cure, UPDATE. Help! Upravo sam vidjela 2 kapljice neke razvodnjene, razmrljane krvi u šolji. Na maramici nema ništa kad sam se obrisala. Nije moguće da je vještica uranila toliko dana. OMG. Bilo bi pregrozno da nije implantacijsko koje žene spominju već poremećaj ciklusa.

Moguće implantacijsko krvarenje.. Sto reće da si 8 dpo? To je taman to vrijeme... Kakva ti je sad situacija? 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Marinci
    12. Svibanj 2021. 08:13

MartaZ12

Ja mislim isto što i Rio Mare ,  joj bilo bi super

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Lori🍀
    12. Svibanj 2021. 08:17

Jutro
    Kako ste? 
    Bambina samo ti nastavi pratiti trakicama, nema veze ako bude i par dana ranije O, zna se to malo poremetiti, nije ništa za brigu. Ja isto imam iscjedak 2-3 dana prije O, jučer sam baš dosta imala.
    RioMare danas je jedan dan manje do pregleda
    Marta ovo bi moglo biti implantacijsko, držim fige 
    Marinci kako si ti, jel ti prošla O, odbrojavaš?
    Lu žao mi je za test

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Bambina
    12. Svibanj 2021. 09:17

Lori1988

Jutro
    Kako ste?
    Bambina samo ti nastavi pratiti trakicama, nema veze ako bude i par dana ranije O, zna se to malo poremetiti, nije ništa za brigu. Ja isto imam iscjedak 2-3 dana prije O, jučer sam baš dosta imala. 

Lori, ajde baš ćemo vidjeti danas situaciju.. 🙂
    I ti svoju stavi trakicu! 🤗 🤞
    T.loza, jesi se smirila? 😘 
    Marinci, da li je i dalje hopsanje svaki dan? 😄
    Marta, držim fige za implantacijsko! 

Ri
    12. Svibanj 2021. 09:24

Dobro jutro cure drage . Nadam se da ste sve dobro , evo mali update od mene , prva Beta 328 😊

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

Loza 💙😇
    12. Svibanj 2021. 09:32

Amelie gledala sam ti sliku trakica par minuta i idalje sam zbunjena 😂 slažem se s Rio Mare, možda da probaš sljedeći ciklus s manje osjetljivima ako ovaj bude neuspješan. Ove u zadnja 2 dana su potamnile ali nekako sporo, a ako će o tek sada onda mi se one na 18dc čine da bi trebale biti svjetlije 🤷‍♀️

Lori pffff ja sam bome piškila hcg na poslu. Odma u 8 ujutro da si pokvarim dan u startu i tjt 😂 super što trakicet tamne, napadaj ti muža za svaki slučaj 😁
    Bambina nisam nikada koristila zelene pa ne znam kakve su inače. 🤔🤔 Poprati još danas pa ćemo bit pametniji
    Lu uhh baš visok TSH, tamans am ti htjela napisati za selen da je dobar za štitnjaču. Nadam se da će bit u redu 🤞
    Marta vjerujem da je riječ o impl krvarenju 🤞🤭
    Ri super beta, čekamo sljedeću ❤️❤️❤️
    .
    Btw dobro jutro vam svima od pospane loze 😴 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.