Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ameliee
    11. Svibanj 2021. 13:06

Pišnula ja sada, malo je tamnija od jučer, i Premom ju je označio malo više, ali to su baš minimalne razlike... https://ibb.co/cL8rHZc

Ovaj mjesec su izgleda zgode i nezgode misterioznog ciklusa nestrpljive Ameliee 😂😂😂 

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

• MarijaAna
    11. Svibanj 2021. 13:20

pozdrav.. da li lh trakice budu tamnije pred M.. nisam imala trakice i jučer mi dosle i ja išla jednu čisto da probam i ja 😊.. al je dosta tamna.. ne kao kontrolna..je li to normalno? 

31.g.
    aktivni od 03/2021
    izuzetno nestrpljivo žensko

Ameliee
    11. Svibanj 2021. 14:50

Malina žao mi je zbog svega, ponajviše što se loše osjećaš. Nadam se da će te sutra digitalac iznenaditi, a ako već nije T u pitanju nadam se da ipak nije upala i/ili cista. Sretno s pretragama, brzo će i jesen doći pa ćeš trkom hopnuti na ljetne bebe. Držim fige za sutra, a ti mi se drži! ❤️❤️

MarijaAna eee pa meni se to dogodilo taman prije zadnje M... Stigle mi trakice, ja isprobala, testna linija vrišti, reko ohoooooo pikčina, navalila na muža, kad ono k... Stigla M za 3 dana. 🤦‍♀️😂 Prema tome, mislim da je sve moguće, iako i ja sam početnik, ima tu puno iskusnijih cura kojima vjerujem više nego sebi. Koji si danas dc?

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

• MarijaAna
    11. Svibanj 2021. 15:06

Ameliee

Malinažao mi je zbog svega, ponajviše što se loše osjećaš. Nadam se da će te sutra digitalac iznenaditi, a ako već nije T u pitanju nadam se da ipak nije upala i/ili cista. Sretno s pretragama, brzo će i jesen doći pa ćeš trkom hopnuti na ljetne bebe. Držim fige za sutra, a ti mi se drži!❤️❤️

MarijaAnaeee pa meni se to dogodilo taman prije zadnje M… Stigle mi trakice, ja isprobala, testna linija vrišti, reko ohoooooo pikčina, navalila na muža, kad ono k… Stigla M za 3 dana.🤦‍♀️😂Prema tome, mislim da je sve moguće, iako i ja sam početnik, ima tu puno iskusnijih cura kojima vjerujem više nego sebi. Koji si danas dc?

🙈🙈🙈 27 dc.. trebam dobiti za 6 dana.. ma čudno da mi je tako kasno pik;) ali isto kao i tebi je muž platio 😊😊🙈

31.g.
    aktivni od 03/2021

Loza 💙😇
    11. Svibanj 2021. 15:21

Ri samo bez panike 😘😘
    Ina a nemoj tako, nadams e da će te plusić iznenaditi 🥰
    Bambina uh smirila sam se, sad sam zen 😂 ma ne znam, mislim da ću tražiti od njegove dr OP uputnicu za urologa. Ma da on sad baš nema vremena ići obavljati dalje nalaze nekako mislim da ćemo se na određeni period morati prepustiti sami sebi i nadat se čudu.
    Lori ako prođe prođe? 😂❤️

Marinci haha svekar ti je mudar čovjek 😂
    Amelie planirala sam nazvati ali sam baš bila ljuta i tužna zbog ispita da bi se izderala na njegovu sestru koja nit luk jela nit luk mirisala 😂 daj još jednom svoje trakice u premomu da vidim da mogu usporediti kako je potamnila ova danas
    Malina sretno na pretragama ❤️
    MarijaAna a msm da to nije pouzdano da će lh potamnit pred m jer isto tako potamni i kad si t. 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Lori🍀
    11. Svibanj 2021. 15:34

Malina baš mi je žao ako je upala u pitanju sretno sutra s digitalcem, da bar iznenadi
    Loza app studentsko pravilo glasi: ako prođem pijem, ako padnem pijem
    Amelie meni ta tvoja trakica izgleda blizu pika ali me opet čudi kako tako kasno u ciklusu. Nemam pojma Ako dobiješ za koji dan M onda očito one tamne prije M isto a ako ne dobiješ onda je možda bila kasna O. 
    Ja ću pišnuti kasnije, na poslu sam pa ne mogu baš tu loviti pik

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️

Loza 💙😇
    11. Svibanj 2021. 15:42

Lori aaaaa to pravilo 😂😂 i to što kažeš haha
    Btw kako to misliš ne možeš loviti pik na poslu? Pa bolji izgovor za ić ranije kući ne postoji 😂

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• Jel_91
    11. Svibanj 2021. 15:47

Bok svima!
    Prošlo par dana od Hysc, uspješno odrađeno.
    Kupila sam opet LH trakice za praćenje, ali nikad mi nisu pokazale ovulaciju. Radila sam ih nekoliko mjeseci u godini, nikad ništa. Prošli mjesec, navodno nema ovulacije kaže mi moja gin prek uzv pregleda, ovaj mjesec nema ovulacije prek uzv pregleda. 🤦🤷‍♀️ Svi hormoni, relativno uredni, nema nekih većih odstupanja, ne znam više što napraviti... 
    Slj ciklus će se opet pratiti. Muž je bio kod androloga, dijagnoza Oligozoospermija, poslali su nas i kod genetičara.
    Pijem prenatal od Solgara, on profertil, vitamin D potisak. Taman kad sam mislila da će biti nešto od 🤰- ništa. 😔

👉Hysc 2018.g
    👉Hysc 2021.g
    ☘️ intenzivan rad na 🤰 od 2020
    ☘️Brisevi uredni, papa uredan
    ☘️Oligozoospermija (značajna)

Loza 💙😇
    11. Svibanj 2021. 15:53

Jel_91

Bok svima!
    Prošlo par dana od Hysc, uspješno odrađeno.
    Kupila sam opet LH trakice za praćenje, ali nikad mi nisu pokazale ovulaciju. Radila sam ih nekoliko mjeseci u godini, nikad ništa. Prošli mjesec, navodno nema ovulacije kaže mi moja gin prek uzv pregleda, ovaj mjesec nema ovulacije prek uzv pregleda. 🤦🤷‍♀️ Svi hormoni, relativno uredni, nema nekih većih odstupanja, ne znam više što napraviti…
    Slj ciklus će se opet pratiti. Muž je bio kod androloga, dijagnoza Oligozoospermija, poslali su nas i kod genetičara.
    Pijem prenatal od Solgara, on profertil, vitamin D potisak. Taman kad sam mislila da će biti nešto od 🤰- ništa. 😔

Hej :)
    Je li ti gin spominjao nekakvu mogućnost poticanja ovulacije? 

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• MarijaAna
    11. Svibanj 2021. 16:13

t.loza 🎀

Lori aaaaa to pravilo 😂😂 i to što kažeš haha
    Btw kako to misliš ne možeš loviti pik na poslu? Pa bolji izgovor za ić ranije kući ne postoji 😂

Tim pravilom sam se i ja vodila 😀😀😀.

Moram i ja smislit način kako da na poslu trakice koristim.. s obzirom da radim do 5h..

lu koliki ti je bi TSH

31.g.
    aktivni od 03/2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI