https://ibb.co/XWGFBww
Evo od sada!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Evo od sada!
Svjetlija od jučerašnje, je li tako?
Evo od sada!
Svjetlija od jučerašnje, je li tako?
Da se ispravim..
Išla sam ju vidjeti ponovno, pa ova današnja je jača još.. Ajmo akcijaaaaa.. 🤞🤗
Lori moja, danas sam puno bolje nego prošlih dana, hvala na pitanju 🥰 sutra imam ispit pa se pripremam
Gdje su nam Buffy, Inna, Buhtlica, Belinda, Lavanya, Lunamoon?
kakav ispit, draga? Sretno ti
I hvala što pitaš kako smo.. ja evo guram ovu folikularnu fazu, 9dc sam. Iako ne očekujem peak prije četvrtka-petka, mi ćemo svejedno od večeras početi pokrivati.. pa tako svaku drugu večer do O.
Jooooj, kad bi se bar uhvatilo ovaj ciklus
Jel vi isto gledate one YT videe gdje žene naprave pozitivan test, ono live reaction? Ej, ne znam jel mi to pomaže ili odmaže, iskreno.. Samo pomislim "kaaad ću jaa taaakoooooo?!"
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Lori moja, danas sam puno bolje nego prošlih dana, hvala na pitanju 🥰 sutra imam ispit pa se pripremam
Gdje su nam Buffy, Inna, Buhtlica, Belinda, Lavanya, Lunamoon?
kakav ispit, draga? Sretno ti
I hvala što pitaš kako smo.. ja evo guram ovu folikularnu fazu, 9dc sam. Iako ne očekujem peak prije četvrtka-petka, mi ćemo svejedno od večeras početi pokrivati.. pa tako svaku drugu večer do O.
Jooooj, kad bi se bar uhvatilo ovaj ciklus
Jel vi isto gledate one YT videe gdje žene naprave pozitivan test, ono live reaction? Ej, ne znam jel mi to pomaže ili odmaže, iskreno.. Samo pomislim "kaaad ću jaa taaakoooooo?!"
Ja gledam, haha.. Ta videa mi najviše iskaču na početnoj stranici yt-a.. 🙈 Plus fertility yoga..
Wonderer hahahah lijepo se provedi 🥳🥳🥳
TijanaB joooj baš mi je žao zvog cijele situacije :(
Lara19 ne znam što je to :/ pitaj gin
Lori hahahahaha❤️❤️
Samoja čini mi se da je pik prošao jučer, bez sumnje. Mislim da je danas ovulacija :)
Buffy javi nam se češćeee :) znači odbrojavaš do o, super plan i nek je sa srećom! ❤️ Ma ne gledam te videe, mene jako vesele vaši testići i to mi je dovoljan adrenalin i poticaj da ne odustajemo :) a ispit imam na faksu, držite fige jer će mi trebati 😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Javljam se kao padobranac, nadam se da ste mi sve dobro, da je vikend dobro prošao i da ste se odmorile. Kod mene sve po starom, pa bi molila T.Lozu da me makne s liste ako može jer od ovog ciklusa neće biti ništa, a kad sljedeći krene biti ću valjda mrvicu pametnija. 😅
Inače, za 10 dana krećem raditi nakon pauze od skoro godinu i pol dana, a kako je prelijepo vrijeme svaki sam dan vani s malenom od jutra do mraka, samo uđemo unutra jesti i popodne odspavati. 😂😂 Nadam se da ću predvečer uspjeti pročitati sve zaostatke, a do tada budite mi pozdravljene.
P.S. Vidim da se spominje neki ispit, Lozice sretno i držim fige!!! 🤞🤞🤞
P.S.2. Wonderer sretan rođendan sa zakašnjenjem, sve najbolje i neka sljedeći dočekala sa svojom bebicom u rukama! 🥰❤️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
wonderer sritan rođendan sa zakasnjenjem , da iduci docekas u novoj ulozi kao mama :D
lara19 mislim da it je to samo sifra od gina zasto te uputio na briseve (kao razlog jel) , cini mi se da je meni to pisalo u kartonu (mogu provjerit na e zdravlje, al skoro 100 posto sam sigurna da je to)
tijana zao mi je , mislim da neces morat na kiretazu kad krvaris, ja sam isla jer se nista samo nije pokreilo, također, koliko sam citala o trombofiliji , nema dokaza da ima utjecaja na tako ranu trudnocu. mozda netko ima drugacija saznjanja, ja nisam toliko istrazivala, kod mene je neka blaga mutacija koja je smao za andol kao, prije su davali i heparin za tu mutaciju, al isto kao nema dokaza da pomaze, nisam pomogla bas, al eto mojih 5 centi jel haha.
cure samo da vas pozdravim, nisam citala zadnjih 150 str, sramota me iti oglasit se haha, al eto da pozdravim wonderer , taman sam lipo upala :D
Ajde molim te provjeri ja sam prvo u soku ostala vec izvan sebe, pa sam onda pomislila da je mozda to sto ti kazes ali opet pise
dijagnoza: zenska neplodnost
🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Wonderer sretan rođendan sa zakašnjenjem! Nek ti je sretan, pun ljubavi, i da ti ova godina donese jednu malu bebicu 🥰❤. Zao mi je zbog M, al samo jako. Bit će to dobro vrlo skoro! ❤
.
Ja sam vadila betu prosli ponedjeljak i srijedu (175 pa 460), radim od doma jer mi je ginekologinja zbog smedjarenja uputila mirovanje (koje je nakon 7 dana proslo)- sad cekam urinokulturu i sutra ponavljam betu, a pregled imam krajem mjeseca. Opustena sam i kako bude bit ce- al evo malo trudnicke prasine svima 🥰
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Da, pik je definitivno bio jučer... Premom me već upozorila da je vrijeme za sex! 😂 Evo pokušavam skupiti malo snage jer od jutros nisam stala! Čim je skupim bar jedan brzinski! 🤣
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Sortiraj odgovore
Najstariji