Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ameliee
    10. Svibanj 2021. 21:18

Sada sam tek skontala da sam preskočila. 🙈
    Marta čula sam od dosta trudnica da su imale taj ružan metalni okus na početku pa držim fige da je to jedan jaaako dobar simptom. 🤞🤞❤️
    Lori naravno, bit će idući, ako pak ne bude ni taj, onda neki od sljedećih, ali bit će. 💪💪 
    Samoja wuhuuuu, neka se trud isplati!! 🤞🤞

E sada sam se komplet zbunila i moje mi trakice nisu uopće jasne... 😂😂 Premom je  sve označio s Low, tek mi je danas trakica zabljesnula, poučena prijašnjim iskustvom, pretpostavljam da se M približava. Golim okom testna je svijetlija od kontrolne, ovo je zadnja od danas https://ibb.co/xY6Gbnt .
    Stanje na Premom je ovako https://ibb.co/F3883g1 i https://ibb.co/Zx0MyKH . Ono što mene zbunjuje je to što je meni više manje uvijek dost vidljiva testna, možda su mi preosjetljive te roza, hmmmmm?! 🤔🤔 Igrat ću se još koji mjesec pa prelazim i na testiranje osjetljivosti. 🙈🙈😂

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

• XOXO
    10. Svibanj 2021. 21:23

Lori1988

Amelieiduci ciklus je onda tvoj💪
    Lazy Osuper za betu, bit ce to sve dobro🤞😘
    Lozano Đani no party hahahahah🤣
    Martamentalni okus zvucidobro🤞🤞🤞
    XOXOjos malo pa si i ti na listi i odbrojavas s nama🤗🤗🤗 ja uzimam trakice od Betty s Njuskala. Salje ih postom a ako si u Zg mozes se i naci s njom. Upisi u trazilicu na Njuskalu odmah ce ti izbaciti.
    Rinemoj me uzeti za rijec ali ja mislim da ti je pojacani iscjedak normalan u trudnoci. Polako, dan po dan, bit ce sve u redu ovaj put, mora biti💪
    Monstera, Inna
    Sve ostale

Jooj jedva cekam prikljucit se, veselit se iscekivanju. 
    Nisam iz zga, danas sam ipak kupila u muilleru neke pa ako bude trebalo vise pogledam na njuskalu. Za sad ce ionako jos neko vrijeme skupljat prasinu na polici al nek sam ih ja kupila od svega u muilleru lh trakice 🤣

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• Larisa20
    10. Svibanj 2021. 22:05

Pozdrav,
    Da li možete reči kakav je spermiogram?
    Referentni interval za leukocite je 3-5 u vidnom polju. 
    Hvala.

Nalaz: 
    Broj 196.0  x10^9/L (ref.interval >=20 x10^9/L)
    Ukupan broj 588.0 ×10^6 (ref.int. >=40 x10^6)
    Ph 8.0 ph jed. (7.2-8.0)
    Pokretljivost 95 % (ref.int >=50%)
    Leukocita 4-6 u vidnom polju 

👨 27 👱‍♀️ 25
    Pokušavamo od 6/2020.
    Dg: Sve uredno (TSH 3.12 -th: Euthyrox 25 mcg+ Thyroideal+)
    Th: Folacin, Euthyrox 25 mcg, Thyroideal+
    Trudnoća: 0.
    TSH: 2.16
    SonoHSG ✅ prohodno

Loza 💙😇
    10. Svibanj 2021. 23:09

Larisa čine mi se jedino ti leukociti da nisu dobri, ali tek sam početnik u tome pa me nemoj držati za riječ 🤷‍♀️ kome trebaš dostaviti taj nalaz da ga prokomentira?
    Wonderer e ne znam kad je o nit msm da ću je pratiti, ali tek kroz 3 do 5 dana bi trebala biti.
    Uhhh još sam nekom nešto htjela reći ali sam zaboravila, nemojte zamjeriti 🙈
    Hvala svima na silnoj sreći na ispitu, javim vam čim dobijem rezultate 😁😁
    .
    Poslala sam ginrkolgu nalaz spermiograma i ako mi se ne javi sutra do kraja smjene onda tražim uputnicu za urologa. Jel bi to bilo okej? M je već počeo fantazirati da nema vremena ići po doktorima 🙄 tako da sam stavila sebi u glavi neki duži neodređeni period pod "pauzu", pa kako nam Bog da. 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Samoja6
    11. Svibanj 2021. 01:18

Ameliee

Sada sam tek skontala da sam preskočila.🙈
    Martačula sam od dosta trudnica da su imale taj ružan metalni okus na početku pa držim fige da je to jedan jaaako dobar simptom.🤞🤞❤️
    Lorinaravno, bit će idući, ako pak ne bude ni taj, onda neki od sljedećih, ali bit će.💪💪
    Samojawuhuuuu, neka se trud isplati!!🤞🤞

E sada sam se komplet zbunila i moje mi trakice nisu uopće jasne…😂😂Premom jesve označio s Low, tek mi je danas trakica zabljesnula, poučena prijašnjim iskustvom, pretpostavljam da se M približava. Golim okom testna je svijetlija od kontrolne, ovo je zadnja od danashttps://ibb.co/xY6Gbnt.
    Stanje na Premom je ovakohttps://ibb.co/F3883g1ihttps://ibb.co/Zx0MyKH. Ono što mene zbunjuje je to što je meni više manje uvijek dost vidljiva testna, možda su mi preosjetljive te roza, hmmmmm?!🤔🤔Igrat ću se još koji mjesec pa prelazim i na testiranje osjetljivosti.🙈🙈😂

Ja sam iste koristila ovaj ciklus... Zašto misliš da nećeš ♠ imati sutra? 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Loza 💙😇
    11. Svibanj 2021. 06:47

Trudnice🤰:
    💞 Ri ➕
    💞 Rio Mare ➕
    💞 Sandričak ➕
    💞 LazyO ➕
    ⬇️🔜🤰
    🌹TIĆNU - 5.MJESEC🌹
    Malina 07.05. - 4 dana kasni ❤️
    Lunamoon 10.5. - 1 dan kasni ❤️
    Ina85 13.05. - 2 dana ❤️
    Ameliee 16.05 - 5 dana ❤️
    Marty 17.05. - 6 dana ❤
    MarijaAna 18.05. - 7 dana ❤️
    Delia 25.05. - 13 dana ❤️
    Marinci 25.05. - 13 dana ❤️
    Skategirl 27.05. - 15 dana ❤️
    Lori1988 27.05. - 15 dana ❤️
    Buffy122 30.05. - 18 dana ❤️
    Jagodica1988 30.05. - 18 dana ❤️
    Aknes 31.05. - 19 dana ❤️
    ☀️ TIĆNU - 6. MJESEC ☀️
    Ivajurjevic 01.06. - 20 dana ❤️
    Bambina 04.06. - 23 dana ❤️
    Buhtlica 11.06. - 30 dana ❤️
    -------------------------------------------------------
    Bella, Monstera, Lindsay, Ancio ❤️

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    11. Svibanj 2021. 06:51

Jutrooooo ❤️
    E da, sjetila sam se što sma još htjela reći 🙈
    Amelie meni su te tvoje trakice čudne 🤔 ja koristim iste te i testna crtica mi je uvijek prisutna kao sjenica, ali se janso vidi razlika kad počne tamniti i kad je pik. Po ovim tvojim trakicama nisam sigurna što bi mislia jer mi se nekako uvijek čine iste 🤷‍♀️ Misliš da ti o još nije ni bila? 

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Ameliee
    11. Svibanj 2021. 07:44

Dobro jutro svima! ❤️ Kako ste danas? 
    Malina ima kakvih novosti??
    SamoJa ma danas mi je 24 dan ciklusa, prekasno mi je to za O, a počinju mi standardna zatezanja u donjem dijelu pred M.
    T.Loza jel tako da su full čudne? 🙈 Mislim uživo se vidi razlika tipa one od jučer i od prije 10 dana, ali to je minimalno. U petak sam bila kod gin i zamolila ga da pogleda vidi li žuto tijelo, no nije ga vidio tako da je pretpostavka da O ovaj ciklus nije ni bila. Možda su mi trakice preosjetljive, a možda mi je jednostavno ciklus još zbrčak. 🤷‍♀️ U svakom slučaju, ja nastavljam piškiti, s vremenom ću skontati što mi i kako odgovara. Iiii hej, držim fige da ti se gin danas javi s komentarom, ako ti i on odbije prokomentirati nalaz onda je cijeli sistem stvarno u žešćem kukiju... 🤞❤️

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Lara19
    11. Svibanj 2021. 08:55

Angeleyes

Lara19

Da li je koja od vas imala izoliranu ureaplasmu? Ginekolog mi je prepisao makromicin piti 3 dana pa nakon 2 tjedna ponoviti bris

Ja ti to imam, taman popila turu doksiciklina+vaginalete pa cemo vidjet dalje. Sad krecem na suhe brusnice, zdrave jogurte i slicno, valjda ce proc. Takodjer i on mi pije isto doksiciklin. Nismo imali odnose u ovom.periodu jer mi se ne da zafrkavat, zelim se rijesit bestije i napokon ugledat svoj +. Koliko ih imas, 10 na 4 ili?

Citam sad da je pozeljno da se organizam oporavi od antibiotika i da se ne ide na trudnocu dok se organizam ne ocisti od njega, jel to istina?

Ne znam koliko imam, ginekolog je dao samo meni antibiotik, nista niie rekao za supruga. Samo mi je u mailu napisao za antibiotik, nista puno nije objasnjavao. 

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅
    Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)

Brisevi-izolirana ureaplasma✅

-tablete bromergon

-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)

RiO MArE🐟😅❣️
    11. Svibanj 2021. 08:55

Inna možda se nesto fino desava lod tebe.. Kad planiras piškit? 🤞
    Lorriii srećo kkao si mi ti?. ❤️😁
    Moga bo kroz dva dana❤️🤞
    Samoja tako treba obavi duznost😁😁
    Ameliee od koliko si zi te ttakice? Najbolje su ti srednje osjetljivosti.. Piški svakako jos... Al mi se cini ova slika da je kao pik ❤️🤞ali nemoj me za riječ drzatiii❤️❤️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.